Treffasimme päivällä Ravintola Buddhassa lounaalla ja söimme äärimmäisen täyttävät annokset nepalilaista ravintoa. Työpäivän jälkeisen Pace-treenin jälkeen oli kyllä taas niin nälkä että viimeistelimme kahdestaan kokonaisen grillikanan. Tulee kyllä mieleen että pitäisiköhän sitä alkaa vähän tarkkailla annoskokoja…Ohje on 2:lle suursyömärille ja valmistusaika 30 min.
1 kokonainen grillikana
salaattia
kurkkua
tomaattia
punasipulia
80 g cashewpähkinöitä
1 nektariini
Lämmitä kana uunissa. Paahda cashewpähkinöitä pannulla niin että ne saavat hieman väriä pintaan. Valmista salaatti ja tarjoile kokonainen kana kyytipoikana. Kastikkeena käytimme edellispäivästä jäänyttä jugurttikastiketta.