Skip to main content

Viikonlopusta on muodostumassa iloinen sukujuhla tapahtuma-areenana kaksiomme. Uusi jäsenemme Mini yhdistää kaksi sukua jotka tapaavat lauantai-illallisen ja sunnuntai-brunssin merkeissä. En usko että anopin odotukset voivat olla kovin korkealla tarjoilujen suhteen viitaten toissakesäiseen banaani-inssidenttiin mutta sitäkin suuremmalla syyllä olisi kiva kerrankin säväyttää.

Lauantai-illan pääruoan olen päättänyt: Arkinen poullapaisseni . Minin kunniaksi lisään sinisimpukat reseptiin tuomaan juhlan tuntua. Keitto on helpoin ratkaisu kokattaessa suuremmalle porukalle. Anoppi lupasi leipoa kaikkien rakastamaa tiikerikakkua, mikä sopii hyvin ei-niin-pullantuoksuiselle miniälle.

Minua on lahjottu pakkausuudistuksen kokeneella Philadelphia valkosipuli tuorejuustolla. Tuorejuustot ovat raskauden aikana mustalla listalla paitsi kuumennettuna vaikkakin Philadelphia on pästoroitu. Haluaisin hyödyntää juustot jotenkin brunssilla ja tietenkin mieluiten niin että itsekin pääsisi maistelemaan. Brunssi on muutenkin ihan levällään. Heh, ideoita? Äitini lupasi tuoda croisantteja joten ranskalainen aamiainen on jo kasassa 😀

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

 • Liina sanoo:

  en tiedä onko multa mennyt jotain ohi, mutta onnea kovasti paljon Minin johdosta! 😀

 • Jenni sanoo:

  Mini on vielä keskenkasvuinen masuasukki mutta esiteltiin tällä viikolla blogissa 🙂– Jenni (tosi)liemessä

 • oliivia sanoo:

  Brunssille voisi sopia suolaiset pannarit? Niihin voisi livauttaa juustoakin, kun kuumennetaan niin saisit säkin maistella? Monkeyfoodista löytyy oivaa opastusta, lisäksi pannarit on helppoja ja nopsia valmistaa, ja tulee isommallekin porukalle helposti. Toimii myös näppiruokana hyvin.

 • Liisa sanoo:

  Onnea maha-asukin johdosta.Mulle tuli heti mieleen tortilla eli Espanjalainen perunamunakas. Jos laittaisi tuota juustoa ja kevätsipulia ja jotain tuoretta vihreetä perunoita sitomaan ja maukastamaan. Näyttävää, helppoa, ruokaisaa ja such a classic.

Jätä kommentti