Skip to main content

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ, HARTWALL NOVELLE PLUS

Valon lisääntyminen ja innostuksesta kupliva inspiraatio tarkoittaa vain yhtä asiaa. Luova Workshop lähestyy! Luovaan valokuvaukseen, Instagramiin ja Pinterestiin pureutuva Luova Workshop ylpeänä esittää pääyhteistyökumppaninsa Hartwall Novelle Plus kivennäisvedet! En voisi kuvitella täydellisempää yhteistyökumppania. Minun, Queen of Delicious Veeran ja Viimeistä Murua Myöten Saaran la 25.3 ja su 26.3 järjestettävien workshoppien paikoista puolet on täytetty, mutta mukaan mahtuu vielä molemmille päiville. Jos siis olet kiinnostunut luovasta valokuvauksesta, haluat kehittyä sisällöntuottajana, kaipaat vinkkejä Instagramin ja Pinterestin tehokkaaseen hyödyntämiseen tai haluat viettää kanssamme ihanan inspiroivan päivän mocktaileja siemaillen niin ilmoittaudu mukaan pikimmiten!

Luova Workshopin pääyhteistyökumppanin kunniaksi täytyy tietysti nostaa malja! Mocktail on kevään ja kesän juhlien se juttu. Tilaamani The Mocktail Manual on saanut pääni surraamaan erilaisia alkoholittomia juomaideoita. Manuaalissa esitellään mocktailien tekemiseen tarvittavaa välineistöä, mutta luovuutta käyttämällä yli-innokas aloittelija pääsee  alkuun peruskeittiövälineistöllä. Tätä reseptiä varten tarvitset oikeastaan vain kattilan.

Mocktail reseptien peruspilari on kokoon keitetty ja maustettu sokerisiirappi, joka säilyy jääkaapissa helposti kuukauden. Lisäksi tarvitaan hapollista juomaa. Perinteisesti italialainen bellini tehdään kuohuviinista, mutta alkoholittomaan versiooni lorautin astetta raikkaampaa vaihtoehtoa eli maustettua kivennäisvettä.  Kirpakka inkivääri ja suomalaiseen makuun istuva karpalo taittavat mukavasti sokeriliemen makeutta. Kyseessä on varsinainen hyvisjuoma, sillä mocktailin inspiroineesta karpaloisesta Novelle Plus Kalsium kivennäisvesipullosta saat kaupan päälle hyvän osan päivän kalsiumtarpeesta.

 

Karpalo-inkivääri mocktail

siirappi
2 dl sokeria
2 dl vettä
2 cm inkivääriä
2 dl karpaloita (pakaste)

Novelle Plus Kalsium kivennäisvettä
jäisiä karpaloita
rosmariininoksia

Kuori ja viipaloi inkivääri. Keitä sokeria, vettä, inkivääriviipaleita ja karpaloita välillä sekoittaen noin 15 minuuttia. Litistä karpaloista mehut lastalla tai lusikalla. Siivilöi ja anna sokeriliemen jäähtyä. Sokeriliemi säilyy jääkaapissa jopa kuukauden.

Laita lasin pohjalle 2-4 cl karpalo-inkivääri sokerilientä, jäisiä karpaloita ja kaada päälle Novelle Plus Kalsium kivennäisvettä. Koristele rosmariininoksalla.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti