Skip to main content

Paulig metsästi täydellistä makuparia. Tuhannet lukijat antoivat äänensä ja Pauligin työntekijöistä muodostuva asiantuntijaraati valitsi kymmenen finalistin joukosta voittajan maistamistilaisuudessa. Täydellinen makupari on Decapitated Foodin Susannen omena-valkosuklaaleivos ja Paulig Espresso Originale. Onnea voittajalle! Voittonsa johdosta Susanne pääsee viettämään kulinaristin unelmaviikonloppua Kööpenhaminaan ja nauttimaan illallista maailman parhaaksi tituleeratussa ravintola Nomassa. Ei harmita niin kovin kun häviää paremmalle. Liemessä-blogin Rocky Road donitsit eivät olleet _ihan_ kärkikahinoissa, mutta suurkiitos kaikille äänestäneille.

Pääsin seuraamaan raadin työskentelyä arviointitilaisuuteen valokuvaajan ominaisuudessa. Kilpailutyöt valmisti Pauligin oma Amican henkilöstökeittiö. Kriteereinä olivat miten kilpailutyö ja kahvi sopivat yhteen, maku, visuaalisuus, luovuus, reseptin toteutuskelpoisuus sekä tarina. Pidin visusti mölyt mahassa, mutta nyt voin jo paljastaa oman suosikkini.Raati otti työnsä vakavasti

Kahvia kului kiitettävästi

Monkeyfoodin päättömän hauska paleo croissant ja espresso profondo teki huiman loppukirin finaaliin.

Avec Sofién kuvankaunis kolmen kerroksen juustokakku ja Espresso fortissimo.

Oma suosikkini oli Hellan ja Viinilasin välissä-blogin syntisen hyvä semifreddo ja Espresso fortissimo.

Kaikki äitini reseptit-blogi yllätti makean suolaisella suklaa-pistaasikipposella ja Kenyalla.

Yleisönsuosikki Kinuskikissan Kolumbian aarre ja Colombia.<

Decapitated Foodin voittajatyö eli omena-valkosuklaaleivokset ja Espresso originale.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

9 Kommenttia

 • Voisula sanoo:

  Kiitos kun teit yhteenvedon finaalista! Hyvä tietää lopputulos ja onnea voittajalle!

 • Jenni sanoo:

  Lopputulos ei ollut paras mahdollinen kun ei itse voita mutta hyvä kuitenkin 🙂 Mielenkiintoista lukea myöhemmin voittajan tarina Kööpenhaminan matkasta ja Nomasta. Voih!

  Lähdetään itsekin ensi viikolla Köpikseen mutta Noma taitaa jäädä väliin..

 • Voisula sanoo:

  Minun suosikki ei edes päässyt finaaliin ja minulta jäävät niin Kööpenhamina kui Noma väliin… Hyvää joulun odotusta!

 • Goldery sanoo:

  Nam, kaikki näyttää niin hyviltä! Olisinpa mäkin saanu olla raadissa maistelemassa;-) Aion kyllä kokeilla tota sun reseptiä uutena vuonna!

 • Jenni sanoo:

  Vielä selvyyden vuoksi; en siis itse ollut raadissa, mutta pääsin maistelemaan. Toin kotiinkin sen verran mitä jaksoi kantaa.

  Rocky Road donitsit menee varmasti hyvin myös uuden vuoden kuohuvan kanssa 🙂

 • Goldery sanoo:

  Sitä tarkoitinkin että tosi onnekkaita Pauligin jengi kun pääsivät käsikisi kilpailijoiden luomuksiin! Pitänee hakea sinne töihin;-)

 • Maama sanoo:

  ARGH! Ei tällaisia lähikuvia, pliis hei! :O Tulee mielen nälkä vaikka vatsa olis miten täynnä tahansa 🙂 En ole ruoanlaittoihmisiä, vaikka ravitsemustiedettä opiskelenkin, mutta tällaisten blogilöytöjen myötä löydän itseni varmaan peukalot jauhoissa ja suupielet sokerissa. Tämä on kertakaikkiaan vaarallinen blogi. Koukussa olen kuin hauki.

  Mukavaa loppuvuotta sinnepäin ja kaikkea hyvää uudelle alkavalle! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Kiitos Maama 🙂 Kaikki kakkukuvat on linkitetty reseptin kehittäneen blogin sivuille joten olet varmaan kohta todellisessa blogikoukussa!

  Perinteisesti olemme viettäneet uutta vuotta ystävien juhlissa mutta tänä vuonna vuosi vaihtuu rauhallisesti kotona. Hyvää uutta vuotta ja toivottavasti viihdyt blogin parissa ensikin vuonna! 🙂

 • JenniinaE sanoo:

  Kehittyisivätpä omatkin taitoni sille tasolle, että voisin osallistua tällaisiin kilpailuihin. Harjoitus tekee mestarin.

Jätä kommentti