Mitä Nirso edeltä, sitä Jenni perässä. Nirso otti varaslähdön jo tiistaina ja Jenni seuraa huomenna perässä Toscanan keskukseen Firenzeen. Odotukset ovat kovat Italialaisen ruoan suhteen, mutta kuuleman mukaan hinta-laatu suhde ei aina kohtaa varsinkaan turistirysäalueilla. Mutta mitä me sinne! 15 vuoden takaisen Italian matkan sanavarasto on vielä tallella ja sulautuminen alkuperäisväestöön on helppoa. Sanat jotka muistan: Bella, succero, gelato. Lepertelemällä ja herkuttelemalla on siis selvittävä 4 päivää.

Jo nyt Nirso on tehnyt galluppia paikallisille ja saanut useampia suosituksia. Yhden suositellun ravintolan edessä oli kiemurrellut 100 päinen jono jo 7 aikaan illalla. Kaatosateen uittamat paikalliset olivat vakuutelleet että jonotus kannattaa, vaikka sitten sateessa. Kuulostaa vähintäänkin lupaavalta!

Reportaasi viikonlopun jälkeen. Arrivederci!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti