Skip to main content
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=B6y1ShNvEEs]

Soyappétit soijakoulun syyslukukausi tuntuu menevän ihan hujauksessa! Viime viikonloppuna leivoin jo ensimmäiset piparit, kun piparitaikinaa ei vielä ollut tullut kauppoihin. Ennen kuin siirrytään blogissakin joulutunnelmiin, niin muistetaan iskää tulevana viikonloppuna. Iskälle annetaan isänpäivänä aimo annos voimia!

Soyappétit voimajuoma on täyteläinen marjasmoothie, joka on helppo valmistaa. Tarvittaessa pyydätte vaikka lapsilta apua 😉 Resepti on käytännössä marjasmoothie, johon on lisätty pieni tujaus extravoimia Soyappétit soijajauhojen ja auringonkukansiementen muodossa. Ja muistakaahan myös se tärkein ainesosa, eli rakkaus!

Pistari!

Täydellinen housewife ei tietenkään vain surauttele marjaisia voimajuomia, vaan näyttää myös hyvältä heti aamusta 😉 Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 5 kpl No7 Beautiful Skin BB-kasvovoidetta normaalille/kuivalle iholle (arvo 15,90 €). Vastaukset löytyvät videolta tai tästä postauksesta.

http://www.surveymonkey.com/jsEmbed.aspx?sm=pp4oYr6zaPBHrS5boYvqVg_3d_3d
Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world’s leading questionnaire tool.

Iskälle vaaleanpunaisia ajatuksia…

Soyappétit voimajuoma (4 hlö)

4 dl maustamatonta jugurttia
4 rkl Soyappétit soijajauhoja
2 dl marjoja (mansikka, vadelma)
2 banaania
2 dl punaista marjamehua
2 rkl auringonkukansiemeniä

Kuori ja pilko banaanit kulhoon. Lisää jugurtti, soijajauhot, sulatetut marjat ja mehu erissä. Survaise sauvasekoittimella tai sekoita tehosekoittimella. Kaada laseihin ja koristele auringonkukansiemenillä. Ohjeet myös videolla!

Soijakoulun tarjoaa Soyappétit.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

Jätä kommentti