Skip to main content

Ehdin jo ajatella että tänä keväänä en mene sekaisin kevätauringosta. Nyt kuitenkin näyttäisi pahasti siltä että treenikärpänen nostaa päätään. Jos tässä nyt ihan oikeasti aletaan taas urheilemaan niin pitää syödä reippaasti mutta ravitsevasti. Lauantaiaamusta pähkäilin viikonlopun ruokia. Minin lounasaika oli tunnin sisään joten piti keksiä jotain nopeaa. Silloin sain idean pizzan korvikkeesta; suolaisesta pannarista. Helppo, vaivaton ja nopea! Valmistusaika 15 + 30 min.

Suolainen pannari (6 hlö)

8 dl maitoa
3 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä

Täytteet:
1 pkt fetaa
1 parsakaali
1 rs kirsikkatomaatteja
1/2 pkt parmankinkkua
75 g emmentaljuustoraastetta

Sekoita taikina kulhossa ja kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille. Heitä päälle täytteet. Kasvisversiossa jätät vain parmankinkun pois. Muutenkin pannaria on helppo muunnella sen mukaan mitä jääkaapista sattuu löytymään. Paista 225 asteessa 30 minuuttia.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Iskä sanoo:

    Suolainen pannari on jännä otus. Vähän helpompi tehdä kuin pizza. Kuitenkin kaikki samat täytteet sattuvat. On meidän ruokapöydässä tykättyä kamaa.

  • Jenni sanoo:

    Ja nopea otus! Pizzan tekemiseen menee aikaa moninkertaisesti erityisesti pohjan veivaamiseen. Samoin, tykkään!

Jätä kommentti