Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö LIDL ja Asennemedia

Nopea pääsiäismenu

Virvon varvon tuoreeks terveeks, tulevaks vuodeks. Vitsa sulle, herkku mulle! Let’s face it. Lapsena palkaksi halusi joko rahaa tai sokerisia herkkuja. Ei kukaan pukeudu noita-akaksi, koristele sormet hellinä satoja vitsoja ja raahusta kilometrikaupalla koko päivän omenan takia 😀 Helpoimmin ja nopeimmin saat pääsiäispöytään herkut ja suut makiaksi Lidlin kautta. Kokosin herkkusuun pääsiäiskorin ja omat suosikit Lidlin valikoimista. Taianomaisen nopea ja helppo pääsiäismenu valmistuu vain tunnissa: karitsankaretta ja parsarisottoa, mango-rucola salaattia pistaasiöljyllä ja jaettava jättimäinen töhnämuna eli valkosuklaa-pashavaahdolla täytetty suklaamuna. Usko pois, otin aikaa!

Pääsiäinen menu

Nopea pääsiäismenu ostoslista (4 hlö)

2 pkt Deluxe Karitsan kare
Deluxe parsarisotto
Deluxe pistaasiöljy
mango
rucolaa tai muuta salaattia
2 kpl Favorina jättisuklaamunia
Favorina kuorrutetut mantelit (maku: Tiramisu)
2 prk Lieksan valkosuklaapashaa
1 prk vispikermaa
Favorina pähkinämaitosuklaamunia
nokare voita
1/2 dl vehnäjauhoja

Helppo pääsiäismenu

Näin menu valmistuu taianomaisen nopeasti!

  • Nosta karitsan kareet ensimmäisenä huoneenlämpöön.
  • Aloita menun valmistus parsarisotosta.
  • Parsarisoton valmistuessa hoitelet karitsan kareen.
  • Kun kareet ovat folion alla odottamassa, valmista salaatti ja valkosuklaa-pashavaahto töhnämunaan ja täytä muna.

Mangosalaatin valmistus

Kuori mango juustohöylällä ja siivuta. Asettele rucolaa pediksi tarjoiluastialle ja nosta mangosiivut päälle. Viimeistele runsaalla pistaasiöljyllä ja pippurilla.

Parsarisoton valmistus

Karitsan kareen kaveriksi sopii Deluxe parsarisotto ”mix”, johon lisätään vain vesi ja keitellään noin 20 minuuttia isolla pannulla tai kattilassa. Lopuksi heitin sekaan vielä nokareen voita.

Lampaankare resepti

Karitsan kareiden valmistus

Täydellistä! Mini kiljahtaa. Harvinaisen hyvää karetta, Nirso komppaa. Lidlin 400 gramman Deluxe Karitsan kare on valmiiksi minttumarinadissa, joten kare on paistoa vaille valmis. Harvemmin valmiiksi marinoidut lihat saavat meidän perheessä aikaan ihastusta, mutta minttuinen valmismarinadi yllätti todella positiivisesti. Paketissa on paisto-ohje kokonaiselle kareelle, joka käytetään pannun kautta uunissa. Oikaisin pilkkomalla lihan pienempiin kareisiin, jolloin muutama minuutti pannulla riittää. 400 gramman paketista riittää kahdelle aikuiselle.

Ota karitsan kare huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Leikkaa kokonainen kare terävällä keittiöveitsellä pienemmiksi kareiksi. Leivitä kareet kääntelemällä lihoja vehnäjauhoissa. Kuumenna pannu ja laita reippaasti voita pannulle. Paista kareita 2-3 minuuttia kuumalla pannulla per puoli. Nosta kareet pannulta ja laita astiaan vetäytymään folion alle.

Pääsiäismenu töhnämuna

Jättimäinen töhnämuna

2 täytettyä suklaamunaa 4 hengelle jaettuna

2 kpl Favorina jättisuklaamunia
1 ps Favorina kuorrutetut mantelit (maku: Tiramisu)
2 prk Lieksan valkosuklaapashaa
1 prk / 2 dl vispikermaa

Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Vatkaa sekaan kaksi purkkia valkosuklaapashaa.

Ota terävä keittiöveitsi ja valuta siihen kuumaa vettä. Leikkaa lämmitetyllä veitsellä varovaisesti suklaamunasta lakki. Pursota täyte suklaamunaan. Koristele rouhituilla kuorrutetuilla manteleilla.

Pääsiäismenu töhnämuna

Syö hyvän mielen pääsiäissuklaita & voita satumainen mökkiviikonloppu!

Tee hyvää syömällä suklaata? I don’t mind if I do! Lidlin oman Favorina-merkin tuotteissa on käytetty vain sertifioitua ja vastuullista Reilun kaupan kaakaota. Koukuttumisvaroitus! Nyt myynnissä olevat Favorina kuorrutetut mantelit ovat petollisen hyviä, etenkin tiramisulla maustetut.

Kun ostat Favorina-pääsiäisherkkuja (suklaat, namit, keksit) 15.3-4.4 välillä 2 eurolla ja vilautat Lidl Plus -korttiasi (lataa appi sovelluskaupasta), saat 1 leiman. 5 leimalla osallistut satumaisen mökkiviikonlopun arvontaan. Pääpalkintona siis 700€:n arvoinen Lapland hotels -lahjakortti ja viisi iPhone 12-puhelinta!

Lampaankare resepti

Kurkkaa täältä kaikki Lidlin pääsiäisen erikoisherkut!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti