Skip to main content

YHTEISTYÖSSÄ ASENNEMEDIA JA FISKARS

Työpäivän kiire taukoaa hetkeksi. Eineksillä elävä työhuonekaverini istuu minusta vastapäätä edessään rieskapizza kaikilla herkuilla: Stockmannin Herkun ohuesti siivutettua luomulampaanfilettä, voissa paistettuja kantarelleja, valkohomejuustoa, ranskankermaa, puolukkaa ja rosmariinia. Päätämme ottaa myös lasilliset punaviiniä seuraksi. Yht’äkkiä pöytäseurani alkaa kyynelehtiä. ”Tämä on niin kaunista. Ja niin hyvää. Olen niin onnekas, että saan syödä tätä”. Ilmoitan, että parempi vaan tottua tähän kunhan pääsen syksyn kuvauksien kanssa vauhtiin. Taisi minultakin pieni kyynel vierähtää. Onhan se imartelevaa, että reseptilläsi tehty rieskapizza saa aikuisen naisen itkemään onnesta. Onnellisin olen silti ruokaseurasta.

Kovanaama testissä

Uuden työhuoneen keittiö ja kaasuliesi on nyt siis virallisesti korkattu. Työhuoneessa ihan parasta, ja työssäni jopa välttämätöntä, on valoa tulviva kuvauskeittiö kaikilla herkuilla. Ensitöikseni jynssäsin ja järjestelin keittiön itselleni toimivaksi. Ruokakuvauksissa ruokatavaroiden ja keittiövälineiden pitää olla helposti ja nopeasti napattavissa hyllystä. Samaanaikaan sain testiin uusia kovaan käyttöön tarkoitettuja Fiskars Hard Face keitto- ja paistoastioita. Rieskapizzan reseptin kehitin testausta silmällä pitäen. Alunperin testipaikkana piti toimia kotikeittiön induktioliesi, mutta Hard Face paistinpannu onnekseni soveltuu kaikille liesille –  myös työhuoneen kaasuliedelle. Täällä ne joutuisivat tositestiin.

Yhdistelmä uusi keittiö, kaasuliesi ja uudet keittiövälineet voivat olla resepti katastrofille. Onnistuin kuitenkin paistamaan pinnaltaan ja kypsyydeltään täydelliset lampaanfileet ensiyrittämällä. Kaasuliedellä pannun sai nopeasti kuumaksi. Lampaan fileet olivat valmiiksi marinoituja Stockmannin omalla öljypohjaisella yrtti-valkosipulimarinadilla, joten voin lisäksi ei tarvittu muuta. Paistoin fileitä reilu 2 minuuttia per puoli, jolloin lammas jäi kevyen roseeksi. Käärimällä fileen folion sisään paistamisen jälkeen lihasta saa edelleen kypsempää. Hard Face pannun pinnoite on tehty hyvinkin tarttumattomaksi ja pannu lähti melkein talouspaperilla pyyhkäisemällä puhtaaksi. Olen aikoinaan pilannut yhden paistinpannun pinnoituksen käyttämällä metallilastaa, mutta Hard Face sarja lupaa että nyt pitäisi kestää metallilastankin käsittely. Hard Face pannut- ja kattilat voi myös pestä tiskikoneessa.

Sain ehkä pienen veitsiorgasmin siivuttaessani täydellisen ohuita lammassiivuja Fiskarsin aasialaisella kokinveitsellä.

Hard Face kattilassa on kätevä läpinäkyvä kansi ja myöskin tarttumaton pinnoite.

Valmiina jaettavaksi!

Rieskapizza pannulla

2 kpl

2 perunarieskaa
1 dl ranskankermaa
1/2 pkt Mouhijärven Väinö-juustoa
1/2 litraa paistettuja kanttarellaja (tai tatteja, suppilovahveroita)
100 g ohuesti siivutettua karitsan luomu-ulkofilettä Stockmannin yrtti-valkosipuli marinadilla
2 rkl puolukoita
tuoretta rosmariinia
voita paistamiseen

puolukkakastike
1 dl puolukoita
ruokalusikallinen vettä

Ota karitsa huoneenlämpöön hetkeksi. Paista kuumalla pannulla voissa noin 2 minuuttia molemmin puolin. Voit kääriä fileen folioon hetkeksi ennen leikkaamista. Mausta suolalla ja pippurilla. Siivuta ohueksi.

Putsaa ja paista sienet pannulla voissa. Mausta suolalla kevyesti.
Kuumenna rieskat pannulla molemmin puolin. Levitä rieskojen päälle ranskankermaa. Asettele ohueksi siivutetut karitsanfileet, juustoviipaleet, puolukkakastiketta, kanttarellit, puolukoita ja tuoretta rosmariinia rieskojen päälle.

 

Himoitse ja voita!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Onnetar suosi Heidiä, onneksi olkoon! Heidille lähtee Fiskars Hard Face paistokasari 26 cm kannella ja 5 L kattila kannella.

Tässä vielä Heidin mietteitä, kuulostaa siltä että uudet keittiövälineet menivät hyvään kotiin:

”Omat pannuni ovat auttamatta tulleet tiensä päähän. Isoa kattilaa en omista ollenkaan, ja esimerkiksi monet simpukka- ja pata-ateriat ovat jääneet sen vuoksi puolitiehen. Laadukkaat välineet ovat ruoanlaiton A ja O, mutta samalla myös melkoinen satsaus opiskelijaelämästä toipuessa. Olisikin upeaa saada fudua omiin kokkauksiin voittamalla arvonnassa!”

Nyt on mahtava arvonta: voit voittaa kaksi vapaavalintaista Fiskars Hard Face tuotetta! Osallistu arvontaan valitsemalla Hard Face valikoimasta kaksi tuotetta, joita himoitset (scrollaa kampanjasivua alas). Kerro kommenteissa valitsemasi tuotteet ja miksi haluaisit ne itsellesi. Osallistumisaikaa on su 11.10 asti. Tuotteiden arvo yhteensä jopa 210 €. Jätäthän tarvittaessa sähköpostiosoitteen!

Jos jäit Hard Face tuotteiden lisäksi himoitsemaan itkettävän hyvää rieskapizzaani, niin olen tämän viikon lauantaina 10.9 klo 11-17 Jumbossa Stockmannin Herkun demokeittiössä. Kokkailen Fiskars Hard Face tuotteilla rieskapizzamaistiaisia. Toivottavasti nähdään siellä hymyissä suin – ei itketä! 🙂 Suusta Suuhun Alisan löydät samaan aikaan Tapiolan Stockmannilta maistattamassa mustatorvisienispeltittoa ja rapeaksi paistettua siikaa.

Yhteistyössä Asennemedia ja Fiskars

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea

Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

109 Kommenttia

 • Sari sanoo:

  Tulipas sopivaan saumaan tämä postaus. Mulla on tiukan syynin alla nyt erilaiset paistinpannut, sillä nyt on aika uudistaa pannut ja kattilat. Jos onnetar suosisi minua, valitsisin Hard Face Optiheat paistinpannun ( 28 cm ) ja Hard Face 5 l kattilan. Nyt sitten vaan pidetään peukkuja 🙂

 • Anonyymi sanoo:

  Tykkään munakkaista ja olen yrittänyt sillä Henkan ”et voi epäonnistua munakkaassa”- ohjeella mutta silti en saa paistettua sitä niin nätiksi kuin haluaisin. Eli omelettipannu.
  Paistokasaria minulla ei ole, ja usein kiroankin siitä että kun ei ole tavan paistipannussa kantta, jää hauduttaminen usein vaillinaiseksi. Paistokasari 24cm voisi toimia pienessä keittiössäni.

  Terkuin Kirsi [email protected]

 • Anonyymi sanoo:

  Näyttää niin herkullisilta sun kokkaukset. Pitää itsekin kokeilla. Arvontaan osallistuisin Hard Face wokkipannu 28cm/4,5L ja Hard Face kattila 5L/26cm kansi tuotteilla.

  Syysterveisin, Anni ([email protected])

 • Minulla olisi käyttöä 28 cm paistinpannulle ja kasarille. Vanhat ovat tulleet tiensä päähän.

 • Näyttääpä herkulliselta!
  Itselleni todelliseen tarpeeseen tulisi:
  Hard Face paistokasari 28cm kannella sekä Hard Face wokkipannu 28cm/4,5L

 • Jenni sanoo:

  I feel you! Mullakin tuli niin sopivaan saumaan tämä testaus. Etenkin kattilat ovat kaikki jotain mistä lie tulleita ja aivan liian pieniä lapsiperheen tarpeisiin. Tai noh, on meillä yksi 10 litran jättikattila, mutta juuri tuo mainitsemasi 5 litran kattila on ihan täydellisen kokoinen kun tekee perheelle ja taipuu niin moneen tilanteeseen 🙂 Onnea arvontaan!

 • Jenni sanoo:

  Tuollainen kannellinen paistokasari on kyllä näppärä munakkaalle niin kypsyy sitten tasaisemmin. Toivottavasti onnetar suosii ja pääset nauttimaan sitä täydellistä omelettia! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Toivottavasti kokeilet! Tosi helppo tehdä, onnistut varmasti 🙂 Tuo perunarieska on muuten Stockmannin Herkusta paistopisteestä (saimme käydä Stockalta valitsemassa tarvitsemamme tuotteet). Suosittelen tähän! Toki onnistuu muullakin rieskalla, mutta tuo perunarieska oli tosi maukas ja mehevä. Onnea arvontaan!

 • Jenni sanoo:

  Näiden pitäisi ainakin kestää kulutusta. Onnea arvontaan! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Kiitos 🙂 Hyvistä pannuista ja kattiloista on kyllä niin paljon iloa keittiössä. Nyt vaan peukut pystyyn!

 • Annika sanoo:

  Opiskelijana keittiöni huutaa kannellista kattilaa (3,5l) ja kunnollista paistokasaria (26cm) nämä kamat kestäisivät toivottavasti myös opiskeluajan jälkeenkin, let's hope for the best! 🙂

 • Varpu sanoo:

  En tiedä itkisinkö, onnellisena hymyilisin herkullisen ruokasi äärellä.
  Kaksi eri kokoa olevaa paistinpannua tarvitsisin uudelle mökkiliedelle entisten jo lähes puhkikuluneiden pannujen tilalle.

 • Jenni sanoo:

  Kunnon keittiövälineet olisi muuten hyviä valmistujaislahjoja. Toivotaan parasta että onni suosii sinua! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Laitatko muuten vielä sähköpostiosoitteesi tähän niin saan tarpeen tullen sinut kiinni! 🙂

 • Milla sanoo:

  Hard face 28 cm pannu ja hard face wokkipannu olisivat unelmat! Meillä on pari hyvää pannua ollut kovassa käytössä muutaman vuoden ja niistä toinen poistettiin jo käytöstä ja toinen sinnittelee. Tarve olisi todellakin suuri! Wokit ovat yksi lemppariruuista ja pannu pääsisi kovaan käyttöön 🙂 [email protected]

 • Anonyymi sanoo:

  omeletti pannu koska teen usein niitä ja se olisi kävtevämpi kuin noi muut siihen ja optiheat 24 cm se on sopivan kokoinen yksen eläjälle ja olisi tarvetta uudelle

  [email protected]

 • Osa meidän kodin kattiloista on pitänyt jo hävittää, sen verran huonoon kuntoon ovat päässeet..hyvälaatuiset vaan tahtovat maksaa niin paljon, ettei ole ollut varaa hankkia uusia tilalle 🙁 Niinpä 2murrosikäisen urheilijapojan äitinä tarvetta olisi tuolle 3,5litran kattilalle sekä wokkipannulle..sen verran isoja alkaa jo poikien annokset olemaan <3
  [email protected]

 • Anonyymi sanoo:

  Viiden litran kattila ja wokkipannu puuttuu tästä taloudesta, niitä himoitsen siis. [email protected]

 • Tuommoista rieska-pitsaa voisi kokeillakin, tosin täytteitä pitää vähän muokata meidän nirsojen lasten mukaan… tai ehkä tuolla herkuttelisi vain aikuiset. 🙂 Uusi paistinpannu (26cm) olisi ajankohtainen ja 3,5l kattilalle olisi paljon käyttöä.
  [email protected]

 • sippe sanoo:

  Meillä on kaksi pinnoitettua paistinpannua jotka vetelee ihan viimeisiään pinnoitteen puolesta, joten uusi 28cm paistinpannu ja paistokasari sen kaveriksi olisivat erittäin tervetulleita. Kiitos (visuaalisestikin) herkullisesta blogistasi! twicecoloured (at) gmail.com

 • Anonyymi sanoo:

  Oi joi,ehdottomasti Wokkipannu! Olen etsinyt jo pitkään hyvää wokkiapannua inductioliedelle,ne on yllättävän harvassa!

  [email protected]

 • Blogmii sanoo:

  3,5 kattila ja 1,8 l kasari, näille olisi käyttöä 🙂
  miianblogi(at)suomi24.fi

 • Anonyymi sanoo:

  Henna28
  Onpa mahtava arvonta, menin etsimään ja löysin tämän wokkipannun
  Hard Face wokkipannu 28cm/4,5L sekä
  Hard Face paistokasari 28cm kannella, tuo kansi on todella tärkeä juttu, en omista yhtään kannellista ja nyt pidän peukkuja. Ihana on Rieskapitsa jota lähden nyt äidin luo tekemään josko teemme ne yhdessä.

  [email protected]

 • iituliina sanoo:

  Uusi kannellinen paistokasari (26cm) tulis enemmän kuin tarpeeseen, meidän taloudessa tuollaiset on ihan ylivoimaisesti eniten käytössä ja sen kyllä huomaa tuosta nykyisestä hyvinkin käytetystä yksilöstä… Muutamaan kuukauteen en oo enää onnistunut tekemään mitään, mikä ei olisi jäänyt kiinni tuohon hemmetin kasariin! Ja tuossa 3,5 litran kattilassa passais keitellä mannapuurot!

  jippurajr(a)hotmail.com

 • Lapsiperheessa isot pannut ja kasarit ovat aina tarpellisia. Hard Face OPTIHEAT paistokasari 26 cm kannella ja Hard Face OPTIHEAT paistinpannu 28 cm sopiisi meidän induktioliedelle

 • Nenna sanoo:

  Hard Face kattila 5L/26cm kansi olisi ihan ykkösvalinta. Rakastan tehdä keittoja ja vähän isompia annoksia kerralla. Tällä se kävisi mainiosti! Hard Face wokkipannu 28cm/4,5L olisi toinen valintani, koska erilaiset wokkiruoat ovat myös kovassa suosiossa perheessämme. Etenkin vegemieheni pitää erilaisten kasviswokkine tekemisestä ja kunnon wokkipannu olisi varmasti hänelle mieleen!
  [email protected]

 • Jenni sanoo:

  Hymy on hyvä! 🙂 Oih, olisi aika luksusmökkivälineet!

 • Jenni sanoo:

  Kunnioitettavalla tahdilla olette pannut tuhonneet. Uskon että tulisi käyttöön. Onnea matkaan!

 • Jenni sanoo:

  Toivottavasti arpaonni suosii! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Paistokasari tuntuu nousevan monen suosikiksi. Se on kyllä kätevä!

 • Jenni sanoo:

  Onhan ne sijoitus jonka tietysti toivoisi kestävän mahdollisimman pitkään. Toivotaan arpaonnea ja isompia wokkiannoksia pojille 🙂

 • Jenni sanoo:

  Sitten vaan jännätään! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Tarjosin tätä lapsillekin. Muuten meni, mutta 2-vuotias Herra Simpukka nyppi sienet pois 🙂 Tätä on helppo muokata lasten suuhun sopivaksi.

 • Jenni sanoo:

  Kiitos kun käyt lukemassa ja kommentoit 🙂 Onnea arvontaan!

 • Aulikki sanoo:

  Paistokasari 28cm kannella ja kattila 5L/26cm kansi olisivat minun valintani, sillä tykkään tehdä kerrallaan isoja annoksia.

 • Tarvetta olisi varmaankin 26cm paistokasarille kannella sekä viiden litran kattilalle kannella. Hyviä kasareita ei voi koskaan olla liikaa ja ollaan himottu jo pidempään riittävän isoa kattilaa, jossa voisi tehdä myös maitopohjaisia keittoja ilman pohjaanpalamisen pelkoa.

 • Tiina sanoo:

  Ihana arvonta:) Osallistun ja jos onni suosii, haluaisin ehdottomasti paistinpannun 24 cm ja omelettipannun. Vanha paistinpannu vetelee viimeisiään ja takerruttaa kaiken kiinni. Mukavaa syksyä!
  [email protected]

 • cebic sanoo:

  Miulla olis käyttöä wokkipannulle, sillä en omista sellaista ollenkaan. Ja siinä olisi hyvä höyrytellä sienet pakastimeen. Oli vähän tuskaa liian pienillä pannuilla… Toiseksi menisi 28cm kannellinen paistokasari, kun nykyinen on menossa vaihtoon. Vänkylä on. Toisaalta kunnon omelettipannuakin tarvitsisin, kun suvun paraa pannu on mummolassa. Sellaisella saa ihan parhaat rapeareunaiset letut! Mutta sen hankkiminen ei ole niin akuuttia, vielä.

 • Anonyymi sanoo:

  Miten ilahduttavan ihana resepti! Olen tehnyt hieman samanoloista pizzaa, jossa ns. valkoinen kastike ja päällä calvados paistettuja omenalohkoja sekä marinoitua viikunoita kera vuohenjuuston. Päälle rucolaa ja saksanpähkinöitä. Mutta vau, nuo ohjeesi kantarellit ja puolukat ovat ihanan kuuloinen yhditelmä! Jos kattila-keiju heilauttaa taikasauvaa kohdallani ja onnistaa, niin omaksi ottaisin Hard Face Optiheat paistinpannun kannella sekä 3,5 l kattilan. Iloa syksyyn toivottaen Mimi de P.

 • Hippo hiiri sanoo:

  28 cm kannellinen paistokasari ja viiden litran kattila tulisivat kyllä tarpeeseen! 🙂

  [email protected]

 • Anonyymi sanoo:

  5 litran kattila ja 28cm paistokasari kannella olisivat kyllä superhieno palkinto.Tätä herkullisen näköistä rieskapizzaa pitää kyllä valmistaa.
  [email protected]

 • Kaura sanoo:

  Kasari 28 cm kannella, sekä wokkipannu tulisivat niin tarpeeseen. 😉 Vanhat vetelevät viimeisiään. 🙁 [email protected]

 • Hard Face OPTIHEAT paistokasari 26cm plus kansi sekä Hard Face kasari 18cm/1,8L plus kansi. Nämä olis meille enemmän, kuin tervetulleet. Vanhat ovat jo niin risaisia. Varsinkin paistinpannu. Monen monia erilaisia paistinpannuja ollut ja mikään ei oo kestänyt kovin kauvaa joten tässä voisi olla vastaus kovaankin käyttöön. [email protected]

 • Jaana sanoo:

  Tulin pizzaohjeen perässä, joka ehdottomasti menee kokeiluun. Yhdistelmä kuulostaa niin koukuttavalta.
  Olen ostanut tuon omelettipannun ja se on ihan mahtava räiskäleiden ja ”munanauhojen” teossa! En olisi uskonutkaan mikä ero on tavalliseen verrattuna. Siitä innostuneena tutkin tuoteluetteloa ja 3,5 l kattila sekä paistokasari 28 cm kannella tuntuvat suosikeilta!

 • Liisa sanoo:

  Paistinpannu ja kattila, tulisivat ihan käyttöön kahden lapsen perheeseen.

 • Mia sanoo:

  Mieheni tekee usein popkornia kattilassa, jonka vuoksi kattilat ovat usein likaiset. Sen sijaan, että niitä pesisin, olen päättänyt hankkia lisää kattiloita 😀 nämä tulisivat hyvään käyttöön: Hard Face OPTIHEAT paistinpannu 24cm ja Hard Face kattila 3,5L/22cm kansi.

  johansson.a.maria (a) gmail.com

 • Anonyymi sanoo:

  Paistinpannu ja omelettipannu. Tulee aina tarpeeseen. Maria
  [email protected]

 • Niinu sanoo:

  Uusi keittiö ja uusi liesi-mutta kattiloita&pannuja vielä puuttuu! Wokkipannu olisi aivan ehdoton ja iso kattilakin uupuu.Vaihdoimme nimittäin induktiolieteen ja vanhat kattilat lähtivät kiertoon…Pizza näyttää syntisen hyvältä!

 • Hard Face paistokasari 28cm kannella ja Hard Face kattila 3,5L/22cm kansi , nyt jos onni potkii ,niin olen ikionnellinen <3 [email protected]

 • karoliina sanoo:

  Hard Face 28cm wokkipannu tulisi niiiiin tarpeeseen! Kuin myös HardFace Optiheat 24cm paistinpannu 🙂 wokkipannu on ollut jo pidempään ostoslistalla, tähän mennessä wokkailut on suoritettu tavallisella pannulla vaihtelevin tuloksin.. myös bambuhöyrytyskorien kanssa wokkipannu olisi huippu! 24cm paistinpannu taas olisi hyvä keskikokoinen pannu, omistan yhden ison pannun ja yhden hyvin pienen, välikoko olisi tarpeen arkikokkailussa kahden hengen taloudessa 🙂

 • karoliina sanoo:

  Hard Face 28cm wokkipannu tulisi niiiiin tarpeeseen! Kuin myös HardFace Optiheat 24cm paistinpannu 🙂 wokkipannu on ollut jo pidempään ostoslistalla, tähän mennessä wokkailut on suoritettu tavallisella pannulla vaihtelevin tuloksin.. myös bambuhöyrytyskorien kanssa wokkipannu olisi huippu! 24cm paistinpannu taas olisi hyvä keskikokoinen pannu, omistan yhden ison pannun ja yhden hyvin pienen, välikoko olisi tarpeen arkikokkailussa kahden hengen taloudessa 🙂

 • Anonyymi sanoo:

  Hard Face 28cm wokkipannu on ehdoton ykkösvalinta! Wokkia pyörittelen tällä hetkellä paistokasarissa eli tarve kunnon wokkaukseen on suuri. Kakkosvalintakaan ei kalpene, Hard Face OPTIHEAT 24cm paistinpannu. Olen etsinyt nättiä 24cm pannua, täydellinen koko ja pannuja tarvii aina uusia kovan käytön vuoksi. Näillä mennään ja arpakeijun onnea kans vähän pannuvalinnoille!
  Juulia L.

 • klaara sanoo:

  Suosikkejani ovat Hard Face kasari kannella 1,8 l ja paistokasari 24 cm.
  Ihana arvonta ja ihania reseptejä. Mukavaa syksyä!
  [email protected]

 • Mika sanoo:

  5 L kattilalle ja pienelle kannelliselle paistokasarille olis kokkaavan sinkun keittiössä tarvetta

 • Anonyymi sanoo:

  Oi miten ihanan näköistä!
  Tulisi kyllä niin tarpeeseen uudet pannut ja kattilat.
  Jos arpaonni mitenkään suosii niin toivoisin 24cm kannellisen paistokasarin ja 3,5l kattilan <3
  [email protected]

  Mukavaa syksyä!

 • Ida hhh sanoo:

  Huippuluokan paistokasari (ja vielä kannella!!) tulisi niiiiiin tarpeeseen kun europannut vetelevät viimisiä! Tämän minä niin valitsisin: http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-paistokasari-26cm-kannella-1020890

 • Anonyymi sanoo:

  Tarpeeseen tulisi. Vanha kova naama kun kulutettu puhki ja uusi olisi mukava. Tilalle haluaisin Hard Face Opti Heat paistinpannu 28cm. Toiseksi tuotteeksi valitsisin kattilan kannella 3,5l. Taloudestamme puuttuu kokonaan tarttumaton kattila, jolla olisi helppo valmistaa erityisesti maitopohjaiset kastikkeet ja puurot.

  – Iina
  ([email protected])

 • Anonyymi sanoo:

  Paistokasari 24cm ja Hard Face kattila 5L/26cm olis mun valinnat ja tulisivat tosi tarpeeseen. Mukaan kivaan arvontaan:)
  nelliina(@)yahoo.com

 • Anonyymi sanoo:

  Airiina
  Upeat palkinnot todellakin, tiedän heti mitä tarvitsisin elikkä nämä:
  Hard Face kasari 18cm/1,8L kansi olisi hyvä puuron tekoon ja Hard Face wokkipannu 28cm/4,5L sitten wokkiruuille.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

 • Oijoi miten herkullisen näköinen ja varmasti myös makuinen rieskapitsa ? ja ihana arvonta. Me tarvitsisimme hard face paistokasari/ 26cm-kannella ja hard face paistinpannu 28cm 🙂

  [email protected]

 • TommiJ sanoo:

  Jos tuuri sattuisi osumaan, niin 5l kattila monipuoliseen arkikokkailuun lapsiperheessä ja lisäksi omelettipannu Tatun ja Patun pinaattilättyjä varten.
  tomppe77 (a) hotmail.com

 • Anonyymi sanoo:

  UUuuuuu, ihana arvonta 🙂 Omiin tarpeisiin sopisi 28 cm levyinen kannellinen paistokasari ja 3,5 l:n kattila.

  [email protected]

 • Reija Rinne sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 • Reija Rinne sanoo:

  Oijoi, mikä arvonta! Kyllä kelpaisi ensi kesänä korkata kesäkodin uuden induktiotason, keväällä keittiöremontti ja viimeinkin vesi sisään ja uusi liesi ja hella. Siksipä valitsisin Optiheat paistokasarin 26 cm + kansi sekä paistinpannun 28 cm, kumpikin induktiolle. Tuota rieskapizzaa on pakko kokeilla, just kauden tuotteita, nam. [email protected]

 • Anonyymi sanoo:

  Omat kattilat ja pannut ovat tulleet tiensä päähän, kaikki tarttuu kiinni. Siksipä käyttöä olisi Hard Face kattilalle 5L/26cm kannella ja Hard Face 26cm paistokasarille kannella.

  Kokeilisin ehdottomasti tehdä syksyn tullen ruokia rauhassa hauduttellen, ilman pelkoa siitä että tavara jumahtaa kattilan / pannun pohjaan 🙂

  jennaepietikainen at gmail.com

 • Anonyymi sanoo:

  Hard Face paistokasari 26cm kannella & Hard Face kattila 5L/26cm kansi.

  Omat pannuni ovat auttamatta tulleet tiensä päähän. Isoa kattilaa en omista ollenkaan, ja esimerkiksi monet simpukka- ja pata-ateriat ovat jääneet sen vuoksi puolitiehen. Laadukkaat välineet ovat ruoanlaiton A ja O, mutta samalla myös melkoinen satsaus opiskelijaelämästä toipuessa. Olisikin upeaa saada fudua omiin kokkauksiin voittamalla arvonnassa!

  [email protected]

 • sikurina sanoo:

  Hard Face paistokasari 28cm kannella, koska meillä on vain yksi paistinpannu ja se on todella raskas, sekä Hard Face kattila 5L/26cm kannella, koska meidän suurin kattila on vain 3,5 L.
  s.kansakoski(at)luukku.com

 • Elise H. sanoo:

  Valintani olisi Hard Face kattila 5 litraa kannella, koska tarvitsisin ison hyvän kattilan maitopohjaisten puurojen keittelyä varten.
  Toinen valintani olisi Hard Face OptiHeat paistokasari 26cm kannella, koska paistokasarille on jatkuvasti käyttöä, ja tämä sopii vielä erityisesti induktioliedelle 🙂
  [email protected]

 • Jenni sanoo:

  No josko nyt! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Hyvä perustelu! Hyville keittiövälineille on aina käyttöä! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Äitille terkkuja! Peukut on nyt pystyssä, toivottavasti onni suosii 🙂

 • Jenni sanoo:

  Just näin. Mitä isompi, sitä parempi 😀 Onnea arvontaan Sanja!

 • Jenni sanoo:

  Siis nuo kattilat olisivat varmasti täydellisiä puurolle! Just harmittelin kun toin kattilan tänne työhuoneelle, kun oikeastaan tarvitsisin sellaista myös kotona joka aamuisen ja iltaisen puuron keittoon. Onnea arvontaan, kuulostaa siltä että uusi kasari tulisi tositarpeeseen!

 • Jenni sanoo:

  Heippa Nenna! Mulla on nyt tuo 3,5 kattila, koska en isompaa tarvinnut tätä reseptiä varten. Mutta jos ns. ihan vaan omaan käyttöön olisin valinnut niin ottaisin myös tuon 5 L. Sopivan iso!

 • Jenni sanoo:

  Samma här! Riittää ruokaa sitten useammalle päivälle 🙂 Onnea arvontaan!

 • Jenni sanoo:

  No tälläinen Hard Face kattila olisi just kuin nenä päähän maitopohjaisille keitoille! Onnea arvontaan 🙂

 • Jenni sanoo:

  Takertunut omeletti ei ole kaunis näky 😀 Toivottavasti onni suosisi!

 • Suvi7 sanoo:

  Hard Face paistokasari 28cm kannella ja paistinpannu 28cm. Fiskarsin paistinpannu on kestänyt meillä pisimpään hyvänä, mutta on kohta joutumassa kierrätykseen sekin…
  [email protected]

 • Marja-Liisa sanoo:

  Hard Face kattila 3,5L/22cm kannella ja Hard Face paistokasari 26cm kannella.
  Olisikin jo aika saada entinen kasari kierrätykseen.
  [email protected]

 • Sanna P sanoo:

  Oijoi, kunnon kokkivehkeille olisikin tarvetta. Muutamat hyvät meillä jo onkin, mutta liikaa sellaisia halppiksia, missä tarttuu ruoka pohjaan jne. Tarvetta eniten ois ehkä omelettipannulle ja paistokasari 28cm kannella ^_^
  [email protected]

 • Vintagentti sanoo:

  Valitsisin omelettipannun ja 3,5 litraisen kannellisen kattilan. Perheen nuoret (ja aina nälkäiset) miehet aiheuttaa, että kattilalla pitää olla reilusti kokoa; ruokahalu on jotain ihan tajutonta. Kukaan perheessä ei kuitenkaan pidä left-overeista, joten 5 litraa olisi arjessa ehkä jo liioittelua. Omelettipannu olisi taas niille ihanan rauhallisille varhaisille aamuille, kun teen ihan vain itselle aamiaista..

 • ?joo joo koolla ei oo välii
  mutta tiedän senkin
  testaat arvioit ja mittaat joka sentin? 😀 😀 😀

 • Miehellä on synttärit viikon päästä ja olen kuumeisesti miettinyt hänelle sopivaa lahjaa. Mieheni rakastaa ruoanlaittoa ja arki-iltojen kohokohta on yhteiset kokkailuhetket. Pannut ovat aika kovalla koetuksella ja käytöllä tässä taloudessa. Valitsisin keittojen ystävälle miehelleni lahjaksi kannellisen kattilan koossa 3,5 litraa ja paistokasarin koossa 28cm. Näistä lahjoista nauttisin toki itsekin hyvän ruoan muodossa 😛
  [email protected]

 • Anonyymi sanoo:

  Olen kiinnostunut ruoanlaitosta ja varsinkin sieniruokia on tullut tehtyä viime aikoina, kun on metsästä löytynyt hyvin ruokasieniä.
  Hyvät ja uudet välineet toisivat helpotusta ja nyk. vanhan ison kattilan voisi jo hävittää.
  Valintani olisi: Hard Face kattila 5L/26cm kansi ja
  Hard Face paistokasari 28cm kannella.
  T.Marjo
  [email protected]

 • Anonyymi sanoo:

  Kerrassaan herkullisia kuvia, voisi itsekin kokeillla rieskapizzaa! Suosikkejani näistä pannuista ovat paistokasari 28 cm kannella, sillä saisi hyvin paistettua yhtä sun toista, ja kattila 3,5 litran koossa.
  [email protected]

 • Anonyymi sanoo:

  Valitsisin Hard Face kattilan 5L/26cm kansi ja
  Hard Face paistokasarin 28cm kannella.
  Edellisestä paistokasarista meni kuluivat pinnoitteet pilalle eikä ole tullut ostettua uutta ja isoa kattilaa tarvitsisi eriyisesti syksyllä esimerkiksi erilaisten hillojen keittämiseen!
  [email protected]

 • Anonyymi sanoo:

  Valitsisin Hard Face kattila/5l ja Hard Face paistokasarin kannella/28cm. Olen kaipaillut reilumman kokoisia keittiövälineitä, tulee tehtyä ruokaa kerralla runsaammin ja on harmi kun puolet on hypänny reunan yli hellalle 🙂

  anel1e(a)hotmail.com

 • Siinatar sanoo:

  Uusille kattiloille ja paistinpannuille on aina tarvetta, valintani olisi siis Hard Face kattila 5L/26cm kansi ja Hard Face paistokasari 28cm kannella. Mukaan mahtavaan arvontaan!
  [email protected]

 • Siinatar sanoo:

  Uusille kattiloille ja paistinpannuille on aina tarvetta, valintani olisi siis Hard Face kattila 5L/26cm kansi ja Hard Face paistokasari 28cm kannella. Mukaan mahtavaan arvontaan!
  [email protected]

 • Sunday sanoo:

  Tän haluisin, koska teen aika usein lettuja ja munakasta, mutta olen tosi huono paistamaan niitä! =D

  http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-omelettipannu-22cm-1020877

  Toiseksi tän, koska mulla ei oo mitään kannellista paistoastiaa.

  http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-paistokasari-28cm-kannella-1020891

  Ja ei jestas, että tuo rieska näyttää hyvältä!
  sannamaria77 at gmail.com

 • Joliel sanoo:

  Tämäpä sattui juuri sopivasti! Mies paistoi aamulla munakasta ja ilmoitti taloutemme toisen pinnoitetun paistinpannun siirtyvän seuraavaksi paistinpannujen taivaaseen 😀 Ehkäpä on jo luopumisen aika, jos pannuun tarttuu kaikki kiinni öljyllä lotraamisesta huolimatta. Eikä taida olla oikein terveellistäkään moinen..

  Isomman kattilankin olen onnistunut polttamaan pohjaan aikoja sitten jotain maitopohjaista keitellessä, mutta kattilaa on sinnikkäästi käytetty siitä huolimatta. Kastikkeita tosin siinä ei voi enää tehdä sattuneesta syystä. Mielelläni siis kelpuuttaisin keittiöömme tällaisen Hard Face paistokasarin ja isomman 5 litran kattilan:

  http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-paistokasari-28cm-kannella-1020891

  http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-kattila-5l-26cm-kansi-1020876

  Hävettää myös tunnustaa, että vaikka laadukkaita veitsiä ja astioita on tullut hankittua useampia, niin keitto- ja paistiastiat ovat lapsuudenkodista perittyjä, eli ne lähtivät mukaani muuttaessani omilleni. Eihän tästä olekaan kuin vajaa 20 vuotta 😀

  jolielaide00(at)gmail.com

 • EevaM sanoo:

  Voi että, haaveilen aina kunnon keittoastioista, budjetti ei vaan anna periksi. Sinnittelen siis halpiskattiloilla. Hard Face kattila 3,5l/22cm kansi ja Hard Face paistokasari 26cm kannella olisivat valintani.
  [email protected]

 • Jenni sanoo:

  Hyvät keittiövälineet = loputon suo. Kuulostaa siltä että ainakin wokkipannulle olisi nyt heti käyttöä 🙂

 • Jenni sanoo:

  Vau miten herkullisen kuuloinen pizza! 🙂 Ihanaa syksyä sinullekin!

 • Jenni sanoo:

  Tuntuvat olevan monen valinta! 🙂 Kiitos osallistumisesta.

 • Jenni sanoo:

  Toivottavasti pääset vielä rieskapizzan kimppuun. Hyvää syksyn jatkoa!

 • Jenni sanoo:

  Auts, akuuttipannutarve!

 • Jenni sanoo:

  Sulla taitaa olla pannut, kipot ja kapot aika ahkerassa käytössä! Luulen myös että nämä Hard Face tuotteet saattaisivat olla sun juttu 🙂

 • Jenni sanoo:

  Hetkinen! Munanauhat? Mitäs ne on! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Ja todennäköisesti sitä isompaa mallia niin riittää koko perheelle! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Haha – kätevä vaimo! 😀

 • Jenni sanoo:

  Meillä on ollut sama vaihtoruljanssi takana kun vaihdoimme induktioon. Hieman ärsyttävää mutta olipa hyvä syy uusia silloin kalustoa. Onnea uuteen keittiöön!

 • Jenni sanoo:

  Näin on. Hyvää syksyn jatkoa ja kiitos osalllistumisesta!

 • Jenni sanoo:

  Kiitos Kirsi osallistumisesta! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Olen haaveillut bambuhöyrytyskoreista, mutta tilanpuutteen vuoksi olen vielä pidättäytynyt. Nyt mulla on kyllä se työhuone mikä imee tavaraa 🙂 Keskikoko olisi varmasti teille hyvä!

 • Jenni sanoo:

  Kiitos kaikille kommenteista ja osallistumisesta Hard Face arvontaan! Onnetar suosi Heidiä, onneksi olkoon! Voittajaan on otettu yhteyttä. Hyvää syksyn jatkoa kaikille teille ihanille ja kokkausiloa 🙂

Jätä kommentti