Skip to main content

Galaksimme asukkaat, kierteishaarojen keisarit, kvarkkitähtien kuningattaret, romuluiset robotit, löllöt limanuljaskat, angstaavat avaruushirviöt ja voimaannuttavat valomiekkailijat – kaikki oli kutsuttu juhlistamaan tähtiprinsessamme Minin 7-vuotis syntymäpäiviä kaukaiselle Vesikko-planeetalle. Planeetan pinnan peittää meri ja ainoana kiintopisteenä on pienen pieni saari, vanha avaruuslinnoitus – muinaisten avaruusolentojen kielellä Sveaborg. Nirso, anteeksi, tähtisumujen kauhu, avaruuspiraatti Pinkki Parta vastasi syntymäpäivien ohjelmasta ja prinsessaäiti Leia juhlatarjoiluista. Suuri juhlapäivä alkoi avaruusseikkailulla myrskytuulta uhmaten, jonka jälkeen 26 päiselle lapsikatraalle maistuivat rakettinakkipiilot, tähtivoileivät,  Frangipani Bakeryn tähtiprinsessakakku, mansikka-vaahtokarkkivartaat ja avaruusmuffinssit. Toisella ovenavauksella sisään pelmahtivat sukulaiset, joille tarjoiltiin porkkanakakkua, ihan itse tehtyä mansikka-lime-valkosuklaa juustokakkua ja kahden sortin voileipäkakkua. Ja jos joku löytää mun ja Nirson lapaset niin palautatteko galaksiimme. #lähtilapasesta

Making of 100 + 1 rakettinakkipiiloa

 

Rakettinakkipiilot

Rakettinakkipiiloja varten tarvitset nakkeja, lehtitaikinalevyjä, grillitukkuja, juustokimpaleen ja hopea nauhaa. Työnnä nakkien läpi grillitikku. Sulata lehtitaikinalevyt, puolita ja kääri puolikkaan taikinalevyn sisään nakki. Kiinnitä veden avulla. Paista 220 asteessa 15-20 minuuttia. Koristele kolmioksi leikatulla juustopalalla ja pyrstöksi voi sitoa hopeanauhan (ei vielä kuvassa).
Piparkakkumuottiostoksilla kesäkuussa
Avaruusmuffinssit ja epäonnistunut kuorrute – katosivat pieniin suihin kaikesta huolimatta
Minin täti eli kosminen keinottelija Kolina Keljunen
Frangipani Bakerylle ulkoistettu porkkanakakku
Yksi tähtiesiintyjistä, Minin täti ja palkkiometsästäjä Pekka Feta
Vuokaleivistä taiotut kinkku- ja savugraavilohi voileipäkakut
Tähtiprinsessan syntymäpäivien tarjoiluista vastasi prinsessaäiti Leia.
Mansikkakesä ja suuren Instagram-suosion saanut mansikka-lime-valkosuklaa juustokakku. Ohje tulossa!
Onnea rakas tähtiprinsessa! Toivottaa koko galaksin väki 🙂
Liemessä Snapchatissa @liemessa 
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

Jätä kommentti