Skip to main content

Vielä aamulla ajattelin että tässähän on monta tuntia aikaa osallistua Aqvian järjestämään hiilihapotuslaite-kilpailuun. Liemessä-blogissa ei turhia hötkyillä. Lukijoille jaettiin yksi laite, mutta myös bloggaajat tavoittelivat kyseistä aparaattia omakseen. Aamulla kirjoitin kauppalistaa Ginger Alea varten ja samalla avasin sähköpostin. Voittajaksi oli jo oikeutetusti julkistettu Paubella-blogi. Onnea voittajalle!

Halusin kuitenkin testata laitetta tositoimissa ja valmistin kotitekoista Ginger Alea.

AQVIA hiilihapotuslaite-arvio:

+ Tyylikäs muotoilu
+ 4 värivaihtoehtoa
+ Helppo käyttää: käytännössä hiilihapotettu vesi valmistui nappia painamalla
+ Rajattomat mahdollisuudet tehdä erilaisia drinkkejä kuten lukijoiden keksimät reseptit osoittavat
+ Näyttää arvokkaammalta kuin on (ovh 135 €)

– Vie tilaa keittiötasolla

Lukijoiden resepteistä valikoitui useampikin houkutteleva resepti. Olen valinnut testattavan lukijareseptin joka nähdään sekin blogissa pian. Oma ideani oli tehdä kotikutoista Ginger Alea. Tämän helpohkon reseptin löysin Simply Recipes-sivustolta. Helppoudesta huolimatta siitä kehittyi kuitenkin hieman isompi projekti kuin ajattelin kaikenmoisten kippokuppojen, sitruspusertimien ja kattiloiden kanssa.

Ginger Ale Riedelin laseissa. Kuva saattaa sisältää tuotesijoittelua 😉

Kotikutoinen Ginger Ale (2 hlö)

2 dl vettä
0,5 dl raastettua inkivääriä

2 dl vettä
1 dl sokeria

hiilihappollista vettä

1 lime
jäitä ja limelohkoja koristeluun

Keitä vettä ja raastettua inkivääriä hiljalleen 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Siivilöi inkiväärinrämmäleet. Kuumenna toisessa kattilassa vesi ja  lisää siihen sokeri. Anna liueta. Valmista pari desiä vettä hiilihapotuslaitteella tai osta valmista sodavettä. Sekoita drinkit tässä suhteessa: 1 dl inkiväärivettä, 1 dl hiilihapollista vettä, 2/3 dl sokerivettä. Koristele ja nauti heti.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti