PARIISILAISHUIJAUS

Kesken kiireisen työpäivän (hämmennän ohrapuuroa työhuoneella), saan puhelun. Tilanne on fifty-sixty. Joko se on asiakas, tai puhelinmyyjä. Ei, se ei ole asiakas, joten jatkan ohrapuuron hämmentämistä samalla kun mieshenkilö selittää jotain Pariisista ja minulle lähetetystä sähköpostista. Saan tasaisin väliajoin näitä “Minä Hong-Kong, sinä laita linkki blogiisi” ehdotuksia. Pariisi ei kuulosta tutulta, joten pyydän lähettämään sähköpostin uudestaan.

Inboxissa on viesti viestintätoimiston toimitusjohtajalta, eli siltä “puhelinmyyjältä”. Minut on kutsuttu Pariisiin maailmanlaajuiseen bloggaajatapaamiseen. Kutsuja on Evernote, joka tekee muistiinpanosovelluksia. Ensin epäluuloinen surffaus firman sivuille. Sitten tarkistussoitto Nirsolle ja paljastuu että Nirsokin käyttää Evernotea. Okei, ihan oikea firma siis kyseessä ja tämä ei ole mikään pariisilaishuijaus. Ne ihan oikeasti haluavat kutsua minut ilmeisesti ainoana pohjoismaalaisena bloggaajana Pariisiin illalliselle Table Ronde-ravintolaan. Menusta vastaa Ranskan Top Chef-kandidaatti Denny, joka työskentelee nykyään Eiffel-tornissa Le Jule Verne-ravintolassa. Ooke. No ei kai siinä sitten mitään. Huomenna lähtö Pariisiin, ja sunnuntaina takaisin. Saako nyt jo kirkua?!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

11 kommenttia

 1. Yaelian 30.11.2012

  Vautsi!! Nautippa tuosta ma cherie ja laita sitten raporttia…

  Vastaa
 2. Campasimpukka 30.11.2012

  Aika äkkiä tuli! Hienoa, että pääset lähtemään, mahtavaa reissua:)

  Vastaa
 3. Jenni 30.11.2012

  Kiitos!! Jännitysmomentit ovat erittäin ruosteinen ranskankieli ja nouseeko kone myrskyn takia. Eiköhän!

  Vastaa
 4. Jonna 30.11.2012

  Juuh, saa kirkua. Mahtavaa Jenni!

  Vastaa
 5. Kermaruusu 30.11.2012

  Vautsi, hienoa!! 🙂

  Vastaa
 6. annemi 30.11.2012

  VAU, hauskaa matkaa! 🙂

  Vastaa
 7. Minna Vuo-Cho 30.11.2012

  Vau, have fun !

  Vastaa
 8. Hannele 01.12.2012

  Ooooooh! Nauti!

  Vastaa
 9. Outi Rinne 01.12.2012

  Oliko tää joku iltasatu ruokabloggajille 😀
  Huikeaa! Bon voyage!

  Vastaa
 10. Nanna 02.12.2012

  Hitsi, yritin jo junassa kommentoida puhelimella, mutta ei oikein lähtenyt.

  Vähäkö oot varmasti hienosti edustanut meitä kaikkia, mahtava ylläripylläri ja hieno heittäytyminen. onneksi vastasit puhelimeen!

  Vastaa
 11. Jenni 04.12.2012

  Kiitos, reissu oli ihana, avartava ja Pariisi aina yhtä upea! Vähän oli hölmistynyt olo kun yht'kkiä sillä tavalla tupsahdin Pariisiin, mutta tokenin illalliseen mennessä. Ei siis muuta vikaa kuin että piti tulla takaisin töihin Suomeen jo maanantaiksi 🙂 Mutta hei, laitan viim huomenna ainakin yhden postauksen illallisesta blogiin.

  Jenni

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *