Skip to main content
Kaupan grillikanakoivet maistuivat salaatin ja vihannesten kanssa. Ruokamäärät saattavat tuntua hieman isoilta, varsinkin jos aterialla on enemmän lisukkeita kuten riisiä. Lihanmäärää voi silloin pienentää. Valmistusaika 30 min ja annos on kahdelle.

3 kanankoipea
salaattia
sipulia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
200 g kukkakaalia
200 g parsaa
suolaa

Koivet oli ostettu valmiiksi grillattuina, mutta kotona koivet valmistetaan helposti pellillä tai vuoassa 200 asteessa n. 40-50 min. Me uudelleenlämmitimme kanan uunissa. Kukkakaalin ja parsan höyrytimme kattilassa. Täyttävä annos!

—————————————————————————

”Kahden vähähiilarisen päivän jälkeen fiilis on mitä parhain. Eilisen illan übertreeni (RVP-muokkaus Motivuksella) meni paremmin kuin aikoihin. Sain lisättyä painoja ja hikoilin kuin pieni sika. Toinen positiivinen juttu oli että ilman tätä dieettiä en olisi ikinä saanut ängettyä pitkiä kalsareita pillifarkkujen alle nyt kun pakkaset iskivät tänne Helsinkiin. Nesteet ovat lähteneet liikkeelle jo ensimmäisinä päivinä.” – Jenni

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti