Skip to main content

Treffasimme päivällä Ravintola Buddhassa lounaalla ja söimme äärimmäisen täyttävät annokset nepalilaista ravintoa. Työpäivän jälkeisen Pace-treenin jälkeen oli kyllä taas niin nälkä että viimeistelimme kahdestaan kokonaisen grillikanan. Tulee kyllä mieleen että pitäisiköhän sitä alkaa vähän tarkkailla annoskokoja…Ohje on 2:lle suursyömärille ja valmistusaika 30 min.

1 kokonainen grillikana
salaattia
kurkkua
tomaattia
punasipulia
80 g cashewpähkinöitä
1 nektariini

Jugurttikastiketta

Lämmitä kana uunissa. Paahda cashewpähkinöitä pannulla niin että ne saavat hieman väriä pintaan. Valmista salaatti ja tarjoile kokonainen kana kyytipoikana. Kastikkeena käytimme edellispäivästä jäänyttä jugurttikastiketta.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti