Skip to main content

Viimeaikoina postiluukustani on tipahdellut tuotenäytteitä tiuhaa tahtia. Bloggaan mielellään mielenkiintoisimmista tuoteuutuuksista etenkin jos ne istuvat luontevasti ruokapöytäämme. Näin joulun alla tiesin että ainakin Tuubiduu-luumuhillolle tulee käyttöä. Teimme eilen Minin kanssa tarhantädeille joulutorttuja. Leipominen on kyllä Minille suurinta hupia.

Mini vetää hilloa suoraan tuubista.

Nyt pursotettiin hilloa tuubista. Riemu oli ylimmillään kun kahdenkymmenen joulutortun jälkeen Mini tursotti loput hillot suoraan suuhunsa. Tuubi vaikuttaa käteen isolta mutta jo puolivälissä heräsi epäilys että riittääkö hillo edes koko satsiin. Riitti, juuri ja juuri parillekymmenelle tortulle. Pakkaus oli ihan kätevä. Plussaa tulee myös sokerittomuudesta. Pitkä lisäainelista toisaalta mietitytti. Yhtään paremmin ei pärjännyt käyttämäni Myllyn Paras-torttutaikinan sisällysluettelo. Ensi kerralla tehdään sitten alusta asti itse. Ensi kerralla…

Tortut rivissä.

Perjantaipullon kävin hakemassa Eat & Joy Maatilatorilta. Käteen tarttui kotikutoisen oloista Hommanäsin jouluglögiä viikonlopuksi.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

 • Tusla sanoo:

  Maistelin viime vuonna muutamaankin otteeseen tuota Hommanäsin glögiä ja hyvin upposi ainakin meille. Toivottavasti eivät ole muuttaneet reseptiä! Muistaakseni oli aika hintavaa, mutta kun laatu oli kohdillaan niin eipä haitannut. 🙂

  Talvista viikonloppua!

 • Jenni sanoo:

  Ostin alunperin lähikaupan Valion glögiä. Kyljessä luki sokeroimaton joten olin vain tyytyväinen. Vasta kotona alkoivat hälytyskellot soida että tietysti siinä on sitten aspartaamia ja muita makeutusaineita. Nirso saa niistä migreenin. Perjantaina sitten paikkailtiin.

  Ostin 2 dl:n tiivisteen. Laimennussuhde on 1:5 ja hintaa parille desille tuli 7,90 eur. Vielä kalliimpaa olisi ollut ostaa valmiiksi sekoitettu pullo (0,5 l / 6,90 eur). Mutta eipä ole lisäaineita ja oli todella hyvää. Jouluhan on kerran vuodessa vaan 🙂

  Huomasin että blogissasi oli vaikka mitä kesän makuja säilötty omalta pihalta! Aivan ihania. *kade*

  Jenni

 • Tusla sanoo:

  Mä olen kans kerran nitkahtanut tuohon Valion sokerittomaan… Kivat vatsanväänteethän siitä tuli. Nykyisin osaan jo heti epäillä, jos paketissa lukee, että sokeriton.

  Tuo Hommanäs taisi saada muuten jonkun palkinnonkin viíme vuonna glögistään. Ja se on niin totta, että joulu on kerran vuodessa vaan!

  Oma piha ja säilöminen on ihan hauskaa. Ja voihan sitä säilöä niitä torilta haettujakin. Että ei muuta kuin ensi kesänä kokeilemaan! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Tuo säilöminen taitaa olla nouseva trendi. Myös oman mehun teettäminen. Säilykkeistä voisi saada myös hauskoja lahjoja ja tuliaisia. Ajattelin täksi jouluksi väsätä syötävät lahjat. En tosin vielä tiedä mitä ihmettä se olisi..

  Jenni

Jätä kommentti