Skip to main content

Vietnamilainen I Pannukakku I Brunssi I Resepti I Ohje I Ruoka I Brunssikirja I Katkarapu I Aasialainen I Korianteri I Kookosmaito I Brunch I Recipe I Vietnamese pancake I Food photography

Paukkuvat talvipakkaset – mikä ihana tekosyy linnottautua sisälle ystävien kanssa talviselle brunssille! Tämän vuoden kantava teemani on viettää enemmän aikaa ystävien kanssa ja tietysti brunssitella. Karu totuus on, että ystävien kanssa vietetty aika on yksi asia josta olen ruuhkavuosina nipistänyt. Siksi otinkin ilolla vastaan Hannan Soppa -blogin Hannan kutsun viettämään lasten kanssa viikonloppua maalaismaisemiin Loviisaan. Kaksi ja puoli vuotiaiden kaksosten perheessä menoa on aina enemmän kuin Kamppikeskuksessa ja Stockan hulluilla päivillä yhteensä. Kun soppaan heitettiin vielä meidän mukulat, niin viikonlopusta tuli vauhdikas, mutta samaan aikaan ihanan rento ja mutkaton.

Vietnamilainen I Pannukakku I Brunssi I Resepti I Ohje I Ruoka I Brunssikirja I Katkarapu I Aasialainen I Korianteri I Kookosmaito I Brunch I Recipe I Vietnamese pancake I Food photography

Näissä bileissä kenenkään ei tarvinnut stressata servettien taittelusta ja ruokaa valmistettiin yhteistuumin lasten ja kissojen pyöriessä jaloissa. Lauantai-iltana ulkoilun jälkeen maistui Hannan Kasvis-kirjasta löytyvät kukkakaalinachot paahdetuilla kukkakaaleilla, mausteisella nyhtökauralla, vegaanisella nachokastikkeella ja pico de gallo salsalla. Pellille heitettiin sekaan vielä kaikki sörsselit suolaisista nachoista avokadoon. Pimeyden laskeuduttua kuolaefektikuva jäi ottamatta, mutta voinet vain kuvitella. Sunnuntaiaamuna nautittiin talvinen brunssi kahteen kertaan: Minin kehittämiä korianterimunakkaita ja vietnamilainen pannukakku parin viikon päästä ilmestyvästä Saaran ja minun ahkeroimasta Brunssikirjasta. Brunssikirja – Brunch All Day on nyt ennakkotilattavissa Adlibriksen verkkokaupassa. Kun tilaat nyt, saat kirjan ensimmäisenä hyppysiisi. Ehkä jopa ennen kirjailijoita 😀 Tuo Saaran kehittelemä vietnamilainen pannukakku tulisella kalakastike-dressingillä on niin timanttinen ja yksi kirjan suosikeistani, että sinuna laittaisin Brunssikirjan ostoskoriin jo pelkästään sen takia 🙂 <html>End myyntipuhe</html>

Vietnamilainen I Pannukakku I Brunssi I Resepti I Ohje I Ruoka I Brunssikirja I Katkarapu I Aasialainen I Korianteri I Kookosmaito I Brunch I Recipe I Vietnamese pancake I Food photography

Hannan vegaaninen nachokastike oli niin hämmentävä. Siis hyvällä tavalla. Miten porkkanoista ja perunoista keitetty kastike voi maistua lähes uskottavasti cheddarkastikkeelta! Juustoinen maku tulee ravintohiivahiutaleista, saksanpähkinäöljystä ja juustokuminasta. Hannan Kasvis-kirjaa kuvailisin sallivaksi vegaanikirjaksi; resepteistä on usein kirjattu täysin vegaaninen versio ja vaihtoehtoinen resepti tai vinkki kasvisversioon sisältäen maitotuotteita kuten juustoa. Kirja sopii siis erityisen hyvin myös kaltaiselleni sekaanille joka haluaa lisätä kasvisruokaa ruokavalioonsa. Hannan reseptit ovat mutkattomia, mutta niistä löytyy aina jokin juju ja paljon makua. Kasvis-kirja löytyy myös äitini kirjahyllystä, joulupukilla on hyvä kirjamaku 😉 Kiitos Hanna ja perhe. Ensi kerralla tulette sitten tänne kaupunkiin Haagan sykkeeseen!

Kasvis I Kirja I Kasvisruoka I Resepti

Rouva keittokirjailija julkkareissa viime syksynä

Vietnamilainen I Pannukakku I Brunssi I Resepti I Ohje I Ruoka I Brunssikirja I Katkarapu I Aasialainen I Korianteri I Kookosmaito I Brunch I Recipe I Vietnamese pancake I Food photography

Kohta se on täällä – Brunssikirja!

Vietnamilainen I Pannukakku I Brunssi I Resepti I Ohje I Ruoka I Brunssikirja I Katkarapu I Aasialainen I Korianteri I Kookosmaito I Brunch I Recipe I Vietnamese pancake I Food photography

Vietnamilainen I Pannukakku I Brunssi I Resepti I Ohje I Ruoka I Brunssikirja I Katkarapu I Aasialainen I Korianteri I Kookosmaito I Brunch I Recipe I Vietnamese pancake I Food photography

Vietnamilainen I Pannukakku I Brunssi I Resepti I Ohje I Ruoka I Brunssikirja I Katkarapu I Aasialainen I Korianteri I Kookosmaito I Brunch I Recipe I Vietnamese pancake I Food photography

Vietnamilainen I Pannukakku I Brunssi I Resepti I Ohje I Ruoka I Brunssikirja I Katkarapu I Aasialainen I Korianteri I Kookosmaito I Brunch I Recipe I Vietnamese pancake I Food photography

Maalaismaisemassa sielu lepää. Ja sormet jäätyy!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
Nordic vibes @nordicfoodtales
Brunssikirja – Brunch all day – ennakkotilattavissa nyt Adlibris verkkokaupassa!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Yksi kommentti

Jätä kommentti