Skip to main content

Jenni ja Nirso on julistettu aviopariksi kaiken kansan edessä. Viime lauantaina vietimme hääjuhliamme. Olen pitänyt tätä salassa sillä en halunnut että juhlavieraat käyvät blogista lukemassa mitä on tulossa. Oikeestaan keksittiin koko juttu vasta heinäkuussa.

Juhlat olivat intiimit, tunteikkaat, hauskat ja ennen kaikkea meidän näköiset. Kaikki ei mennyt aivan perinteiden mukaisesti. Uusi asunto oli vienyt rahat joten päättelimme miksi hankkia kallis juhlapaikka kun meillä on jo sellainen? Häitä vietettäisiin siis olohuoneessamme. Hääpaikka rajasi aika kätevästi kutsulistaa. Paikalle toivottiin kaksikymmentä lähintä perheenjäsentä. Vaihtoehtona oli järjestää isot häät jolloin vieraslista (ja budjetti) olisi lähtenyt ihan lapasesta.


Alusta asti oli selvää että ruoka näyttelisi tärkeätä osaa häissämme. Vierasjoukon rajaaminen mahdollisti myös astetta paremman ruokailun. Kilpailutuksen jälkeen päädyimme Sukulan suosittelemaan Muru Diningiin. Päätös käytännössä tehtiin jo ensimmäisen puhelun aikana kun omistaja Henri Alén tuntui heti saavan juonen päästä kiinni. Odotukset olivat korkealla mutta siitäkin huolimatta Murun pojat onnistuivat ylittämään ne. Mistään ei tarvinnut itse huolehtia, ruoka oli taivaallista ja hinta laatuun nähden kohdillaan. Toki sitä lihasoppaa saisi tykistä halvemmalla. Laitan ruuista kuvia heti kun saan fotot hääkuvaajalta.


Hääjuomat valitsimme Muru Diningin sommelierin Nikin suosituksien ja Arkadian Alkon myyjien avustuksella. Nirso pyöri myyjän kanssa Alkossa nirsomaiseen tapaansa ja sai jopa myyjän lähettämään henkilökohtaiset mielipiteensä skumpista jälkikäteen sähköpostilla. Nirso osaa vaatia palvelua myös Stockmannin Herkussa. Pahimpaan perjantairuuhkaan ajoitettu Nirson visiitti vei juustotiskin myyjältä aikaa lähemmäs tunnin Nirson maistellessa juustoja ja kiertäessä hyllyjä metsästäen täydellisiä hilloaveceja. Myyjä arveli että tuskin saa potkuja mutta Nirso lupasi laittaa varmuudeksi positiivista palautetta perään.


Ystävien pyynnöstä ja painostuksesta järjestimme myös kosteat häiden jatkobileet. Juhlajuomana tarjoilimme erilaisia skumppia ja paljon kehuja saanutta virallista chilisuklaa-hääkakkuamme. Valrhonan suklaasta valmistettu kakku ja käsintehdyt pistaasikonvehdit tilasimme Vallilan Good Pie Bakerystä. Huolella valikoitu juustotarjotin tarjoiltiin juurikin illalla.

Näköisemme sormukset suunnitteli ja valmisti Dunder Design. Hääpuvun hankin käytettynä Huuto.netistä. Puku oli itseasiassa ensimmäinen jota sovitin ja istui täydellisesti. Mitä sitä enempää miettimään. Eikä ollut oikeastaan aikaakaan. Nirso pukeutui Acnen farkkuihin ja samettitakkiin. Minin valkoinen leninki oli niinikään huuto.netistä. Pakko mainostaa vielä kampaajaa. Sörnäisissä on avattu puolisen vuotta sitten kampaamo Beat. Paikkaa pitävät nuoret sisarukset. Tänne kannattaa suunnata jos haluat jotain ihan muuta kuin banaaninutturaa.

Loppukuusta lähdemme häämatkalle Pariisiin. Mini tulee tosin mukaan. Tietty.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

11 Kommenttia

 • Virpi sanoo:

  Ihanat häätarjoilut ainakin kuulostavat olleen, nam! Suuret onnittelut avioliittoutumisesta 🙂

 • emma sanoo:

  Onnittelut! Varmasti oli sekä herkulliset että hauskat juhlat! =)

 • Jenni sanoo:

  Kiitos kiitos. Ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon 😀

 • Merituuli sanoo:

  Kuulostaapa mukavilta häiltä! Oikein paljon onnea!

  Kuvia mielenkiinnolla odotellessa.

 • Jenni sanoo:

  Kuvaaja otti yli 800 kuvaa joten hetki saattaa vierähtää ennen kuin kuvat on valittu ja käsitelty. Odotan myös innolla! Näin jo potrettikuvat ja tykkäsin kovasti.

  Jotenkin kaikki meni niin nappiin vaikka välillä tuntui että tuleekohan niitä häitä. Viimeiset listanpätkät lyötiin seinään pari päivää ennen. Minikin sai korvatulehduksen, vauvarokon ja poltti käden silitysrautaan juuri häiden alla! Kaikesta selvittiin 🙂

 • oliivia sanoo:

  Onnea hurjan paljon rouvalle ja herralle! Mahtavan kuuloiset juhlat teillä on ollut. Ja mukavaa häämatkaa koko perheelle.

 • Chez Jasu sanoo:

  Älyttömästi onnea! Hienoa, kun voi pitää aivan omanlaisensa juhlat ilman mitään pakkokaavoja.

 • Jenni sanoo:

  Säilytimme perinteisiäkin ohjelmanumeroita kuten häävalssin ja morsiuskimpun heiton mutta olihan jo se aika eksoottista että tapahtumien keskipiste oli oma olohuone 😀

  Nyt kerään Pariisi-vinkkejä etenkin ravintoloiden suhteen. Sain jo ranskalaiselta tuttavaltani vinkit Pariisin parhaille leivosapajille. Ensi viikolla reissuun!

 • Paljon onnea! Mitä yhteensattumia: mekin mentiin naimisiin muutaman kk:n suunnittelun jälkeen omassa olohuonessa ja tarjoilusta vastasi Muru Dining. Siitä tosin on jo 1,5 vuotta. Ihan mieletöntä oli ja niin varmasti teilläkin!

 • Jenni sanoo:

  Heeh, että näin originaalit häät 😀 Sitten tiedät mitä tarkoitan kun sanon että Muru Dining toi oman panoksensa häihin ja osaltaan vaikutti siihen että kaikki meni niin nappiin. Ja onnea teillekin 🙂

  Jenni

 • Anonyymi sanoo:

  Ihanat häät, juuri tuollaiset ne pitääkin olla, oman näköiset=)

  Onnea paljon!

  Hellapoliisin linkki sivustolla taitaa olla jo runsaan kolmen vuoden takaa=)
  Jos haluat, voit päivittää sen oikeaksi;)

  Terkuin, Kati
  Hellapoliisi

Jätä kommentti