Skip to main content

Mitä Nirso edeltä, sitä Jenni perässä. Nirso otti varaslähdön jo tiistaina ja Jenni seuraa huomenna perässä Toscanan keskukseen Firenzeen. Odotukset ovat kovat Italialaisen ruoan suhteen, mutta kuuleman mukaan hinta-laatu suhde ei aina kohtaa varsinkaan turistirysäalueilla. Mutta mitä me sinne! 15 vuoden takaisen Italian matkan sanavarasto on vielä tallella ja sulautuminen alkuperäisväestöön on helppoa. Sanat jotka muistan: Bella, succero, gelato. Lepertelemällä ja herkuttelemalla on siis selvittävä 4 päivää.

Jo nyt Nirso on tehnyt galluppia paikallisille ja saanut useampia suosituksia. Yhden suositellun ravintolan edessä oli kiemurrellut 100 päinen jono jo 7 aikaan illalla. Kaatosateen uittamat paikalliset olivat vakuutelleet että jonotus kannattaa, vaikka sitten sateessa. Kuulostaa vähintäänkin lupaavalta!

Reportaasi viikonlopun jälkeen. Arrivederci!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti