Skip to main content

Oletko aina halunnut tietää kaiken markkinoiden uusimmista monitoimikone-malleista? En minäkään, mutta nyt tiedän. Kuningaskuluttajan kolmen kova ryhmä, Irja Orava ja Saara Lönngren Kirkkonummen Martoista ja Liemessä-blogin Jenni, laittoivat neljä monitoimikone-mallia järjestykseen. Tarkemmat arvostelut luettavissa Kuningaskuluttajan sivuilta. Lähetys on katsottavissa Ylen Areenassa ja vielä maanantaina uusintana klo 16:30.

Martat oli jotenkin niin ihania. Juuri sellaisia täydellisiä perinteitä kunnioittavia kotihengettäriä joiden puuro ei ikinä pala pohjaan ja pakastimessa on aina viime kesän marjasato omin käsin poimittuna.

Kuvassa testivoittaja Bosch keittiömme lattialla. Omaan keittiöön olisin valinnut näppärän Electroluxin, mutta jos kaapeista löytyy tilaa niin Bosch oli laadukkaimman oloinen ja monipuolisin.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti