Skip to main content

kirsikkasmoothie resepti

Nirso surauttaa itselleen smoothien joka aamu. Normismoothieen tulee rasvatonta maitorahkaa, kourallinen pakastemarjoja ja mysliä tai kaurapuuron jämät. Välillä tulee itsekin vedettyä yksi muumimukillinen ennen töihin lähtöä. Pakastemarjat on talvella tosi jees, mutta kyllä kesä ja tuoreet raaka-aineet kannattaa hyödyntää jo heti siitä hetkestä kun avaa silmänsä kesäaamuun. Nirsolle surauttamani kirsikkasmoothie syntyi hetken mielijohteesta torilta ostetuista kirsikoista ja parhaat päivänsä nähneistä piimätölkin pohjista. En välitä juoda piimää sellaisenaan, mutta piimä tasapainoittaa ihanasti kirsikoiden makeutta. Piimää pitäisi muutenkin käyttää enemmän ruoanlaitossa ja leivonnassa. Siitä on jäänyt vähän tunkkainen muistikuva lapsuudesta ”vanhojen ihmisten juomana”. Nykyään piimän hapokkuus maistuu ihanan raikkaalle. Tai sitten musta on tullut se vanha ihminen 😀

kirsikkasmoothie resepti

Kirsikkasmoothie resepti

2 hlö

2 prk rasvatonta rahkaa
noin 1 dl piimää
1/2 l kirsikoita
1 dl kaurahiutaleita
1 tl hunajaa

Poista kirsikoista kivet. Surauta kaikki ainekset sauvasekoittimella sekaisin. Lisää tarvittaessa piimää kunnes kirsikkasmoothie on sopivan juoksevaa juotavaksi.

Vinkki! Jos haluat tehdä kerroksia soseuta ensin kaikki muut ainekset paitsi kirsikat. Ota puolet smoothiesta sivuun ja surauta kirsikat joukkoon. Kaada smoothiet laseihin kerroksittain.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

Jätä kommentti