Skip to main content
Etanapannujen metsästys päättyi meidän kannalta onnellisesti, etanoiden kannalta ikävämmin. Sunnuntai-illalliseksi molemmille riitti 6 etanaa. Aika pitkälle tuolla 6 etanallakin pötkii kun joukkoon heitetään desi öljyä, homejuustoa ja vehnäleipää. Alkuruokana 3 etanaa per ruokailija riittänee. Niin kovin hyviä, mutta niin kovin rasvaisia…


Selailimme eri ohjeita netistä ja jokaisessa käytettiin voita öljyn sijaan. Jostain syystä halusimme käyttää öljyä ja otimme riskin. Living on the edge… Aika sama kaava toistuu kaikissa ohjeissa, mutta täytteitä voi mukailla: vuohenjuustoa, basilikaa, parmesaania…valkosipuli tosin on ehdoton jotta etanat eivät maistuisi etanoille. Ylläolevassa kuvassa etanat odottavat paistamista.

12 säilyke-etanaa
vajaa 1 dl valkosipuliöljyä
40 g sinihomejuustoa
silputtua tuoretta persiljaa
2 etanapannua


Lämmitä uuni 220 asteeseen. Etanapannujen pohjalle laitetaan nokare sinihomejuustoa, päälle asetellaan itse etanat, jotka valellaan valkosipuli-persilja öljyllä. Uuniin 10-15 minuutiksi tai kunnes pintaan tulee hieman väriä. Etanat tarjoillaan heti leivän kanssa. Jos olisi ollut niin emme olisi panneet pahakseen lasillista valkkaria seuraksi.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Yksi kommentti

Jätä kommentti