Yksi ehdoton suosikkini, vuohenjuustokana, maistui taas kerran mennäviikolla. Tällä kertaa parsakaalia kaverina sillä turhat hiilarit ja kalorit pyritään karsimaan pois näin hellekesän kynnyksellä, eiks joo?

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

 • Joshua sanoo:

  It’s so nice for me to have found this blog of yours, it’s so interesting. I sure hope and wish that you take courage enough to pay me a visit in my PALAVROSSAVRVS REX!, and plus get some surprise. My blog is also so cool! Feel free off course to comment as you wish and remember: don’t take it wrong, don’t think that this visitation I make was a matter of more audiences for my own blogg. No. It’s a matter of making universal, realy universal, all this question of bloggs. I think it’s to UNITE MANKIND! Don’t see language as an obstacle. That’s not the point. Open your heart and come along!!!!!

 • Jenni sanoo:

  Hi Joshua,You definately have enthusiasm and international perspective to this whole blogging thing. Good luck with your blog and pay a visit once in a while!– Jenni

 • oliivia sanoo:

  Moi Jenni!vuohenjuustokana on kyllä todella hyvää, kiitokset vain reseptistä! se jäi kerralla meidän vakkarilistalle…Alempaan postaukseen vielä, mielenkiinnolla jään odottelemaan reportaasia ruokatottumusten yhteensovittelusta 🙂

 • Jenni sanoo:

  Hei Olivia,Ilmoittauduin juuri Pastanjauhajien elokuun Jauhantaristeilylle. Toivottavasti tekin pääsette mukaan, olisi niiiin nastaa tavata 🙂– Jenni liemessä

Jätä kommentti