Töttöröö! Blogin 5-vuotis synttäreiden aikaan lupasin että en enää unohda blogini synttäreitä kuten olin viimeiset neljä vuotta tehnyt. Synttärit kuitenkin osuivat viikolle, joten siirsin juhlahumua suosiolla viikonlopulle.
K-U-U-S-I vuotta, huh. Miten sitä sitten jaksaa, vuodesta toiseen näpytellä horinoitaan eetteriin. En voisi enää kuvitella elämää ilman blogiani. Tämä koukuttaa. Olen blogikoukussa! Liemessä on vienyt minua mitä ihmeellisimpiin paikkoihin niin omassa keittiössäni kuin sen ulkopuolellakin. Uskallan jopa sanoa että se on muuttanut elämääni. Blogi on tarjonnut turvallisen sataman kokeilla, uskaltaa tehdä uutta, testata ideoita, olla luova, oppia ja ennenkaikkea tutustua ihmisiin joko virtuaalisesti tai oikeassa elämässä joihin en olisi muuten ikinä varmasti törmännyt. Intohimo ruokaa kohtaan on vain kasvanut matkan varrella, ja halua oppia ja kehittyä. Vieläkään en koe olevani ’maalissa’. Makumatkoja on vielä monta taittamatta, herkullisempia kuvia ottamatta, ja erityisesti ruuanlaitossa vielä oppimista. Erityinen kiitos kaikille lukijoille jotka tunnustatte olevanne liemessä 😉 Tsemppinne ja kommenttinne ovat korvaamattomia!
Joku viikko takaperin blogini vei minut niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Vallilaan. Osallistuin
Cono Sur-reseptikilpailuun kunnianhimoisesti leipomalla. Ei vahvinta aluettani, mutta jos voitto olisi vieläkin makeampi ylittäessäni itseni. Pääsin finaaliin kolmen kovan seuraan; Portobello ja
palsternakkaraviolit havuvoilla, Koemaistaja ja
palsternakka-suppilovahveropiirakka sekä Avaruusasema-blogi ja
punajuuripizza. En ollut koskaan kokannut livenä silmäparien tuijottaessa kovina, mutta olin innoissani tästäkin uudesta tilaisuudesta. Tilanne jännitti etukäteen, mutta onneksi paikan päällä oli Cono Surin kuohuvaa leikaten jännitykseltä terävimmän kärjen.
|
Tuomaristo kuumottaa. |
|
Kaikki voitava on nyt tehty kun leikkaan tuomaristolle punajuuri-suklaakakkua. |
Punajuuresta värjäytyneet kädet ovat taisteluarvilla raastinraudasta kun leikkaan arvovaltaiselle tuomaristolle palat kakkua. Tuomaroinnista vastasi kokki Sami Tallberg, Master of Wine Tuomas Meriluoto ja Cono Surin viinintekijä Alfredo Hurtado. Kakku ei ehtinyt jäähtyä tarpeeksi, ja kuorrute lähti valumaan. Kaikki voitava oli kuitenkin tehty, ei auta selitykset.
|
Avaruusasema-blogin herkullisen näköinen punajuuripizza. |
|
Yritin lukea elekieltä tuomariston kasvoilta. |
|
Tuomaristo yritti tehdä päätöstä, mutta siirtyivät neukkariin vielä nahistelemaan. |
Matkani tyssäsi Vallilaan, sillä paukut eivät riittäneet ihan Chileen asti. Himoitun voiton pokkasi Avaruusasema-blogi ja punajuuripizza. Onnittelut! Avaruusasema ansaitsi voittonsa, ja olen vain kiitollinen tästäkin uudesta ja hienosta kokemuksesta. Uusia haasteita kohti siis. Ehdin olla Liemessä vielä monta kertaa vuosiksi eteenpäin!
Synttäriarvonta
Nyt tiedätte miksi Liemessä-synttäripostauksessa on ensimmäisenä Sami Tallbergin naamataulu. Vaikka en voittanut Cono Sur-finaalia, niin haluan minäkin jotain suitsutusta osakseni 😉 Kaikki jotka tunnustavat olevansa liemessä ja jättävät viikonlopun aikana pienen synttärionnitteluviestin kommenttiboxiin osallistuvat arvontaan. Onnittelijoiden kesken arvotaan huikea visuaalinen ilotulitus eli valokuvaaja Marika Ekroosin Silmänruokaa-Löytöretki makuihin keittokirja (arvo n. 26 €). Kirjan tarjosi WSOY.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Isosti onnea synttärisankarille, vaikkei voittoa tullutkaan!
Onnea onnea, jatka vielä ainakin toiset kuusi vuotta!
Onnea liemeen! 🙂
6-vuotta.. Huh, melkoinen urakka! Onnea!
Paljon onnea!
Viikottaiset liemet pitää aina käydä tsekkaamassa, toivottavasti hupia riittää vielä moneksi vuodeksi eteenpäin!
Liemessä ollaan, ihan joka päivä 🙂
Onnea blogisynttäreistä! Ja hieno saavutus reseptikilpailussakin päästä finaaliin.:)
Onnea pitkästä blogiurasta ja täällä ollaan myös liemessä 😉
Onnea sekä synttäreiden että reseptikisassa noin pitkälle pääsemisen johdosta!
Paljon synttärionnea kuusivuotiaalle! On ihana lukea tuotoksiasi, ja toivon monta lisävuotta blogillesi!
Liemessä ollaan täälläkin… Kirjoitin äsken synttärikortteja viikonlopun päivänsankareille, ja eikös vain hopeatussi päättänyt räjähtää käsiin… ja reisille… ja lattialle… Nyt mietitään kuumeisesti millä sen saa laminaatista irti… :/
Liemessä, ihan varmasti, aina ja koko ajan!
Onnea 6v superisti! (hauska sattumaa, näyttää robottitunnisteen numerona olevan 66..- ja vielä sanantapainen ”yearing” …that's actually a bit scary…)
Ohoh, kuusi vuotta on pitkä aika ja aika pitkään olen minäkin jo mukana roikkunut. Suuret onnittelut!
Onnea, onnea synttärisankarille ! Ja olipahan ainakin upean kuuloinen kokemus vaikkei voitto (tällä kertaa) kohdalle osunutkaan.
Paljosti onnea ja maukkaita vuosia vielä monta lisää!
t. Marika
Onnittelut kuusivuotiaalle. Eikö ole ihanaa huomata, mitä kaikkea mukavaa elämään tulee niinkin pienen asian kuin blogin myötä.
Ja vaikka nyt voitto valahti sivu suun, niin finaalipaikkahan on hieno saavutus. Ja ne punajuurikakkukuvat olivat ihan poikkeuksellisen hianoja!
Onnea!
Liemessä, ilman muuta 😉
Onnea 6-vuotiaalle, mahtavaa että intoa piisaa edelleen!
Onnea pitkästä blogiurasta 🙂
Liemessä ollaan! Onnea kaunotar sekä sinulle, että blogillesi!
Onnea! Ja mahtavaa luettavaa + katsottavaa riittää aina blogissasi, kiitos!
Paljon onnea 6-vuotiaalle :
Upeaa 6v. syntymäpäivää blogille 🙂
Soppakauhalla kauhon onnea! Liemessä ollaan kaikkia aineksia myöten 🙂
liemessä, totally! onnea juhlan johdosta ja hienosta kisasta!
Onnea Jenni ja Liemessä 6v! 🙂
Oiekin paljon onnea kuusi vuotiaalle ja paljon blogi-intoisia vuosia etiäkkin päin!
(skippaa minut arvonnassa, mulla on jo toi ihana kirja)
Paljon, paljon ONNEA!
Oih, tännehän on tullut ihania onnentoivotuksia. Ja joitain tosi hämäriä (*vink* Nanna).
Ja Kesänaapuri, meilläkin juhlitaan huomenna Nirson synttäreitä. Yritän leipoa mokkapaloja. Katsotaan mitä siitä tulee! Viimeksi kun yritin niin puhuin samaan aikaan puhelimessa, ja niistä tuli _moka_paloja 😉
Onnittelut ”esikouluikäiselle”! Kyllä tämä koukuttaa ja vie moneen liemeen ja keitokseen:)!
Kyllä vain, liemessä ollaan vähän väliä! 🙂 Roppakaupalla onnea ihanaiselle kuusivuotiaalle ja piiiiitkää ikää!
Oikein paljon onnea 6-vuotis synttäreiden kunniaksi!
Huu, 6-vuotta..se on pitkä aika. Kun Jotain maukasta on rähisevä teini, Liemessä astuu aikuisuuteen. Mutta tähän on vielä aikaa. Nyt-onnea eskarille.
t. yksivuotias
Onnea, vitsi kun itsekin jaksais yhtä pitkään 🙂
Onnea, Jenni! Liemessä on ihana inspiraation lähde ja herkkukeidas.
Onnea! On kerrassaan hineoa, että olet saanut blogista elämääsi iloa ja jotain pysyvää, johon voi aina silloin tällöin turvautua. 🙂
Onnittelut synttärisankarille!
Itse olen vasta varsin uusi lukija, mutta luulenpa, että tulen keikkumaan matkassa pitkälle tulevaisuuteen.
Onnea! Kuusi vuotta bloggausta on hirmu pitkä aika!
Onnea 6-vuotiaalle,taitava olet ikäiseksesi…
T:Pikke
Paljon onnea! 6 vuotta on pitkä ikä blogille. Kokkikirjalle olis täällä käyttöö, samat vanhat ruuat kyllästyttää jo..
Onnea blogikonkari! Kuten sanottua tää homma voi todella kuljettaa ihmeellisiin ja ennalta arvaamattomiin paikkoihin. Nimerkillä takana 48 t crazya raw food -kokkina hyvinvointiretriitillä 🙂
Paljon Onnea. Luen yleensä sisustusblogeja, olet ainut ruokablogi mun listassa. Me kokkaillaan kyllä isännän kanssa, mukava yhteinen harrastus 🙂
Onnea 6-veelle ja onnittelut myös reseptikilpailussa pärjäämisen johdosta!
Onnitus 6-vuotiaalle!
Blogin nimi jäi mulle heti mieleen, kun tänne silloin ihan alkuaikoina päädyin. Niin, että kaikenlaisissa liemissä ollaan, aika usein. 😉
Niin siis viimeksi tosi liemessä viime perjantaina. Työkavereiden pikkujoululeivonnaiseen tarkoitettu glögisiirappi ei tullut pullosta ulos, ei sitten millään. Meni vissiin liian tanakaksi… No, kakku kelpasi onneksi ilmankin! 😀
Onnea liemessä olevalle! 🙂 Olen jo pitkään seuraillut blogiasi, kiitos siitä!
– Liina
Kiitoskiitos kaikille onnitteluista! Tuli ihan tippa linssiin näitä lukiessa. Kirja on arvottu, ja se lähtee postimiehen matkaan Mirkalle!
Tusla, kiitos kikatuksista 🙂 Kokeilitko laittaa pulloa kuumaan veteen josko olisi notkistunut? Kokeilin tätä kikkaa kun hunaja oli kerran jämähtänyt. Unohdin sitten kattilan liedelle ja keitin sen pullon joka paisui kuin rantapallo. Se siitä hunajasta 😉
Onnittelut täältäkin!
[email protected]