Skip to main content

korianterimunakas

Äitienpäiväklassikko: herään kuudelta, keitän kahvit ja kituutan pari tuntia nälissäni josko muut heräisivät. Lopulta keittiön suuntaan kömpii unenpöppöröistä porukkaa tukat pystyssä. Vihjaan hienovaraisesti aamupalasta. Nirso kehottaa lämmittämään puuroa jääkaapista, kunnes muistaa äitienpäivän. En saa enää unta, mutta siirryn pois tieltä sohvalle pötköttämään. Keittiöön ei saa kurkkia. Olohuoneeseen asti kantautuu kolinaa, kilinää ja supinaa. Lapset ovat silminnähden ylpeitä tuodessaan eteeni äitienpäivän aamiaisen. Tarjottimella on Minin ideoima korianterimunakas, kinkkupatonki, marjajogurtti ja kahvi. Lapset ovat keränneet edellisenä päivänä pienet äitienpäiväkimput. Sylini täyttyy piirustuksista, lasten käsitöistä ja hellyyttävistä viesteistä. Tässä niistä yksi 3-vuotiaalta Herra Simpukalta:

”Äiti tykkää meistä. Äiti vaikka leikkii.
Äiti tekee lihapullaa ja muussia.
Vaikka suklaakakkuja ja mansikkakakkuja.
Ja myös kirsikka- ja marjakakkuja.
Niitä äiti tekee”

Sniif.

korianterimunakas

Korianterimunakas

2 kpl

2 kananmunaa
voita paistamiseen
suolaa
pippuria
tuoretta korianteria

Kuumenna paistinpannu ja anna voin sulaa pannulle. Riko kananmunat varovasti pannulle ja paista kunnes keltuainen on hieman hyytynyt. Mausta pippurilla, suolalla ja tuoreella korianterilla.

korianterimunakas

 

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti