Skip to main content
Yksi ehdoton suosikkini, vuohenjuustokana, maistui taas kerran mennäviikolla. Tällä kertaa parsakaalia kaverina sillä turhat hiilarit ja kalorit pyritään karsimaan pois näin hellekesän kynnyksellä, eiks joo?

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

 • Joshua sanoo:

  It’s so nice for me to have found this blog of yours, it’s so interesting. I sure hope and wish that you take courage enough to pay me a visit in my PALAVROSSAVRVS REX!, and plus get some surprise. My blog is also so cool! Feel free off course to comment as you wish and remember: don’t take it wrong, don’t think that this visitation I make was a matter of more audiences for my own blogg. No. It’s a matter of making universal, realy universal, all this question of bloggs. I think it’s to UNITE MANKIND! Don’t see language as an obstacle. That’s not the point. Open your heart and come along!!!!!

 • Jenni sanoo:

  Hi Joshua,You definately have enthusiasm and international perspective to this whole blogging thing. Good luck with your blog and pay a visit once in a while!– Jenni

 • oliivia sanoo:

  Moi Jenni!vuohenjuustokana on kyllä todella hyvää, kiitokset vain reseptistä! se jäi kerralla meidän vakkarilistalle…Alempaan postaukseen vielä, mielenkiinnolla jään odottelemaan reportaasia ruokatottumusten yhteensovittelusta 🙂

 • Jenni sanoo:

  Hei Olivia,Ilmoittauduin juuri Pastanjauhajien elokuun Jauhantaristeilylle. Toivottavasti tekin pääsette mukaan, olisi niiiin nastaa tavata 🙂– Jenni liemessä

Jätä kommentti