Skip to main content

Merirosvolaivat mehulaseissa.

Nyt pinkki lippu liehumaan, hulabaloo balai! 6-vuotta täyttävä Mini oli toivonut syntymäpäiväjuhlia merirosvokeiju-teemalla, ja merirosvokeiju-syntymäpäiväjuhlat hän oli saava. Nirson vastuulla oli merirosvokeiju-kutsun suunnittelu. Vanhana Vuoden Huiput-palkittuna graffakettuna Nirso väkersi öitä myöden täydellistä kutsukorttia. Nirso a.k.a Pinkkiparta oli myös ohjelmavastaava. Synttärit päräytettiin käyntiin merirosvokapteeni Nirson Pinkkiparran seikkailulla Suomenlinnan luolissa. Lapsia (ja lasten vanhempia) hämmensi myös paikalle lehahtanut Kolinakeiju. Armottoman taistelun ja lasten hypnoottisen taian avulla Kolinakeiju muuttui hyvikseksi, ja suklainen pimeässä hohkaava kultarahakirstu avautui. Lahjojen jako, kynttilöiden puhaltaminen, syöminen, onginta ja heti perään tilanteeseen porhaltavat sukulaiset pitivät huolen että vipinää riitti koko päiväksi. Saimpa ainakin ne kauan odotetut puutarhajuhlat. Ensi vuonna sitten vähän isommin 😉

Jenni 1 – lokit 0
Kesän aikana pitää ehtiä käydä tuolla vaahtokarkkisaarella.
Äidin salainen ase – kakun ja kuppikakkujen ulkoistaminen

Minä vastasin juhlien koristeluista ja synttäritarjoiluista. Synttärikakut ja kuppikakut tilattiin suosiolla Instagramista bongatusta Frangipani Bakerystä Vallilasta. Tarjolla oli myös tädin pyörittelemiä nakkipiiloja ja suolaisia piirakoita. En ole tavannut lasta joka ei söisi nakkipiiloja. 35-kiloinen juhlateltta saatiin lainaan viereiseltä saarelta ja retuutetiin mukulakiviä pitkin nokkakärryillä. Lokit kaartelivat kuppikakkujen ympärillä siihen malliin, että ilman telttaa ei olisi pärjätty. Koristeita ja kattaustarvikkeita tilasin luottoverkkokauppa Popupkemut.fi:stä. Mummu hoiti lapsia varmaan viikon putkeen, jotta kaikki järjestelyt saatiin tehtyä. Tehokkaasta delegoinnista huolimatta, jäi minullekin jotain puuhasteltavaa. Sukulaisten kattausta varten pyöräytin lohi-mäti moussepiirakan, maalaissalaattia ja focaccia leipää. Aikuisten juhlaruokien reseptit tulossa blogiin perästä.

Merirosvokeiju-kakku. Just sellanen mitä itelläkin oli mielessä, mutta ei vaan ehtinyt.
Nakkipiilo – elintarviketeollisuuden lahja lapsiperheille

Banaanikakku mangokreemillä hävisi nopeasti.
6-vuotias merirosvokeiju!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti