Skip to main content

Minin mentyä nukkumaan vietämme yhteistä laatuaikaa tietokoneella. Eri huoneissa. Kuulostaa tutulta? Päätimmekin lopettaa turhan tietokoneella istumisen ja katsoa mitä tapahtuu. Ensimmäisenä iltana änkeydyimme kaikki samalle pienelle sohvalle toistemme kainaloon. Mini jaksaa löhötä kaikki kolme minuuttia joten piti keksiä parempaa tekemistä. Päätimme leipoa jotain yhdessä. Kaapista löytyvistä aineista sain räävittyä kasaan Kinuskikissan kaurakakkusia. Vähän kökkösiä noista tuli mutta jotenkin sympaattisia. Pääasia ei ollutkaan lopputulos vaan yhdessä vietetty aika.

Helppoja kaurakökkösiä voi leipoa vaikka jouluna yhdessä perheen kanssa.
Ei ne stailaamalla parane. Kökkö ku kökkö.

Mini ei tykännyt taikinasta ja painuikin pehkuihin Nirson kanssa ennen kuin kaurakakkuset tulivat uunista. Minä hörpin vielä iltateetä ja söin yhden kaurakökkösen. Omaan makuun kaurakökköseni olivat koostumukseltaan liian raakileita ja voi-sokeripaakkuja. Varmaan ihan hyviä jos on suuri keksien ystävä. Kardemumma antoi jouluista makua.

Resepti Kinuskissan arkistoista.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti