Skip to main content


YHTEISTYÖSSÄ PAÚLUNS

Hyvää isänpäivää Nirso! Paitsi, että olet meistä 10 000 kilometrin päässä h-hetkenä. Tänä vuonna vietimme isänpäivää viikkoa etukäteen. Kuvasin isänpäivä aamiaisen kaikessa rauhassa. Aamiaisen sydän, Paulúns granolasta tehty suklaa-tuorepuuro, tekeytyi salaa jääkaapissa seuraavaan aamuun. Yllättäisimme Nirson Herra Simpukan ja Minin kanssa heti aamusta ennen tarhaan ja töihin lähtöä.

Herra Simpukalla oli jo herätessään soosit housussa. Meidän piti olla nopeita, jotta Nirso pääsisi pesuhommiin. Edessä oli myös stressaava viimeinen työpäivä molemmilla ennen minun ja lasten Espanjan lomaa ja Nirson työmatkaa. Pari päivää aikaisemmin Herra Simpukka oli oksentanut vatsataudissa silmänsä täyteen ja olimme juosseet antibiootin silmätulehdukseen edellisenä iltana. Herra Simpukalle pitäisi järjestää vielä lennosta hoitaja aamun aikana. Summataanko nyt näin, että itse muistotilaisuus oli lopulta hyvinkin arkinen eikä nahinoilta vältytty 😀 Mini oli askarrellut hellyyttävän tyynyliinan tähtitaivaalla ja tekstillä ”Hyvää yötä iskä”. Tyynyliina, ruusu ja suklaa-tuorepuuro kouraan, nopeat laulut ja pusut ja arkiaamun kimppuun.

Suurinta rakkautta onkin selviytyä arjen haasteista ja jakaa ne jonkun kanssa. Osoitan kiitollisuutta ja rakkautta perhettäni kohtaan myös ruoan kautta. Vuoden jokaisena päivänä.  Halusin tehdä isänpäivä aamiaisen, joka kolahtaisi niin suklaariippuvaiseen Nirsoon kuin lapsiinkin. Paúluns kaakao-vadelma granolasta valmistettu suklaa-tuorepuuro on yllättävän makea, vaikka siinä ei ole lisättyä sokeria. Granolan luonnollinen sokeri tulee hedelmistä ja marjoista. Suklaa-tuorepuuro sai lisämakeutta vielä banaanista. Tuhdin tuorepuuron seuraksi riitti tällä kertaa tuoreista kahvipavuista keitetty kahvikupponen. Jos pääsette viettämään kiireetöntä isänpäivää, niin seuraksi voisi paistaa vielä muutaman banaaniletun. Hyvää isänpäivää kaikille arjen sankareille!

Suklaa-tuorepuuro

2 hlö
1 banaani
2 dl turkkilaista jogurttia
4 rkl tummaa sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 dl maitoa
4 dl Paulúns Granolaa kaakao & vadelma
Surauta sauvasekoittimella tai blenderissä sekaisin banaani, turkkilainen jogurtti, kaakaojauhe ja maito. Lisää Paulúns granola ja sekoita lusikalla. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai yön yli. Tarjoile turkkilaisen jogurtin ja Paúluns granolan kera.

Yhteistyössä Paúluns. Liemessä-blogi toimii syksyn 2015 Paulúns lähettiläänä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

Jätä kommentti