Skip to main content

lasten juhlat

Lievästi pimahtaneen ’professori Pellin’ yötä myöden rakentamia pahvimopoautoja, rekisterikilpien tuunaamo, M&M’s tankkaamo, goodie bag drive-in, mopoauto synttärikakku, liikennevalomokkapaloja, tarhakaveritaaperoita, sukulaiset ja pari koirakaveria. Niistä oli Herra Simpukan 3 vee synttärit tehty. Herra Simpukka toivoi syntymäpäiviensä teemaksi mopoautosynttäreitä ja mopoautosynttärit hän oli saava. Vanhana Vuoden Huiput-palkittuna graffarina Nirso väänsi mopoautosynttärikutsun aamuyön tunteina – omilla grafiikoilla tottakai.  Seuravalla viikolla rakennettiinkin yhdeksää mopoautoa pahvilaatikoista taaperovieraille. Pyörittelin silmiäni ja totesin että parempi olla puuttumatta millään tavalla pahvimopoautohankkeeseen tai ”tärähtäneen Herra Pellin” synttärinäytelmään. Keskityin tarjoilupuoleen.

lasten juhlat

lasten juhlat auto teema

Mopoautosynttäreiden tarjoiluiden kantava teema oli helppous ja ulkoistaminen. Rekkamiesten lihapiirakat tilattiin legendaarisesta Eromangan leipomosta. Mopoauto-teemainen synttärikakku oli taas Frangipani bakeryn käsialaa. Pullantuoksua feikattiin rappukäytävään Fazerin Bake-It-Easy pullataikinarullalla, josta kiepautin muutamankin babkan eli suklaa-kanelipitkot. Mini auttoi edellisenä päivänä askartelemaan liikennevalomokkapalat. Pohjana käytin parhainta mokkapalojen reseptiä ikinä. Mokkapalat koristeltiin M&M’s karkeilla ja leikattiin neliskulmioiksi liikennevalojen muotoon. Autokeksit ja popcornit viimeistelivät mopoauto-teemaiset tarjoilut. Huh! Nyt voi ja täytyykin pikkuhiljaa alkaa suunnitella Minin syntymäpäiviä kesäkuulle.


Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

 • Hanna sanoo:

  Ihan mahtavat teemaleivonnaiset ja mopoautot! Montakos vuotta Mini täyttää…Omallakin tytöllä on synttärit kesäkuussa, jään siksi innolla odottamaan vinkkejä 🙂
  nimimerkillä Ideat usein kadoksissa eikä ne edes saisi alunperinkään olla kovin vaikeita…
  Tuon Fazerin uuden pullataikinan aion minäkin testata, aivan ihana idea saada vähällä vaivalla pullantuoksuinen koti. Vappumunkit olen tähänkin asti tehnyt muistaakseni Myllyn parhaan pullataikinasta, vappufiilistä vähällä vaivalla.

  • Jenni sanoo:

   Mini täyttää ensi kesänä jo 8 vuotta! 🙂
   Blogista löytyy muuten useampikin synttäripostaus ”juhlat” teeman alta: https://liemessa.fi/category/juhlat/
   On merirosvokeiju, sirkus, dinosaurus, meri ja avaruusteemaa 🙂
   Tsemppiä synttärihärdelliin ja valmis pullataikina varmasti tuo pienen helpotuksen siihen!

Jätä kommentti