Skip to main content

Tänään se alkoi. Kesäloma. Huomenna pyyhkäisemme Müncheniin josta posotamme vuokra-autolla Alppien yli gastronomian kehtoon Pohjois-Italiaan. Itävaltalaisia juustojakin olisi tarkoitus maistella matkan varrella. Matkaraportti seuraa perästä. Ihanaa kesää kaikille 🙂

Lammastäytteiset Conchiglionit ja mascarpone kastike

Conchiglioni pastaa
300 g lampaanpaistijauhelihaa
100 g ricotta juustoa
suolaa
pippuria

 

Kastike:

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 prk tomaattimurskaa
4 rkl mascarpone juustoa
0,5 dl capriksia
timjamia
basilikaa
suolaa
pippuria

Valmista kastike paistamalla sipuleita miedolla lämmöllä tilkassa öljyä. Lisää muut ainekset paitsi mascarpone. Anna kastikkeen maustua hiljalleen ja lisää lopuksi mascarpone. Täytä pastat jauheliha-ricotta seoksella ja kaada kastike pastan päälle uunivuokaan. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 40 minuuttia.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

 • Tusla sanoo:

  Hyvää matkaa! Pohjois-Italiaa tuli katseltua huhtikuussa. Toivottavasti teille osuu aurinkoisemmat ja lämpimämmät säät… 🙂

 • Jenni sanoo:

  Kiitos! Jaa-a, ainakin tiistaille kun saavutaan Italiaan Allegheen on luvattu päivän ylin +9 ja vesisadetta. Villasukat on mukana 😀 Gardalla ja Veronassa pitäisi olla jo aurinkoisempaa.Aurinkoista heinäkuuta kesäsuomeen!– Jenni

 • Ketsuppi sanoo:

  Jouduin pyyhkimään kuolaa suupielestä tätä reseptiä lukiessani… Vissiin aika pakko jossain kohtaa kokeilla. 🙂

 • Aurinkotuuli sanoo:

  Tämä näyttää niiiin hyvältä. Pakko kokeilla, SLURPS :D!!!

Jätä kommentti