Kaupallinen yhteistyö Lapland hotels & Asennemedia
Sulje silmäsi ja kuvittele unelmiesi brunssi. Näetkö pitkään haudutetun kermaisen puuron, jossa jyviin on kuitenkin jäänyt pieni purutuntuma. Päällä lakkoja. Kokki paistaa sinulle toiveidesi mukaisen munakkaan poromustamakkaran kylkeen. Hillaleipä on hapanjuureen tehty. Et osaa päättää tyrni- ja kuusenkerkkäsmoothien välillä, joten ota molemmat! Jälkiruokapöydän minileivoksia maistat jokaista. Pöydät notkuvat lähiruokaa ja aitoja makuja Lapista – keskellä Helsinkiä.
Hieraisin itsekin silmiäni ja siinä se todella oli: Helsingin paras brunssi! Enkä olisi voinut kuvitellakaan että se löytyisi Lapland Hotels Bulevard hotellin ravintolasta, Kultá Kitchen & Barin luksusaamiaiselta. Vappuna ja äitienpäivänä Kultá Kitchen & Bar tarjoaa iltapäivän brunssispesiaalit. Kerrankin olen ajoissa ja varasin jo oman pöydän äitienpäiväksi <3
Hotellibuffa 2.0 ja vappubrunssi
Vappuna Suomen parhaista raaka-aineista ja Lapin erikoisuuksista koostuvan noutopöydän lisäksi pääruoka tarjoillaan lautasilta. Valinta on vaikea, mutta erityisesti tarinan kuultuani kallistuisin kolmesta vaihtoehdosta parsaa ja osterivinokasta Benedict -annokseen. Keittiö säästää käytetyt kahvinpurut Helsinkiläisen start-up yrityksen Helsienen käyttöön. Helsieni kasvattaa osterivinokkaita näissä kahvinpuruissa ja kaura-akanoissa. Ei Lapin ylikypsä poro selleripyreelläkään kuulostaa hassummalta. Jälkiruokapöydän lakumunkit lienee tarjolla lapsia ajatellen, mutta jos kukaan ei katso niin saattaisin napsaista yhden tai kaksi vapun kunniaksi. Alla koko vapun menu!
VAPPUMENU 1.5.2019
KLO 12-17
56 € / lapset alle 12 v. 20 €
Alkuruokia
Skagen
Sokerisuolattua hiililohta, kukkakaalia ja mäntymajoneesia
Sillikaviaaria ja pikkeliherukkaa
Pieniä blinejä ja siianmätimoussea
Savumuikku Ceasar
Vihannessalaattia ja pikkelijuureksia
Sitruunamarinoitua kauranhelmeä ja villiyrttejä
Linnunmaksamoussea ja omenaa
Hillaleipää, mallasleipää, voita ja koivusuolaa
Pääruoka valittavissa
Paistettua rautua, fenkolia ja tiliä
Ylikypsää poroa, selleripyreetä ja punajuurilientä
Parsaa ja osterivinokasta Benedict
Lapsille hirvipyörykät ja puikulamuusi
Jälkiruoat
Juustoa ja mustikka-maarianheinähilloa
Suklaata, puolukkaa ja tattikinuskia
Hilla-sitruunaheinä-mantelikakkua
Lakumunkkeja
Äitienpäivälounas – because I’m worth it
Äitienpäivänä aiheutamme pienen särön Kultá-ravintolan seesteiseen tunnelmaan, ja buukkasin äitienpäiväbrunssin koko sakille. Äitienpäivälounaalla on varmasti muitakin perheitä paikalla ja lapsille tarjoillaan erikseen pääruokana hiiliuunissa grillattuja jauhelihapihvejä, rapeita kasviksia ja puikulaperunamuusia. Pääruoan joudun valitsemaan viimehetkellä, koska nythän voisin ottaa kaikki: parsaa, korvasientä ja paahdettua briossia Benedict tai paistettua kuhaa ja grillattua sydänsalaattia Hollandaise tai mureaksi haudutettua karitsankylkeä ja grillattua varhaiskaalia. Buffa notkuu keväisiä alkupaloja ja jälkiruoaksi unelmakakkuja.
ÄITIENPÄIVÄLOUNAS 12.5
KLO 13-17
54 € / lapset alle 12 v. 20 €
Pöytävaraukset kitchenkulta.fi
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
Nordic vibes @nordicfoodtales
Brunssikirja – Brunch all day – tilattavissa nyt Adlibris verkkokaupassa!