Skip to main content

Ääh ja puuh. Tältä tuntui Firenzen reissun jälkeen. Söimme todella hyvin ja ruokaa oli riittävästi. Kehitin heti perään nyt jo 1,5 viikkoa kestäneen flunssan josta pikkuhiljaa tokeentuneena ajattelin postata lupaamani Firenzen ravintolat.

Ravintolat valitsimme kysymällä vinkkejä paikallisilta ja kauan Firenzessä asuneilta Suomalaisilta. Toscanalainen ruoka on voimissaan ja sitähän sinne mentiin syömäänkin. Yksinkertaista, hyvää ja paljon. Siinä leimaavimmat Toscanalaisen ruuan piirteet.

Trattoria Al Trebbio

Osoite: Via Delle Belle Donne, 47-49
Puh: 055-287089
Pöytävaraus: Suositeltava. Pääsimme sisään 10 min jonottamisella.
Asiakkaat: Jenkkejä, paikallisia, keski-ikäisiä
Hinta: 89,10 € / 2 hlö
Erikoista: Yritimme syödä italialaisittain koko menun läpi: Antipasti, Primi piatti (pasta/risotto), Secondi piatti (liha/kala) ja Dolci. Tuskallista. Jälkiruoka oli pakko laittaa puoliksi, mutta lähelle päästiin.+ englanninkielinen menu
+ hyvä toscanalainen ruoka

– hidas palvelu
– liikaa jenkkejä
– Ei pysty. Liikaa ruokaa.


Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Tusla sanoo:

    Aikas tuhdin oloista ruokaa. Konstailematonta ja turha piperrys vissiin kaukana?

  • Jenni sanoo:

    Heh, italialaista keittiötä ei kovin helposti sekoita ranskalaiseen. Tähän tuli vielä suklaakakku jälkiruoaksi, mutta siitä unohtui ottaa kuva. Yleensä niin käy alkupalan kanssa ja kuvanottaminen muistuu mieleen vasta puolivälissä annosta 😀Tämä ravintola oli ihan ok mutta ei suosikki. Yritän vielä tänään laittaa eetteriin muutaman ehtottoman suosikin!– Jenni liemessä

Jätä kommentti