Skip to main content

Kesken kiireisen työpäivän (hämmennän ohrapuuroa työhuoneella), saan puhelun. Tilanne on fifty-sixty. Joko se on asiakas, tai puhelinmyyjä. Ei, se ei ole asiakas, joten jatkan ohrapuuron hämmentämistä samalla kun mieshenkilö selittää jotain Pariisista ja minulle lähetetystä sähköpostista. Saan tasaisin väliajoin näitä ”Minä Hong-Kong, sinä laita linkki blogiisi” ehdotuksia. Pariisi ei kuulosta tutulta, joten pyydän lähettämään sähköpostin uudestaan.

Inboxissa on viesti viestintätoimiston toimitusjohtajalta, eli siltä ”puhelinmyyjältä”. Minut on kutsuttu Pariisiin maailmanlaajuiseen bloggaajatapaamiseen. Kutsuja on Evernote, joka tekee muistiinpanosovelluksia. Ensin epäluuloinen surffaus firman sivuille. Sitten tarkistussoitto Nirsolle ja paljastuu että Nirsokin käyttää Evernotea. Okei, ihan oikea firma siis kyseessä ja tämä ei ole mikään pariisilaishuijaus. Ne ihan oikeasti haluavat kutsua minut ilmeisesti ainoana pohjoismaalaisena bloggaajana Pariisiin illalliselle Table Ronde-ravintolaan. Menusta vastaa Ranskan Top Chef-kandidaatti Denny, joka työskentelee nykyään Eiffel-tornissa Le Jule Verne-ravintolassa. Ooke. No ei kai siinä sitten mitään. Huomenna lähtö Pariisiin, ja sunnuntaina takaisin. Saako nyt jo kirkua?!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

11 Kommenttia

Jätä kommentti