Skip to main content

Ensi viikolla alkaa äitiysloma, toivottavasti sitten voimat riittävät paremmin bloggailuunkin. Nirso on auttanut viime viikkoina kiitettävästi ruoanlaitossa tekemällä mm. kala ja kanawokkeja minun retkottaessa sohvalla. Olemme myös lanseeranneet uuden Homeservice-konseptin; jos raskauteni takia en pysty tai jaksa jotain tehdä pyydän vain Homeservicen paikalle. Näin Nirso saa ansaitsemaansa tunnustusta raskaudenajan tuesta ja avusta. Tyypillisimpiä Homeservicen tehtävänantoja ovat vesipullon täyttäminen tai tyynyn tuominen.

Tässä kuitenkin muutama viikko takaperin tekemäni pastaohje. Tomaatti-mascarpone kastikkepohjasta on helppo tehdä erilaisia variaatioita pastalle. Tällä kertaa kasvisversion sekaan eksyi kesäkurpitsaa ja kapriksia. Mascarponen tuoteselostetta ei kannata lukea sillä kyseessä on stydi tavara. Vaihtoehtoisesti sekaan voisi laittaa kevyttuorejuustoa.

Etualalla Jennin punaisella basilikalla koristeltu annos. Nirso noukki omastaan kesäkurpitsat pois ja söi pelkät kaprikset. Se on joskus ihan mahoton...

Tomaatti-mascarpone pasta (4 hlö)

1 prk paseerattua tomaattikastiketta
3 rkl mascarponea
1 kesäkurpitsa
1 prk pieniä kapriksia
2 valkosipulinkynttä
suolaa
pippuria
punaista basilikaa

400 g pennepastaa

Paista kesäkurpitsasiivuja miedolla lämmöllä valkosipulilla maustetussa öljyssä ja kääntele kunnes ovat pehminneet. Lisää tomaattikastike, mascarpone, kaprikset ja mausteet. Anna hautua hetki. Tarjoile pastan ja tuoreen basilikan kera.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Yksi kommentti

Jätä kommentti