Voidaanko jo sanoa että katuruoka on noussut koko kansan ilmiöksi kun se valtaa
Stockmannin? Muutama ilta takaperin kohtasin kehässä Street Gastron pojat ja
Stockmann Herkun kokit. Otimme Herkun demokeittiössä katuruuasta mittaa ja tuomareina toimivat paikalle kutsutut ruokabloggaajat ja toimittajat. Lähdin otteluun tarjoilemalla miniversiot Katukeittiö-kirjan lammaskebabeista.
|
Katukeittiö-kirjan kotikutoinen kepsu chipotle-kebabkastikkeella ja valkokaalilla |
|
Stockmann goes Kebab |
Stockmann Street Gastro
Torstaista 21.8 alkaen katuruoka näkyy Herkun käytävillä. Nappaa suuhun vaikka ramenburgeri tai gourmet hod dog. Tarjolla on myös paljon kampanjatuotteita. Kiinnostavin tuoteuutuus lienee
Street Gastron pitkään haudutettu pulled pork, jota voi ostaa suoraan lihatiskiltä tai paikan päällä pakattuna. Tähän asti einesaltaisiin ilmestyneet pakatut pulled porkit eivät ole houkutelleet.
Katuruoka myös todella levittyy kadulle Street Gastro Tour-tapahtumassa. Pari Street Gastro ruokarekkaa parkkeeraa Stockmannin edustalle Keskuskadulle torstaista alkaen, 21-23.8.
|
Kovat kundit vastassa |
|
Sanoiko joku nälkä? |
|
Ramen eli nuudeliburgeri |
Herkullinen Katukeittiö
Katuruuan voittokulku huipentuu perjantaina 5.9. Silloin löydät minut kokkailemasta Helsingin keskustan Herkun demokeittiössä klo 15-19 🙂 Samalla on er-rit-täin harvinaislaatuinen tilaisuus poimia mukaasi Katukeittiö-kirja omistuskirjoituksella. Viimeisiä viedään, sillä sain juuri viestiä kustantajalta että heidän varastot ovat tyhjät! 🙂
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa
Peukutetaan toiselle painokselle!
Todellakin 🙂 Stockmannin Akateemisessa (kivijalka ja netti), Annankadun Lokalissa ja Klaus K Hotellista pitäisi tällä hetkellä vielä löytyä kirjoja.