Skip to main content
Steinheil 16
Osoite: Steinheilstr. 16, 80333 München
Pöytävaraus: Kävele sisään
Lasku: 12 € / hlö juomineen
Asiakkaat: Opiskelijoita, Saksalaisia, reilaajia
Erikoista: Kaupungin suurin wienerschnitzel

Yliopiston kupeessa opiskelijoiden suosiosta nauttiva Steinheil 16 on niittänyt mainetta kaupungin suurimmalla Wienerschnitzelillä. Lautasen yli valuva leike on enemmän kuin tarpeeksi kahdellekin hengelle mutta hinta on huoltoasematasoa, 8 €. Ruokajuomaksi ota vehnäolut.
Osoite:Herzogspitalstr. 8  
Pöytävaraus: Kyllä, tel.: +49 89 2 60 39 54
Lasku: Menu 39 € / hlö + juomat
Asiakkaat: Keski-ikä 40, sekoitus Saksalaisia ja turisteja
Erikoista: Mukava omistaja palveli sujuvasti englanniksi


Tunnelmallinen ravintola joka ehkä yllättäenkin tarjosi kansainvälistä keittiötä meidän odottaessa Saksalaisempaa otetta. 3 ruokalajin menu kasvoi alkuun tarjottavalla kokin yllätyksellä. Viinisuositukset osuivat nappiin. Loppulasku oli hieman yläkanttiin vaikkakin otimme talon menun. Kaikenkaikkiaan tasokas ravintola mutta ei mitään mitä ei olisi ennen nähty.

Osoite: Dreifaltigkeitsplatz 3 D
Pöytävaraus: Pakollinen, Tel. 089 / 29 99 95
Lasku: Menu 39 € /hlö + juomat
Asiakkaat: Iloisia ihmisiä syömässä ja juomassa
Erikoista: Vain käteinen
Tätä oli haettu. Saksalaisia, olutta, naurua, kilinpäitä, idylliä ja ravintola tietenkin tupaten täynnä. Pöytävaraus on ihan pakollinen. Listat olivat Saksaksi joten menimme helpoimman kautta ja otimme menun. Viittomalla saimme tilattua vehnäoluet ja saksalaista punaviiniä. Recommended by Jenni ja Nirso!

Viktualienmarkt


Viktualienmarkt on paikallisten liha, juusto ja viinituottajien markkinapaikka. Sianpäiden lisäksi markkinoilta saa edullisesti perinteistä Saksalaista lounasmurkinaa kuten weisswurstia ja rinkeliä. Ilman koskeuspitoisuuden hätyytellessä 110 % valitsimme ruokapaikan sen perusteella mihin pääsee juoksemaan nopeiten. Muutamalla eurolla söimme mahan täyteen suoraan tiskistä. Kivemmalla säällä olisin mielelläni kierrellyt kojuja ja ostanut vaikka kotiinviemisiä.

Magara ja rinkeli hävisivät nopeasti kylmettyneisiin matkalaisiin. 
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

  • Hyppysellinen sanoo:

    Zum Alten Markt näyttää viihtyisältä paikalta!asuttiin viime syksy Bremenissä (Saksassa). Pastapää oli töissä yliopiston lähellä ja kävi paikallisten työkavereidensa tapaan syömässä opiskelijoiden joukossa yliopiston ruokalassa. Mitään korttia tms. ei kysytty. Peruslounas (ruoka ja salaatti tai keitto) maksoi 2 euroa, mutta joskus Pastapää otti euron satsin (keitto tms.). Juomat maksettiin erikseen, eivätkä saksalaiset kuulemma koskaan niitä ostaneet. Tuohon hintaan ei paljon kannattanut eväitä väkästää 🙂

  • Jenni sanoo:

    Heippa hyppis,Ruoka tuntui tosiaan edullisemmalta kuin Suomessa. Olut ja viini olivat myös halvempia. Italiaan saapuessa ne juhlat vasta alkoivatkin. Ihan uskomattomia puoli-ilmaisia ravintoloita maaseudulla. Melkein hävetti kun tuli maksun aika 😀 Sitten taas turistien suosimat Gardajärvi ja Verona olivat heti arvokkaampia tai ainakin hyvän hinta-laatu suhteen löytämiseen piti tehdä enemmän töitä.– Jenni liemessä

  • Hyppysellinen sanoo:

    totta puhut Jenni! olimme viime syksynä yhden yön Garda-järven rannalla Sirmionessa ja täytyy sanoa ettei niiden muutaman paikan hint-laatusuhde ollut kyllä kohdallaan :(. yleensä Italiassa saa kyllä niiiiin hyvää ruokaa. paitsi – elämäni kauhein pizzakokemus on Roomasta: keittokinkkua pullataikinan päällä mauttomalla juustolla. oli myös sen pitkän viikonlopun kallein paikka!

Jätä kommentti