Skip to main content

Kiireestä johtuva henkinen ahdistus on tukahduttanut luovuudenkin ja blogi on pitänyt hiljaiseloa jo viikkokaupalla. Jostain on kuitenkin ollut pakko karsia ja olla stressaamatta liikaa. Ollaan me kuitenkin syöty 🙂 Tässä viimeisin kokkaus: uusimman vakilounaspaikan Sis. Delin innoittama kana-bulgursalaatti.

Kana tarjoiltiin groteskisti puulankulta ja bulgursalaatti erikseen.


Kana-bulgursalaatti (2-3 hlö)

Salaattia
Kurkkua
Tomaattia
1 dl bulguria
1 rkl pestokastiketta
1 dl oliiveja
kourallinen paahdettuja kurpitsansiemeniä
1 grillikana

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

  • Rossana sanoo:

    Hei! Mä en tajua miksen ole blogiinne aikaisemmin eksynyt. Teillä on todella hienon näköisiä valokuvia täällä ja herkullisia reseptejä!

  • oliivia sanoo:

    oliiveja, pestoa, kanaa… ei voi olla kuin hyvää. Seuraavan kerran kun Paolan pastasalaatti tulee mieleen, teemmekin tätä!

  • Jenni sanoo:

    Heippa,Olen juuri palaamassa Californiasta 1,5 vk reissusta. Amerikka tarjoaa kaikkea käsittämättömän saastan ja gourmet ruoan väliltä. Laitan raporttia viimeistään juhannuksena. Ihan hirveä hulina tämä kesäaika ja blogia ei pääse päivittämään ihan sitä tahtia kuin haluisi. Kiva että löydätte kuitenkin vinkkejä ja kyllähän tuota arkistoa on jo pikkuhiljaa kertynyt 🙂– Jenni liemessä

Jätä kommentti