Skip to main content

Tämä taisi olla tuskaisin kauppareissu ikinä. Kummatkin taantuivat nälkäisinä uhmaikäisen tasolle ja mistään ei päästy yhteisymmärrykseen. Lopuksi Nirso sai väkisin läpi pekonipastan ja Jenni yritti hädissään keventää sitä salaatilla. Syötyämme molemmat olivat tyytyväisiä illalliseen, myös Jenni pastaan ja Nirso salaattiin. Yksinkertaista ja hyvää!


Herne-pekoni pasta (4 hlö)

400 g pastaa
2 pussia pakasteherneitä
1/2 pkt pekonia
1/2 punasipuli
1 rkl öljyä
1 tl tryffeliöljyä
tuoretta basilikaa
suolaa pippuria

Lisukesalaatti:

1 tammenlehväsalaatti
1/2 punasipuli silputtuna
öljyä
balsamicoa
punaviinietikkaa

Paista pekoni ja sipuli pannulla. Sulata herneet ja keitä pasta. Valmista kastike sekoittamalla öljy, tryffeliöljy, silputtu basilika ja mausteet. Lopuksi sekoita kaikki aineet keskenään ja tarjoile heti parmesanraasteen ja salaatin kera.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti