Skip to main content

Kana on hyvää ja terveellistä, mutta niille iänikuisille kanafileille piti keksiä jotain uutta. Tällä reseptillä kanasta saa helposti mehukkaan aterian ilman rasvaisia kastikkeita tai kuorrutuksia. Jos suonesi ovat puhtaat ja kaloreista ei niin väliä niin mausta kasvispeti pekonilla.

Rosmariinikana (4 hlö)
3-4 rosamundaperunaa
1 rs kirsikkatomaatteja
1 omena
1 punasipuli
(pekoni)
oliiviöljy
suola
pippuri
tuore rosmariini
4 naturel kanafilettä
hunajaa
öljyä
tuore rosmariini
Paista pekonipalat erikseen pannulla rapsakoiksi. Pilko vihannekset ronskeiksi paloiksi ja valele öljyllä, suolalla, pippurilla ja yrteillä. Paista seosta uunin keskiosassa n. 30 minuuttia sekoittaen vihanneksia muutaman kerran paiston aikana. Kun vihannekset näyttävät kypsähköiltä lado maustetut kanafileet päällimmäiseksi ja paista kypsäksi.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti