Skip to main content

Uusi työhuone on korkattu – hyvinkin konkreettisesti. Työtilani sijaitsee Vallilan teollisuusalueella vanhan verstaan tiloissa, josta on nyt kuoriutunut neljän luovan alan yrityksen yhteinen työhuone. Loft-henkisessä avotilassa pitävät majaa suomalainen huonekaluvalmistaja Arktis, Himmee valaisimet ja muotisuunnittelija Saara Lepokorpi. Löysin vuokratilan pitkällisen etsinnän tuloksena Facebookin Mushroomin Helsinki ryhmästä. Tila, sen upea kuvauskeittiö ja naapurini ovat enemmän kuin koskaan uskalsin unelmoida. Taisin olla se joka heitti ilmaan ajatuksen tupareiden järjestämisestä ja otin harteilleni yhteistupareiden satapäisen kutsuvierasjoukon ruokkimisen. Omasta puolestani kutsuin paikalle läheisiä ja ruokabloggaajaystäviäni, joten ei taas mitään paineita ruoan suhteen. Illan Liemessä menu koostui vuoden 2016 suosikkiresepteistäni ja nopeasti noutopöydästä katoava ruoka palkitsi uurastukseni. Jos siis etsit omiin juhliisi tai yrityksesi tilaisuuksiin catering palveluita, niin älä ainakaan mua kato. Eiköhän nää mun cateringhommat kuitenkin ollut tässä vähäksi aikaa, heh.


Mun suikale. Työpöytäni sai siirtyä baaripöydän tieltä illan ajaksi.

Liemessä tuparimenu

Muttihillo ja herkuttelulauta

uunipäärynät ja pähkinäkrokantti

kurpitsa-pastalaatti tahinikastikkeella

gluteeniton kurpitsa-kikhernepastasalaatti tahinikastikkeella

shakshuka tomaattipaistos

focaccia leipä

vesivärikakku

jäätelötötterö jäätelökakku


Jättiherkkulautanen muttihillolla


Mulla on ihan himmee naapuri


100 uunipäärynää


Muodin valtakuntaa – design by Saara Lepokorpi


Kurpitsa-pastasalaattia


Garage – Fresh From The Garage… eiku Bath Tub!

Ruoan kyytipojaksi kylpyhuoneen ammeessa pulikoivat sponsoroidut Garagen lonkerot. Kukaan vieraista ei sentään uskaltautunut pulikoimaan. Kyrö Distilleryn ginibaari osoittautui illan toiseksi hitiksi. Kyrö Distilleryn Brand ambassador Pauliina opasti cocktailien saloihin ja vieraat pääsivät itse valmistamaan omat juomansa uuteen Koskue giniin. Omasta keittiöstänikin löytyvät monikäyttöiset ja kauniit lasit pyysin lainaan Dietalta. Drinkkivaihtoehtoina oli jännittävä Beirut mule Raj El Hanout siirapilla, limellä ja inkiväärioluella ja Pomegranate Gin Fizz granaattiomena-vaniljasiirapilla, limellä ja soodalla. Helppo muistisääntö drinkin tekemiseen on kuulemma sekoittaa giniä, itsetehtyä makusiirappia, happoa esimerkiksi limestä tai sitruunasta ja soodapohjaista juomaa. Ensi vuodelle Kyröltä odotetaan mahdollisesti maailman ensimmäistä ruisviskiä. Pitäiskö järjestää ruokabloggaajien luokkaretki Kyröön, who’s with me? 🙂


Beach House Kitchen, Yummy baker ja Tinskun keittiössä korkkasivat vesivärikakun ja jäätelötötterö jäätelökakun.


Baari on auki!


Oman elämän baarimikkona


Työhuone on korkattu!

Tupareitahan järjestetään siksi, että koti,  tai tässä tapauksessa työtila, saadaan joskus kondikseen. Tuparit ovat myös loistavaa syy nähdä ystäviä pitkästä aikaa ja viimeaikoina en ole kaivannut mitään muuta yhtä paljon kuin enemmän aikaa ystävien seurassa. Tuhannesti kiitos kaikille, jotka saapuivat paikalle kippistämään työhuoneelle ja uusille aluille! Kiitos myös kaikista virtuaalikippistelyistä, joita olen saanut. Erityiskiitos myös mahtaville työhuonekavereilleni Himmee, Arktis ja Saara Lepokorpi järjestelyistä ja parhaasta seurasta. Kiitos illan sponsoreille ja yhteistyökumppaneille Garage longdrink, Kyrö Distillery ja Dieta!

Garage juomat tarjosi Sinebrychoff.
Baarin alhokolittomat tuotteet ja brand ambassadorin tarjosi Kyrö Distillery.
Lasit lainasi Dieta.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

9 Kommenttia

 • Nanna sanoo:

  Täälä hoodeilla oon monasti miettiny. että pitäis järjestää blogiretki Kyröön. Eli I'm with you. Sen ympärile vois järkätä vielä muutaki miittiä.
  Ja upea menu! sullon silmää. Respect!

 • Jenni sanoo:

  Nanna messis, tästä tulee eeppistä! 🙂 Kesällähän siellä on ne festarit, Kyröfest? Siihenhän se retki pitäisi ajoittaa! Kyrö Distilleryn tarina on ihan huikea ja asioita tehdään selkeästi intohimolla. Tykkään!

  Sua kyllä kaipasin tupareissa, toivottavasti nähdään pian jossain toisessa mutkassa…

 • No jopas sait kauniita kuvia tarjoiluista! 🙂 Voi että kun pitikin jostain syystä jännittää niin paljon, etten saanut maistettua edes puoliakaan 😀 Nyt täytyy vaan ite kääriä hihat ja ryhtyä testailemaan!

 • Jenni sanoo:

  No mä näpsin muutaman kuvan ennen vieraiden tuloa kun oli vielä edes häivähdys päivänvaloa. Sun pitää tulla pian uudestaan kylään! Nyt kun ei tarvitse enää jännittää 😀 Ihanaa kun tulit, kiitos!

 • Tiina Varjus sanoo:

  Kiitokset vielä ihanista tupareista. Kyllä teillä on mahtava työhuone ja tarjottavat just niin must! <3
  Niin ja hei! Ihan kybällä Nannan ehdottamassa Kyröretkessä mukana jos vaan millään natsaa aikatauluihin 😀

 • Tusen tack viimeistä! Hienot puitteet, upeat kollegat sulla ja jotain vinkkejä sainkin omaankin kuvausmijööseen ja tilaan. Toivottavasti taas pian törmäillaan blogitapahtumissa tai muissa miiteissä : )

 • Jenni sanoo:

  Jes, Tiina on messissä! Pitää katsoa aikatauluja, meneekö pahasti lomasesonkiin. Mutta hei, kesälomamatka Kyröön?

  Kiitos Tiina kun tulit, olit ensimmäinen kunniavieraani!

 • Jenni sanoo:

  Ihan varmasti törmätään taas pian. Kiitos kun tulit, juhlista jäi niin hyvä mieli <3

 • No minähän tulen! 🙂

Jätä kommentti