RIESKAPIZZA PANNULLA + ARVONTA

YHTEISTYÖSSÄ ASENNEMEDIA JA FISKARS

Työpäivän kiire taukoaa hetkeksi. Eineksillä elävä työhuonekaverini istuu minusta vastapäätä edessään rieskapizza kaikilla herkuilla: Stockmannin Herkun ohuesti siivutettua luomulampaanfilettä, voissa paistettuja kantarelleja, valkohomejuustoa, ranskankermaa, puolukkaa ja rosmariinia. Päätämme ottaa myös lasilliset punaviiniä seuraksi. Yht’äkkiä pöytäseurani alkaa kyynelehtiä. “Tämä on niin kaunista. Ja niin hyvää. Olen niin onnekas, että saan syödä tätä”. Ilmoitan, että parempi vaan tottua tähän kunhan pääsen syksyn kuvauksien kanssa vauhtiin. Taisi minultakin pieni kyynel vierähtää. Onhan se imartelevaa, että reseptilläsi tehty rieskapizza saa aikuisen naisen itkemään onnesta. Onnellisin olen silti ruokaseurasta.

Kovanaama testissä

Uuden työhuoneen keittiö ja kaasuliesi on nyt siis virallisesti korkattu. Työhuoneessa ihan parasta, ja työssäni jopa välttämätöntä, on valoa tulviva kuvauskeittiö kaikilla herkuilla. Ensitöikseni jynssäsin ja järjestelin keittiön itselleni toimivaksi. Ruokakuvauksissa ruokatavaroiden ja keittiövälineiden pitää olla helposti ja nopeasti napattavissa hyllystä. Samaanaikaan sain testiin uusia kovaan käyttöön tarkoitettuja Fiskars Hard Face keitto- ja paistoastioita. Rieskapizzan reseptin kehitin testausta silmällä pitäen. Alunperin testipaikkana piti toimia kotikeittiön induktioliesi, mutta Hard Face paistinpannu onnekseni soveltuu kaikille liesille –  myös työhuoneen kaasuliedelle. Täällä ne joutuisivat tositestiin.

Yhdistelmä uusi keittiö, kaasuliesi ja uudet keittiövälineet voivat olla resepti katastrofille. Onnistuin kuitenkin paistamaan pinnaltaan ja kypsyydeltään täydelliset lampaanfileet ensiyrittämällä. Kaasuliedellä pannun sai nopeasti kuumaksi. Lampaan fileet olivat valmiiksi marinoituja Stockmannin omalla öljypohjaisella yrtti-valkosipulimarinadilla, joten voin lisäksi ei tarvittu muuta. Paistoin fileitä reilu 2 minuuttia per puoli, jolloin lammas jäi kevyen roseeksi. Käärimällä fileen folion sisään paistamisen jälkeen lihasta saa edelleen kypsempää. Hard Face pannun pinnoite on tehty hyvinkin tarttumattomaksi ja pannu lähti melkein talouspaperilla pyyhkäisemällä puhtaaksi. Olen aikoinaan pilannut yhden paistinpannun pinnoituksen käyttämällä metallilastaa, mutta Hard Face sarja lupaa että nyt pitäisi kestää metallilastankin käsittely. Hard Face pannut- ja kattilat voi myös pestä tiskikoneessa.

Sain ehkä pienen veitsiorgasmin siivuttaessani täydellisen ohuita lammassiivuja Fiskarsin aasialaisella kokinveitsellä.

Hard Face kattilassa on kätevä läpinäkyvä kansi ja myöskin tarttumaton pinnoite.

Valmiina jaettavaksi!

Rieskapizza pannulla

2 kpl

2 perunarieskaa
1 dl ranskankermaa
1/2 pkt Mouhijärven Väinö-juustoa
1/2 litraa paistettuja kanttarellaja (tai tatteja, suppilovahveroita)
100 g ohuesti siivutettua karitsan luomu-ulkofilettä Stockmannin yrtti-valkosipuli marinadilla
2 rkl puolukoita
tuoretta rosmariinia
voita paistamiseen

puolukkakastike
1 dl puolukoita
ruokalusikallinen vettä

Ota karitsa huoneenlämpöön hetkeksi. Paista kuumalla pannulla voissa noin 2 minuuttia molemmin puolin. Voit kääriä fileen folioon hetkeksi ennen leikkaamista. Mausta suolalla ja pippurilla. Siivuta ohueksi.

Putsaa ja paista sienet pannulla voissa. Mausta suolalla kevyesti.
Kuumenna rieskat pannulla molemmin puolin. Levitä rieskojen päälle ranskankermaa. Asettele ohueksi siivutetut karitsanfileet, juustoviipaleet, puolukkakastiketta, kanttarellit, puolukoita ja tuoretta rosmariinia rieskojen päälle.

 

Himoitse ja voita!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Onnetar suosi Heidiä, onneksi olkoon! Heidille lähtee Fiskars Hard Face paistokasari 26 cm kannella ja 5 L kattila kannella.

Tässä vielä Heidin mietteitä, kuulostaa siltä että uudet keittiövälineet menivät hyvään kotiin:

“Omat pannuni ovat auttamatta tulleet tiensä päähän. Isoa kattilaa en omista ollenkaan, ja esimerkiksi monet simpukka- ja pata-ateriat ovat jääneet sen vuoksi puolitiehen. Laadukkaat välineet ovat ruoanlaiton A ja O, mutta samalla myös melkoinen satsaus opiskelijaelämästä toipuessa. Olisikin upeaa saada fudua omiin kokkauksiin voittamalla arvonnassa!”

Nyt on mahtava arvonta: voit voittaa kaksi vapaavalintaista Fiskars Hard Face tuotetta! Osallistu arvontaan valitsemalla Hard Face valikoimasta kaksi tuotetta, joita himoitset (scrollaa kampanjasivua alas). Kerro kommenteissa valitsemasi tuotteet ja miksi haluaisit ne itsellesi. Osallistumisaikaa on su 11.10 asti. Tuotteiden arvo yhteensä jopa 210 €. Jätäthän tarvittaessa sähköpostiosoitteen!

Jos jäit Hard Face tuotteiden lisäksi himoitsemaan itkettävän hyvää rieskapizzaani, niin olen tämän viikon lauantaina 10.9 klo 11-17 Jumbossa Stockmannin Herkun demokeittiössä. Kokkailen Fiskars Hard Face tuotteilla rieskapizzamaistiaisia. Toivottavasti nähdään siellä hymyissä suin – ei itketä! 🙂 Suusta Suuhun Alisan löydät samaan aikaan Tapiolan Stockmannilta maistattamassa mustatorvisienispeltittoa ja rapeaksi paistettua siikaa.

Yhteistyössä Asennemedia ja Fiskars

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea

Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa

109 kommenttia

 1. Sari 05.09.2016

  Tulipas sopivaan saumaan tämä postaus. Mulla on tiukan syynin alla nyt erilaiset paistinpannut, sillä nyt on aika uudistaa pannut ja kattilat. Jos onnetar suosisi minua, valitsisin Hard Face Optiheat paistinpannun ( 28 cm ) ja Hard Face 5 l kattilan. Nyt sitten vaan pidetään peukkuja 🙂

  Vastaa
 2. Anonyymi 05.09.2016

  Tykkään munakkaista ja olen yrittänyt sillä Henkan “et voi epäonnistua munakkaassa”- ohjeella mutta silti en saa paistettua sitä niin nätiksi kuin haluaisin. Eli omelettipannu.
  Paistokasaria minulla ei ole, ja usein kiroankin siitä että kun ei ole tavan paistipannussa kantta, jää hauduttaminen usein vaillinaiseksi. Paistokasari 24cm voisi toimia pienessä keittiössäni.

  Terkuin Kirsi [email protected]

  Vastaa
 3. Anonyymi 05.09.2016

  Näyttää niin herkullisilta sun kokkaukset. Pitää itsekin kokeilla. Arvontaan osallistuisin Hard Face wokkipannu 28cm/4,5L ja Hard Face kattila 5L/26cm kansi tuotteilla.

  Syysterveisin, Anni ([email protected])

  Vastaa
 4. Viikonloppukokki 05.09.2016

  Minulla olisi käyttöä 28 cm paistinpannulle ja kasarille. Vanhat ovat tulleet tiensä päähän.

  Vastaa
 5. Näyttääpä herkulliselta!
  Itselleni todelliseen tarpeeseen tulisi:
  Hard Face paistokasari 28cm kannella sekä Hard Face wokkipannu 28cm/4,5L

  Vastaa
 6. Jenni 05.09.2016

  I feel you! Mullakin tuli niin sopivaan saumaan tämä testaus. Etenkin kattilat ovat kaikki jotain mistä lie tulleita ja aivan liian pieniä lapsiperheen tarpeisiin. Tai noh, on meillä yksi 10 litran jättikattila, mutta juuri tuo mainitsemasi 5 litran kattila on ihan täydellisen kokoinen kun tekee perheelle ja taipuu niin moneen tilanteeseen 🙂 Onnea arvontaan!

  Vastaa
 7. Jenni 05.09.2016

  Tuollainen kannellinen paistokasari on kyllä näppärä munakkaalle niin kypsyy sitten tasaisemmin. Toivottavasti onnetar suosii ja pääset nauttimaan sitä täydellistä omelettia! 🙂

  Vastaa
 8. Jenni 05.09.2016

  Toivottavasti kokeilet! Tosi helppo tehdä, onnistut varmasti 🙂 Tuo perunarieska on muuten Stockmannin Herkusta paistopisteestä (saimme käydä Stockalta valitsemassa tarvitsemamme tuotteet). Suosittelen tähän! Toki onnistuu muullakin rieskalla, mutta tuo perunarieska oli tosi maukas ja mehevä. Onnea arvontaan!

  Vastaa
 9. Jenni 05.09.2016

  Näiden pitäisi ainakin kestää kulutusta. Onnea arvontaan! 🙂

  Vastaa
 10. Jenni 05.09.2016

  Kiitos 🙂 Hyvistä pannuista ja kattiloista on kyllä niin paljon iloa keittiössä. Nyt vaan peukut pystyyn!

  Vastaa
 11. Annika 05.09.2016

  Opiskelijana keittiöni huutaa kannellista kattilaa (3,5l) ja kunnollista paistokasaria (26cm) nämä kamat kestäisivät toivottavasti myös opiskeluajan jälkeenkin, let's hope for the best! 🙂

  Vastaa
 12. Varpu 05.09.2016

  En tiedä itkisinkö, onnellisena hymyilisin herkullisen ruokasi äärellä.
  Kaksi eri kokoa olevaa paistinpannua tarvitsisin uudelle mökkiliedelle entisten jo lähes puhkikuluneiden pannujen tilalle.

  Vastaa
 13. Jenni 05.09.2016

  Kunnon keittiövälineet olisi muuten hyviä valmistujaislahjoja. Toivotaan parasta että onni suosii sinua! 🙂

  Vastaa
 14. Jenni 05.09.2016

  Laitatko muuten vielä sähköpostiosoitteesi tähän niin saan tarpeen tullen sinut kiinni! 🙂

  Vastaa
 15. Milla 05.09.2016

  Hard face 28 cm pannu ja hard face wokkipannu olisivat unelmat! Meillä on pari hyvää pannua ollut kovassa käytössä muutaman vuoden ja niistä toinen poistettiin jo käytöstä ja toinen sinnittelee. Tarve olisi todellakin suuri! Wokit ovat yksi lemppariruuista ja pannu pääsisi kovaan käyttöön 🙂 [email protected]

  Vastaa
 16. Anonyymi 05.09.2016

  omeletti pannu koska teen usein niitä ja se olisi kävtevämpi kuin noi muut siihen ja optiheat 24 cm se on sopivan kokoinen yksen eläjälle ja olisi tarvetta uudelle

  [email protected]

  Vastaa
 17. Teija Hämäläinen 05.09.2016

  http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-paistokasari-26cm-kannella-1020890 ja http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-kattila-3-5l-22cm-kansi-1020875 ja siksi, että juuri tuollaisia uusia meidän talous kaipailisi kipeästi.
  [email protected]

  Vastaa
 18. Teija Hämäläinen 05.09.2016

  http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-paistokasari-26cm-kannella-1020890 ja http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-kattila-3-5l-22cm-kansi-1020875 ja siksi, että juuri tuollaisia uusia meidän talous kaipailisi kipeästi.
  [email protected]

  Vastaa
 19. Ulla Raatesalmi 05.09.2016

  Osa meidän kodin kattiloista on pitänyt jo hävittää, sen verran huonoon kuntoon ovat päässeet..hyvälaatuiset vaan tahtovat maksaa niin paljon, ettei ole ollut varaa hankkia uusia tilalle 🙁 Niinpä 2murrosikäisen urheilijapojan äitinä tarvetta olisi tuolle 3,5litran kattilalle sekä wokkipannulle..sen verran isoja alkaa jo poikien annokset olemaan <3
  [email protected]

  Vastaa
 20. Anonyymi 05.09.2016

  Viiden litran kattila ja wokkipannu puuttuu tästä taloudesta, niitä himoitsen siis. [email protected]

  Vastaa
 21. Tuommoista rieska-pitsaa voisi kokeillakin, tosin täytteitä pitää vähän muokata meidän nirsojen lasten mukaan… tai ehkä tuolla herkuttelisi vain aikuiset. 🙂 Uusi paistinpannu (26cm) olisi ajankohtainen ja 3,5l kattilalle olisi paljon käyttöä.
  [email protected]

  Vastaa
 22. sippe 05.09.2016

  Meillä on kaksi pinnoitettua paistinpannua jotka vetelee ihan viimeisiään pinnoitteen puolesta, joten uusi 28cm paistinpannu ja paistokasari sen kaveriksi olisivat erittäin tervetulleita. Kiitos (visuaalisestikin) herkullisesta blogistasi! twicecoloured (at) gmail.com

  Vastaa
 23. Anonyymi 05.09.2016

  Oi joi,ehdottomasti Wokkipannu! Olen etsinyt jo pitkään hyvää wokkiapannua inductioliedelle,ne on yllättävän harvassa!

  [email protected]

  Vastaa
 24. Blogmii 05.09.2016

  3,5 kattila ja 1,8 l kasari, näille olisi käyttöä 🙂
  miianblogi(at)suomi24.fi

  Vastaa
 25. Anonyymi 05.09.2016

  Henna28
  Onpa mahtava arvonta, menin etsimään ja löysin tämän wokkipannun
  Hard Face wokkipannu 28cm/4,5L sekä
  Hard Face paistokasari 28cm kannella, tuo kansi on todella tärkeä juttu, en omista yhtään kannellista ja nyt pidän peukkuja. Ihana on Rieskapitsa jota lähden nyt äidin luo tekemään josko teemme ne yhdessä.

  [email protected]

  Vastaa
 26. iituliina 05.09.2016

  Uusi kannellinen paistokasari (26cm) tulis enemmän kuin tarpeeseen, meidän taloudessa tuollaiset on ihan ylivoimaisesti eniten käytössä ja sen kyllä huomaa tuosta nykyisestä hyvinkin käytetystä yksilöstä… Muutamaan kuukauteen en oo enää onnistunut tekemään mitään, mikä ei olisi jäänyt kiinni tuohon hemmetin kasariin! Ja tuossa 3,5 litran kattilassa passais keitellä mannapuurot!

  jippurajr(a)hotmail.com

  Vastaa
 27. Lapsiperheessa isot pannut ja kasarit ovat aina tarpellisia. Hard Face OPTIHEAT paistokasari 26 cm kannella ja Hard Face OPTIHEAT paistinpannu 28 cm sopiisi meidän induktioliedelle

  Vastaa
 28. Nenna 05.09.2016

  Hard Face kattila 5L/26cm kansi olisi ihan ykkösvalinta. Rakastan tehdä keittoja ja vähän isompia annoksia kerralla. Tällä se kävisi mainiosti! Hard Face wokkipannu 28cm/4,5L olisi toinen valintani, koska erilaiset wokkiruoat ovat myös kovassa suosiossa perheessämme. Etenkin vegemieheni pitää erilaisten kasviswokkine tekemisestä ja kunnon wokkipannu olisi varmasti hänelle mieleen!
  [email protected]

  Vastaa
 29. Jenni 05.09.2016

  Hymy on hyvä! 🙂 Oih, olisi aika luksusmökkivälineet!

  Vastaa
 30. Jenni 05.09.2016

  Kunnioitettavalla tahdilla olette pannut tuhonneet. Uskon että tulisi käyttöön. Onnea matkaan!

  Vastaa
 31. Jenni 05.09.2016

  Toivottavasti arpaonni suosii! 🙂

  Vastaa
 32. Jenni 05.09.2016

  Paistokasari tuntuu nousevan monen suosikiksi. Se on kyllä kätevä!

  Vastaa
 33. Jenni 05.09.2016

  Onhan ne sijoitus jonka tietysti toivoisi kestävän mahdollisimman pitkään. Toivotaan arpaonnea ja isompia wokkiannoksia pojille 🙂

  Vastaa
 34. Jenni 05.09.2016

  Sitten vaan jännätään! 🙂

  Vastaa
 35. Jenni 05.09.2016

  Tarjosin tätä lapsillekin. Muuten meni, mutta 2-vuotias Herra Simpukka nyppi sienet pois 🙂 Tätä on helppo muokata lasten suuhun sopivaksi.

  Vastaa
 36. Jenni 05.09.2016

  Kiitos kun käyt lukemassa ja kommentoit 🙂 Onnea arvontaan!

  Vastaa
 37. Aulikki 05.09.2016

  Paistokasari 28cm kannella ja kattila 5L/26cm kansi olisivat minun valintani, sillä tykkään tehdä kerrallaan isoja annoksia.

  Vastaa
 38. Tarvetta olisi varmaankin 26cm paistokasarille kannella sekä viiden litran kattilalle kannella. Hyviä kasareita ei voi koskaan olla liikaa ja ollaan himottu jo pidempään riittävän isoa kattilaa, jossa voisi tehdä myös maitopohjaisia keittoja ilman pohjaanpalamisen pelkoa.

  Vastaa
 39. Tiina 05.09.2016

  Ihana arvonta:) Osallistun ja jos onni suosii, haluaisin ehdottomasti paistinpannun 24 cm ja omelettipannun. Vanha paistinpannu vetelee viimeisiään ja takerruttaa kaiken kiinni. Mukavaa syksyä!
  [email protected]

  Vastaa
 40. cebic 05.09.2016

  Miulla olis käyttöä wokkipannulle, sillä en omista sellaista ollenkaan. Ja siinä olisi hyvä höyrytellä sienet pakastimeen. Oli vähän tuskaa liian pienillä pannuilla… Toiseksi menisi 28cm kannellinen paistokasari, kun nykyinen on menossa vaihtoon. Vänkylä on. Toisaalta kunnon omelettipannuakin tarvitsisin, kun suvun paraa pannu on mummolassa. Sellaisella saa ihan parhaat rapeareunaiset letut! Mutta sen hankkiminen ei ole niin akuuttia, vielä.

  Vastaa
 41. Anonyymi 05.09.2016

  Miten ilahduttavan ihana resepti! Olen tehnyt hieman samanoloista pizzaa, jossa ns. valkoinen kastike ja päällä calvados paistettuja omenalohkoja sekä marinoitua viikunoita kera vuohenjuuston. Päälle rucolaa ja saksanpähkinöitä. Mutta vau, nuo ohjeesi kantarellit ja puolukat ovat ihanan kuuloinen yhditelmä! Jos kattila-keiju heilauttaa taikasauvaa kohdallani ja onnistaa, niin omaksi ottaisin Hard Face Optiheat paistinpannun kannella sekä 3,5 l kattilan. Iloa syksyyn toivottaen Mimi de P.

  Vastaa
 42. Hippo hiiri 05.09.2016

  28 cm kannellinen paistokasari ja viiden litran kattila tulisivat kyllä tarpeeseen! 🙂

  [email protected]

  Vastaa
 43. Anonyymi 05.09.2016

  5 litran kattila ja 28cm paistokasari kannella olisivat kyllä superhieno palkinto.Tätä herkullisen näköistä rieskapizzaa pitää kyllä valmistaa.
  [email protected]

  Vastaa
 44. Kaura 05.09.2016

  Kasari 28 cm kannella, sekä wokkipannu tulisivat niin tarpeeseen. 😉 Vanhat vetelevät viimeisiään. 🙁 [email protected]

  Vastaa
 45. Hard Face OPTIHEAT paistokasari 26cm plus kansi sekä Hard Face kasari 18cm/1,8L plus kansi. Nämä olis meille enemmän, kuin tervetulleet. Vanhat ovat jo niin risaisia. Varsinkin paistinpannu. Monen monia erilaisia paistinpannuja ollut ja mikään ei oo kestänyt kovin kauvaa joten tässä voisi olla vastaus kovaankin käyttöön. [email protected]

  Vastaa
 46. Jaana 06.09.2016

  Tulin pizzaohjeen perässä, joka ehdottomasti menee kokeiluun. Yhdistelmä kuulostaa niin koukuttavalta.
  Olen ostanut tuon omelettipannun ja se on ihan mahtava räiskäleiden ja “munanauhojen” teossa! En olisi uskonutkaan mikä ero on tavalliseen verrattuna. Siitä innostuneena tutkin tuoteluetteloa ja 3,5 l kattila sekä paistokasari 28 cm kannella tuntuvat suosikeilta!

  Vastaa
 47. Liisa 06.09.2016

  Paistinpannu ja kattila, tulisivat ihan käyttöön kahden lapsen perheeseen.

  Vastaa
 48. Mia 06.09.2016

  Mieheni tekee usein popkornia kattilassa, jonka vuoksi kattilat ovat usein likaiset. Sen sijaan, että niitä pesisin, olen päättänyt hankkia lisää kattiloita 😀 nämä tulisivat hyvään käyttöön: Hard Face OPTIHEAT paistinpannu 24cm ja Hard Face kattila 3,5L/22cm kansi.

  johansson.a.maria (a) gmail.com

  Vastaa
 49. Anonyymi 06.09.2016

  Paistinpannu ja omelettipannu. Tulee aina tarpeeseen. Maria
  [email protected]

  Vastaa
 50. Niinu 06.09.2016

  Uusi keittiö ja uusi liesi-mutta kattiloita&pannuja vielä puuttuu! Wokkipannu olisi aivan ehdoton ja iso kattilakin uupuu.Vaihdoimme nimittäin induktiolieteen ja vanhat kattilat lähtivät kiertoon…Pizza näyttää syntisen hyvältä!

  Vastaa
 51. Kirsi Saarikko 06.09.2016

  Hard Face paistokasari 28cm kannella ja Hard Face kattila 3,5L/22cm kansi , nyt jos onni potkii ,niin olen ikionnellinen <3 [email protected]

  Vastaa
 52. karoliina 06.09.2016

  Hard Face 28cm wokkipannu tulisi niiiiin tarpeeseen! Kuin myös HardFace Optiheat 24cm paistinpannu 🙂 wokkipannu on ollut jo pidempään ostoslistalla, tähän mennessä wokkailut on suoritettu tavallisella pannulla vaihtelevin tuloksin.. myös bambuhöyrytyskorien kanssa wokkipannu olisi huippu! 24cm paistinpannu taas olisi hyvä keskikokoinen pannu, omistan yhden ison pannun ja yhden hyvin pienen, välikoko olisi tarpeen arkikokkailussa kahden hengen taloudessa 🙂

  Vastaa
 53. karoliina 06.09.2016

  Hard Face 28cm wokkipannu tulisi niiiiin tarpeeseen! Kuin myös HardFace Optiheat 24cm paistinpannu 🙂 wokkipannu on ollut jo pidempään ostoslistalla, tähän mennessä wokkailut on suoritettu tavallisella pannulla vaihtelevin tuloksin.. myös bambuhöyrytyskorien kanssa wokkipannu olisi huippu! 24cm paistinpannu taas olisi hyvä keskikokoinen pannu, omistan yhden ison pannun ja yhden hyvin pienen, välikoko olisi tarpeen arkikokkailussa kahden hengen taloudessa 🙂

  Vastaa
 54. Anonyymi 06.09.2016

  Hard Face 28cm wokkipannu on ehdoton ykkösvalinta! Wokkia pyörittelen tällä hetkellä paistokasarissa eli tarve kunnon wokkaukseen on suuri. Kakkosvalintakaan ei kalpene, Hard Face OPTIHEAT 24cm paistinpannu. Olen etsinyt nättiä 24cm pannua, täydellinen koko ja pannuja tarvii aina uusia kovan käytön vuoksi. Näillä mennään ja arpakeijun onnea kans vähän pannuvalinnoille!
  Juulia L.

  Vastaa
 55. klaara 06.09.2016

  Suosikkejani ovat Hard Face kasari kannella 1,8 l ja paistokasari 24 cm.
  Ihana arvonta ja ihania reseptejä. Mukavaa syksyä!
  [email protected]

  Vastaa
 56. Mika 06.09.2016

  5 L kattilalle ja pienelle kannelliselle paistokasarille olis kokkaavan sinkun keittiössä tarvetta

  Vastaa
 57. Anonyymi 06.09.2016

  Oi miten ihanan näköistä!
  Tulisi kyllä niin tarpeeseen uudet pannut ja kattilat.
  Jos arpaonni mitenkään suosii niin toivoisin 24cm kannellisen paistokasarin ja 3,5l kattilan <3
  [email protected]

  Mukavaa syksyä!

  Vastaa
 58. Ida hhh 06.09.2016

  Huippuluokan paistokasari (ja vielä kannella!!) tulisi niiiiiin tarpeeseen kun europannut vetelevät viimisiä! Tämän minä niin valitsisin: http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-paistokasari-26cm-kannella-1020890

  Vastaa
 59. Anonyymi 06.09.2016

  Tarpeeseen tulisi. Vanha kova naama kun kulutettu puhki ja uusi olisi mukava. Tilalle haluaisin Hard Face Opti Heat paistinpannu 28cm. Toiseksi tuotteeksi valitsisin kattilan kannella 3,5l. Taloudestamme puuttuu kokonaan tarttumaton kattila, jolla olisi helppo valmistaa erityisesti maitopohjaiset kastikkeet ja puurot.

  – Iina
  ([email protected])

  Vastaa
 60. Anonyymi 06.09.2016

  Paistokasari 24cm ja Hard Face kattila 5L/26cm olis mun valinnat ja tulisivat tosi tarpeeseen. Mukaan kivaan arvontaan:)
  nelliina(@)yahoo.com

  Vastaa
 61. Anonyymi 06.09.2016

  Airiina
  Upeat palkinnot todellakin, tiedän heti mitä tarvitsisin elikkä nämä:
  Hard Face kasari 18cm/1,8L kansi olisi hyvä puuron tekoon ja Hard Face wokkipannu 28cm/4,5L sitten wokkiruuille.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  Vastaa
 62. Oijoi miten herkullisen näköinen ja varmasti myös makuinen rieskapitsa ? ja ihana arvonta. Me tarvitsisimme hard face paistokasari/ 26cm-kannella ja hard face paistinpannu 28cm 🙂

  [email protected]

  Vastaa
 63. TommiJ 07.09.2016

  Jos tuuri sattuisi osumaan, niin 5l kattila monipuoliseen arkikokkailuun lapsiperheessä ja lisäksi omelettipannu Tatun ja Patun pinaattilättyjä varten.
  tomppe77 (a) hotmail.com

  Vastaa
 64. Anonyymi 07.09.2016

  UUuuuuu, ihana arvonta 🙂 Omiin tarpeisiin sopisi 28 cm levyinen kannellinen paistokasari ja 3,5 l:n kattila.

  [email protected]

  Vastaa
 65. Reija Rinne 07.09.2016

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  Vastaa
 66. Reija Rinne 07.09.2016

  Oijoi, mikä arvonta! Kyllä kelpaisi ensi kesänä korkata kesäkodin uuden induktiotason, keväällä keittiöremontti ja viimeinkin vesi sisään ja uusi liesi ja hella. Siksipä valitsisin Optiheat paistokasarin 26 cm + kansi sekä paistinpannun 28 cm, kumpikin induktiolle. Tuota rieskapizzaa on pakko kokeilla, just kauden tuotteita, nam. [email protected]

  Vastaa
 67. Anonyymi 07.09.2016

  Omat kattilat ja pannut ovat tulleet tiensä päähän, kaikki tarttuu kiinni. Siksipä käyttöä olisi Hard Face kattilalle 5L/26cm kannella ja Hard Face 26cm paistokasarille kannella.

  Kokeilisin ehdottomasti tehdä syksyn tullen ruokia rauhassa hauduttellen, ilman pelkoa siitä että tavara jumahtaa kattilan / pannun pohjaan 🙂

  jennaepietikainen at gmail.com

  Vastaa
 68. Anonyymi 07.09.2016

  Hard Face paistokasari 26cm kannella & Hard Face kattila 5L/26cm kansi.

  Omat pannuni ovat auttamatta tulleet tiensä päähän. Isoa kattilaa en omista ollenkaan, ja esimerkiksi monet simpukka- ja pata-ateriat ovat jääneet sen vuoksi puolitiehen. Laadukkaat välineet ovat ruoanlaiton A ja O, mutta samalla myös melkoinen satsaus opiskelijaelämästä toipuessa. Olisikin upeaa saada fudua omiin kokkauksiin voittamalla arvonnassa!

  [email protected]

  Vastaa
 69. sikurina 07.09.2016

  Hard Face paistokasari 28cm kannella, koska meillä on vain yksi paistinpannu ja se on todella raskas, sekä Hard Face kattila 5L/26cm kannella, koska meidän suurin kattila on vain 3,5 L.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  Vastaa
 70. Elise H. 07.09.2016

  Valintani olisi Hard Face kattila 5 litraa kannella, koska tarvitsisin ison hyvän kattilan maitopohjaisten puurojen keittelyä varten.
  Toinen valintani olisi Hard Face OptiHeat paistokasari 26cm kannella, koska paistokasarille on jatkuvasti käyttöä, ja tämä sopii vielä erityisesti induktioliedelle 🙂
  [email protected]

  Vastaa
 71. Jenni 08.09.2016

  No josko nyt! 🙂

  Vastaa
 72. Jenni 08.09.2016

  Hyvä perustelu! Hyville keittiövälineille on aina käyttöä! 🙂

  Vastaa
 73. Jenni 08.09.2016

  Äitille terkkuja! Peukut on nyt pystyssä, toivottavasti onni suosii 🙂

  Vastaa
 74. Jenni 08.09.2016

  Just näin. Mitä isompi, sitä parempi 😀 Onnea arvontaan Sanja!

  Vastaa
 75. Jenni 08.09.2016

  Siis nuo kattilat olisivat varmasti täydellisiä puurolle! Just harmittelin kun toin kattilan tänne työhuoneelle, kun oikeastaan tarvitsisin sellaista myös kotona joka aamuisen ja iltaisen puuron keittoon. Onnea arvontaan, kuulostaa siltä että uusi kasari tulisi tositarpeeseen!

  Vastaa
 76. Jenni 08.09.2016

  Heippa Nenna! Mulla on nyt tuo 3,5 kattila, koska en isompaa tarvinnut tätä reseptiä varten. Mutta jos ns. ihan vaan omaan käyttöön olisin valinnut niin ottaisin myös tuon 5 L. Sopivan iso!

  Vastaa
 77. Jenni 08.09.2016

  Samma här! Riittää ruokaa sitten useammalle päivälle 🙂 Onnea arvontaan!

  Vastaa
 78. Jenni 08.09.2016

  No tälläinen Hard Face kattila olisi just kuin nenä päähän maitopohjaisille keitoille! Onnea arvontaan 🙂

  Vastaa
 79. Jenni 08.09.2016

  Takertunut omeletti ei ole kaunis näky 😀 Toivottavasti onni suosisi!

  Vastaa
 80. Suvi7 08.09.2016

  Hard Face paistokasari 28cm kannella ja paistinpannu 28cm. Fiskarsin paistinpannu on kestänyt meillä pisimpään hyvänä, mutta on kohta joutumassa kierrätykseen sekin…
  [email protected]

  Vastaa
 81. Marja-Liisa 08.09.2016

  Hard Face kattila 3,5L/22cm kannella ja Hard Face paistokasari 26cm kannella.
  Olisikin jo aika saada entinen kasari kierrätykseen.
  [email protected]

  Vastaa
 82. Sanna P 09.09.2016

  Oijoi, kunnon kokkivehkeille olisikin tarvetta. Muutamat hyvät meillä jo onkin, mutta liikaa sellaisia halppiksia, missä tarttuu ruoka pohjaan jne. Tarvetta eniten ois ehkä omelettipannulle ja paistokasari 28cm kannella ^_^
  [email protected]

  Vastaa
 83. Vintagentti 09.09.2016

  Valitsisin omelettipannun ja 3,5 litraisen kannellisen kattilan. Perheen nuoret (ja aina nälkäiset) miehet aiheuttaa, että kattilalla pitää olla reilusti kokoa; ruokahalu on jotain ihan tajutonta. Kukaan perheessä ei kuitenkaan pidä left-overeista, joten 5 litraa olisi arjessa ehkä jo liioittelua. Omelettipannu olisi taas niille ihanan rauhallisille varhaisille aamuille, kun teen ihan vain itselle aamiaista..

  Vastaa
 84. ?joo joo koolla ei oo välii
  mutta tiedän senkin
  testaat arvioit ja mittaat joka sentin? 😀 😀 😀

  Vastaa
 85. My heart is here 10.09.2016

  Miehellä on synttärit viikon päästä ja olen kuumeisesti miettinyt hänelle sopivaa lahjaa. Mieheni rakastaa ruoanlaittoa ja arki-iltojen kohokohta on yhteiset kokkailuhetket. Pannut ovat aika kovalla koetuksella ja käytöllä tässä taloudessa. Valitsisin keittojen ystävälle miehelleni lahjaksi kannellisen kattilan koossa 3,5 litraa ja paistokasarin koossa 28cm. Näistä lahjoista nauttisin toki itsekin hyvän ruoan muodossa 😛
  [email protected]

  Vastaa
 86. Anonyymi 10.09.2016

  Kunnon kattila ja paistokasari tarvitaan meidän lauman ruokkimiseen 🙂 http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-kattila-5l-26cm-kansi-1020876 ja http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-paistokasari-26cm-kannella-1020890 . mutter at suomi24.fi

  Vastaa
 87. Anonyymi 10.09.2016

  Olen kiinnostunut ruoanlaitosta ja varsinkin sieniruokia on tullut tehtyä viime aikoina, kun on metsästä löytynyt hyvin ruokasieniä.
  Hyvät ja uudet välineet toisivat helpotusta ja nyk. vanhan ison kattilan voisi jo hävittää.
  Valintani olisi: Hard Face kattila 5L/26cm kansi ja
  Hard Face paistokasari 28cm kannella.
  T.Marjo
  [email protected]

  Vastaa
 88. Anonyymi 11.09.2016

  Kerrassaan herkullisia kuvia, voisi itsekin kokeillla rieskapizzaa! Suosikkejani näistä pannuista ovat paistokasari 28 cm kannella, sillä saisi hyvin paistettua yhtä sun toista, ja kattila 3,5 litran koossa.
  [email protected]

  Vastaa
 89. Anonyymi 11.09.2016

  Valitsisin Hard Face kattilan 5L/26cm kansi ja
  Hard Face paistokasarin 28cm kannella.
  Edellisestä paistokasarista meni kuluivat pinnoitteet pilalle eikä ole tullut ostettua uutta ja isoa kattilaa tarvitsisi eriyisesti syksyllä esimerkiksi erilaisten hillojen keittämiseen!
  [email protected]

  Vastaa
 90. Anonyymi 11.09.2016

  Valitsisin Hard Face kattila/5l ja Hard Face paistokasarin kannella/28cm. Olen kaipaillut reilumman kokoisia keittiövälineitä, tulee tehtyä ruokaa kerralla runsaammin ja on harmi kun puolet on hypänny reunan yli hellalle 🙂

  anel1e(a)hotmail.com

  Vastaa
 91. Siinatar 11.09.2016

  Uusille kattiloille ja paistinpannuille on aina tarvetta, valintani olisi siis Hard Face kattila 5L/26cm kansi ja Hard Face paistokasari 28cm kannella. Mukaan mahtavaan arvontaan!
  [email protected]

  Vastaa
 92. Siinatar 11.09.2016

  Uusille kattiloille ja paistinpannuille on aina tarvetta, valintani olisi siis Hard Face kattila 5L/26cm kansi ja Hard Face paistokasari 28cm kannella. Mukaan mahtavaan arvontaan!
  [email protected]

  Vastaa
 93. Sunday 11.09.2016

  Tän haluisin, koska teen aika usein lettuja ja munakasta, mutta olen tosi huono paistamaan niitä! =D

  http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-omelettipannu-22cm-1020877

  Toiseksi tän, koska mulla ei oo mitään kannellista paistoastiaa.

  http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-paistokasari-28cm-kannella-1020891

  Ja ei jestas, että tuo rieska näyttää hyvältä!
  sannamaria77 at gmail.com

  Vastaa
 94. Joliel 11.09.2016

  Tämäpä sattui juuri sopivasti! Mies paistoi aamulla munakasta ja ilmoitti taloutemme toisen pinnoitetun paistinpannun siirtyvän seuraavaksi paistinpannujen taivaaseen 😀 Ehkäpä on jo luopumisen aika, jos pannuun tarttuu kaikki kiinni öljyllä lotraamisesta huolimatta. Eikä taida olla oikein terveellistäkään moinen..

  Isomman kattilankin olen onnistunut polttamaan pohjaan aikoja sitten jotain maitopohjaista keitellessä, mutta kattilaa on sinnikkäästi käytetty siitä huolimatta. Kastikkeita tosin siinä ei voi enää tehdä sattuneesta syystä. Mielelläni siis kelpuuttaisin keittiöömme tällaisen Hard Face paistokasarin ja isomman 5 litran kattilan:

  http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-paistokasari-28cm-kannella-1020891

  http://www.fiskars.fi/tuotteet/ruoanlaitto/keitto-ja-paistoastiat/hard-face-kattila-5l-26cm-kansi-1020876

  Hävettää myös tunnustaa, että vaikka laadukkaita veitsiä ja astioita on tullut hankittua useampia, niin keitto- ja paistiastiat ovat lapsuudenkodista perittyjä, eli ne lähtivät mukaani muuttaessani omilleni. Eihän tästä olekaan kuin vajaa 20 vuotta 😀

  jolielaide00(at)gmail.com

  Vastaa
 95. EevaM 12.09.2016

  Voi että, haaveilen aina kunnon keittoastioista, budjetti ei vaan anna periksi. Sinnittelen siis halpiskattiloilla. Hard Face kattila 3,5l/22cm kansi ja Hard Face paistokasari 26cm kannella olisivat valintani.
  [email protected]

  Vastaa
 96. Jenni 14.09.2016

  Hyvät keittiövälineet = loputon suo. Kuulostaa siltä että ainakin wokkipannulle olisi nyt heti käyttöä 🙂

  Vastaa
 97. Jenni 14.09.2016

  Vau miten herkullisen kuuloinen pizza! 🙂 Ihanaa syksyä sinullekin!

  Vastaa
 98. Jenni 14.09.2016

  Tuntuvat olevan monen valinta! 🙂 Kiitos osallistumisesta.

  Vastaa
 99. Jenni 14.09.2016

  Toivottavasti pääset vielä rieskapizzan kimppuun. Hyvää syksyn jatkoa!

  Vastaa
 100. Jenni 14.09.2016

  Auts, akuuttipannutarve!

  Vastaa
 101. Jenni 14.09.2016

  Sulla taitaa olla pannut, kipot ja kapot aika ahkerassa käytössä! Luulen myös että nämä Hard Face tuotteet saattaisivat olla sun juttu 🙂

  Vastaa
 102. Jenni 14.09.2016

  Hetkinen! Munanauhat? Mitäs ne on! 🙂

  Vastaa
 103. Jenni 14.09.2016

  Ja todennäköisesti sitä isompaa mallia niin riittää koko perheelle! 🙂

  Vastaa
 104. Jenni 14.09.2016

  Haha – kätevä vaimo! 😀

  Vastaa
 105. Jenni 14.09.2016

  Meillä on ollut sama vaihtoruljanssi takana kun vaihdoimme induktioon. Hieman ärsyttävää mutta olipa hyvä syy uusia silloin kalustoa. Onnea uuteen keittiöön!

  Vastaa
 106. Jenni 14.09.2016

  Näin on. Hyvää syksyn jatkoa ja kiitos osalllistumisesta!

  Vastaa
 107. Jenni 14.09.2016

  Kiitos Kirsi osallistumisesta! 🙂

  Vastaa
 108. Jenni 14.09.2016

  Olen haaveillut bambuhöyrytyskoreista, mutta tilanpuutteen vuoksi olen vielä pidättäytynyt. Nyt mulla on kyllä se työhuone mikä imee tavaraa 🙂 Keskikoko olisi varmasti teille hyvä!

  Vastaa
 109. Jenni 14.09.2016

  Kiitos kaikille kommenteista ja osallistumisesta Hard Face arvontaan! Onnetar suosi Heidiä, onneksi olkoon! Voittajaan on otettu yhteyttä. Hyvää syksyn jatkoa kaikille teille ihanille ja kokkausiloa 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *