GRILLATTU VESIMELONI

Sen sijaan että kysyt itseltäni mitä voisi grillata, kysy mitä ei voi grillata. Salaattia, avokadoa, raparperia ja vesimelonia ainakin voi. Naapureissa ihmetystä herättänyt vesimelonin grillaus on ihan tosi juttu. Grillin kannattaa olla suhteellisen kuuma, jotta vesimelonit saavat pintaan kauniit rusketusraidat. Pintaan sivelin kevyesti oliiviöljyä. Paistoaika on muutama minuutti molemmin puolin. Grillattu vesimeloni on hauska jälkkäri sellaisenaan vaikka jäätelön kanssa. Mehevä meloni toimii myös suolaisena lisukkeena muulle grilliruoalle. Grillasimme vesimeloneja muutaman minuutin molemmin puolin, tirskautin päälle limenmehua, suolaa, pippuria ja tuoretta korianteria.

Raahasimme terassikalusteet mukanamme Suomenlinnaan. Suomen kesä on lyhyt ja meidän Suomenlinnan kesä sitäkin lyhyempi, joten nyt otetaan ilo irti myös pienen pienestä nurmikaistaleesta. Muutama istuintyyny, Minin valitsema pirteä raitaliina puupenkille ja tunnelmalliset ulkovalot Granitista. Nyt vaan odotellaan sateeen loppumista 🙂

Kesän grilli menu postaukseen on tullut huisi määrä vinkkejä mitä ihmiset laittavat grilliinsä tänä kesänä. Vielä ehdit käydä kommentoimassa ja osallistua Lidl Grillimaisteri tuotepaketin arvontaan!

Liemessä Snapchatissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa

1 kommentti

  1. […] purjo (Sillä sipuli) Grillattu vesimeloni (Liemessä) Tulinen coleslaw & inkiväärimaissit (Liemessä) Maissintähkät ja […]

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *