Skip to main content
Jännittää vähän saakohan sitä itsekään Soyappétit Soijakoulun päästötodistusta. Vuoden aikana minulle entuudestaan tuntemattomat Soyappétit soijakikkareet ovat tulleet moneen kertaan tutuksi ja muuntautuneet herkullisiksi resepteiksi keittiössäni. Vuoden varrelta suosikkejani ovat olleet pakko-tehdä-uudestaan soijalasagne ricottajuustolla ja mausteiset marokkolaiset soijapyörykät. Lukukausi huipentuu joulupöytään, johon olen kehittänyt kasvissyöjän ”kinkun” eli jouluisen soijamurekkeen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ruCJLldWE0s]

Pistari!

Tämän kertaisella videolla korkea nutturani kätkeytyy tonttulakin alle valmistaessani soijamurekkeen. Katso video ja soijakoulun päättäjäisten kunniaksi osallistu vuoden viimeiseen pistariin! Kaikkien Soijakoulun suorittaneiden ja pistarin täyttäneiden kesken arvotaan 5 kpl kinkkurasvat räjäyttävää Mr Muscle siivoustuotepakettia (arvo á 20 €). Valmistumisaikaa on vuoden 2012 loppuun asti. Siivousgodzillan unelmien tuotepaketti sisältää:

Mr Muscle Viemärivaahto 500 ml
Mr Muscle Uunin- ja grillinpuhdistaja 250 ml
Mr Muscle Keraamisen liesitason puhdistaja 150 ml
Mr Muscle Max Window ikkunanpuhdistaja 500 ml
Mr Muscle Kylpyhuone –puhdistaja 500 ml
Mr Muscle Keittiö Lemon –puhdistaja 500 ml

http://www.surveymonkey.com/jsEmbed.aspx?sm=7Fmoh2lbVdzFfk8q6hzRWA_3d_3d
Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world’s leading questionnaire tool.

Soijamureke

4 dl Soyappétit tummaa soijarouhetta
3 dl vettä
1,5 rkl kasvisfondia
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
0,5 dl korppujauhoja
2 rkl Soyappétit soijajauhoja
1 rkl soijakastiketta
2 rkl siirappia
1 tl paprikajauhetta
1 tl kanelia
1 tl inkiväärijauhetta
1 tl sinapinsiemeniä
ripaus suolaa

Kiehauta vesi ja kasvisfondi kattilassa. Sekoita vesi, soijarouhe, silputtu sipuli ja valkosipuli, korppujauhot ja soijajauhot. Anna tekeytyä n. 10 minuuttia. Jauha sinapinsiemenet morttelissa ja sekoita joukkoon loput aineet. Öljyä vuoka ja painele taikina tiiviisti vuokaan. Paista uunissa 180 asteessa n. 40  minuuttia.

Jännittää vähän saakohan sitä itsekään Soyappétit Soijakoulun päästötodistusta. Vuoden aikana minulle entuudestaan tuntemattomat soijakikkareet ovat tulleet moneen kertaan tutuksi ja muuntautuneet herkullisiksi resepteiksi keittiössäni. Vuoden varrelta suosikkejani ovat olleet pakko-tehdä-uudestaan soijalasagne ricottajuustolla ja mausteiset marokkolaiset soijapyörykät. Lukukausi huipentuu joulupöytään, johon olen kehittänyt kasvissyöjän ”kinkun” eli jouluisen soijamurekkeen.

Soijakoulun tarjoaa Soyappétit

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti