Skip to main content

’Aktiivipääsiäiseen’ on lähinnä kuulunut eri kuntoilulajien testausta ja syömistä. Tapahtunut tähän mennessä: salsa, luistelu, squash, rantalentopallo ja nyrkkeily. Vielä listalla: argentiinalainen tango, hydrospinning, jooga ja kuntotesti. Lampaan hauduttelulle ei siis ole ollut aikaa. Lohi-pasta salaatti on ruokaisa, riittoisa ja nopea; täydellinen kuntoilijan lounas. Tätä olemmekin vetäneet kolmeen otteeseen pääsiäisen aikana.


Lohi-pasta salaatti ( 4 hlö)

500 g Norjan lohifilettä
250 g pastaa
200 g vihreitä pakastepapuja
200 g pakasteherneitä
kalamaustetta
suolaa
0,5 rkl öljyä

Jugurttikastike

1 prk bulgarian jugurttia
silputtua basilikaa
silputtua persiljaa
1 valkosipulinkynsi
suolaa
pippuria
1 rkl sitruunamehua

Keitä pasta ja lisää pakastepavut veteen viimeisiksi minuuteiksi. Sulata herneet vesihauteessa. Lisää pastan joukkoonn tilkka öljyä jotta peijakkaat eivät takertuisi. Sekoita kaikki ainekset. Mausta lohi ja lisää joukkoon tai tarjoile paloina.

Jugurttikastikkeen saat pyöräyttämällä kaikki ainekset sekaisin, valkosipuli puristettuna.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti