Raaka-aineet vaihtuu, mutta kalakastike ja sesamöljy jää. Ilman niitä wok maistuisi, noh, kanalle ja nuudelille. Mm-mm-mmm. Kookosmaito tuo pehmeyttä, mutta jättämällä sen pois saadaan vieläkin kevyempi versio. Valmistusaika: 30 min.
200 g tai 4 kerää Dragon Blue munanuudelia (1,7 %)
450 g naturel kanasuikaleita
1/2 ps pakastevihanneksia
1 dl cashewpähkinöitä
0,5 dl rusinoita
1 rkl kalakastiketta
1 rkl sesamöljyä
1 dl kookosmaitoa
Kanamausteet: Garam masala, curry, paprika, juustokumina, suola
Ja äläkä jätä niitä rusinoita pois. Niistä ja mausteista tulee juuri se jännän erilainen kutkutus. Paahda wokissa ensitöiksesi rusinat ja pähkinät. Laita ne hetkeksi syrjään. Sama kohtelu kanoille; paista ja syrjään. Laita samalla nuudelien keitinvesi kiehumaan. Itse nuudelit valmistuvat parissa minuutissa. Pyörittele kasvikset wokissa ja lisää kalakastike, sesamöljy, kookosmaito ja lopulta kärsivällisesti odottaneet rusinat, pähkinät ja kanat. Lopuksi pyöräytä nuudelit joukkoon. Wok ei ole pata, jotent tässä vaiheessa en enää lähtisi hauduttelemaan vaan ruoka tarjoillaan heti tuoreeltaan.