Skip to main content
Kuluvan viikon aikana tullut vähän nihkeänlaisesti blogattua kuin ehkä myös kokattua. Kynttiläillalliset ja myöhään iltaan venähtävät treffit vaativat veronsa…Uusi mies elämässäni on aihe josta on aivan pakko kirjoittaa jossain vaiheessa ja kuinka paljon uusi kumppani järisyttää hellaa ja pinttyneitä tapoja. Miten kummallisilta toisen ruokatottumuksen voivatkaan tuntua! Ehkä omakin suhtautuminen ruokaan ja ruoanlaittoon lähentelee hysteriaa. Mutta hei, tämä on vakavaa! Eh.. Ainakin ruoka on mitä loistavin kinastelun aihe ollut näin alkumetreillä. Palaan tähän aiheeseen myöhemmin jahka aikaa kuluu sen verran että kehtaan kirjoittaa Herra X:stä eetteriin…

Takaisin ruokaan: Lähikauppa reissulta kasaan räävityistä aineksista ja kotona olevista jämistä taioin ruisvoileipiä.


2 kpl Pirkka auringonkukka täysjyvä leipäsiivuja (tai esim. Realia)
kevytmajoneesia
kalkkunaleikkeitä
suolakurkkua
tomaattia
homejuustoa
tuoreita timjaminoksia

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

Jätä kommentti