Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Nick’s

Suklaa brownie pirtelö

Maku ensin. En voisi olla enempää samaa mieltä. Kyllä herkun pitää olla herkullinen! En laske kaloreita vaan nojaan ennenkaikkea kohtuuteen. Mutta mitä jos ei tarvitsisikaan rajoittaa itseään? No, kerron mitä tapahtui: jättimäinen tuopillinen suklaa-brownie pirtelöä tapahtui 😀 Viettelevään herkkuun tarvitaan vain kolme raaka-ainetta: Nick’s Suklaa Brownie jäätelöä, banaania ja maitoa. Nick’s jäätelöiden missio on olla herkullisia ja terveellisiä ilman lisättyä sokeria. Sanapari nostaa yleensä kulmakarvani pystyyn, mutta nyt on löytynyt terveysherkku joka saa minutkin lipomaan huuliani.

Suklaapirtelö resepti

Nick’s jäätelöt parempaan herkutteluun

Taustalla on mielenkiintoinen tarina. Nick’s jäätelöiden perustajalla diagnosoitiin esiasteen diabetes, joten hänen oli luovuttava sokerista. Nick jäi kuitenkin kaipaamaan makeita herkkuja ja syntyi terveellisempi, mutta premium jäätelölle maistuva Nick’s jäätelö. Nick’s jäätelöt ja suklaapatukat eivät sisällä lisättyä sokeria, palmuöljyä tai vehnää. Tuotteiden makeus saadaan luonnollisemmista makeutusaineista kuten Steviasta, makeista kuiduista ja koivusokerista. Hyvältähän tämä kaikki kuulostaa, ajattelin, mutta kyllä maku loppupeleissä ratkaisee.

Suklaa Brownie Pirtelö

Jäätelöraati – the results!

Isken lusikkani ensimmäisenä suklaa-brownie jäätelöön. Hämmennys. Miten mikään terveellinen voi maistua näin epäterveelliselle eli aivan ihanan kermaiselle, täyteläiselle ja suklaisen runsaalle! Cookie dough on astetta raikkaampi, mutta sekin suussa sulava. Sea salt caramel kantoi ennakkosuosikin viittaa. Kutkuttava suolaisen ja makean karamellimainen yhdistelmä vaan toimii! Vaikea valinta, mutta suosikiksi nousi lopulta juurikin pirtelöreseptin suklaa-brownie. Nick’s tuotteet löytyvät hyvin varusteltujen K- ja S-kauppojen kylmäkaapeista.

Suklaajäätelö

Vinkki! Banaanin pakastaminen ei ole pakollista, mutta itse pidän banaanisiivuja muutenkin aina pakkasessa smoothieta varten.

Suklaa-brownie pirtelö


1/2 prk Nick’s Suklaa brownie jäätelöä
1 banaani (siivutettu ja pakastettu)
2 dl kevytmaitoa

Koristeluun esimerkiksi:
1 prk kauravispiä
1 tl aitoa kanelia
rouhittua mantelia
kookoshiutaleita
tuoreita vadelmia

Anna jäätelön pehmetä jääkaapissa 15 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella jäätelö, banaani ja maito pirtelöksi. Vispaa jääkaappikylmää kauravispiä noin 3 minuuttia vaahdoksi. Mausta kauravaahto kanelilla.

Kaada suklaa-brownie pirtelö isoon lasiin. Pursota päälle kauravispiä ja koristele!

Suklaajäätelö pirtelö

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti