Skip to main content

kakku kesän juhliin

Suklainen nakukakku

Haussa kesän parhaat kakut! #Kakkukiertue kiertää ympäri blogisfääriä etsien tämän kesän juhlien parhaita kakkuja. Kaivaessani kakkuja blogini arkistoista tein tärkeän havainnon: tarvitsen selkeästi lisää kakkua elämääni. Olin luvannut kaivaa arkistoista ainakin kaksi kakkua ja lopulta löysin pari kakuksi luokiteltavaa tekelettä, muutaman siinä rajoilla ja jossain pölyttyneiden vanhojen kovalevyjen syövereissä olisi vielä lisääkin. Tuskin mitään mikä kestäisi enää päivänvaloa. Näillä meriiteillä ei mentäisi vielä läpi kakkublogista 😀 Lisää kesän parhaita kakkuja löydät #kakkukiertueen emännän blogista Meanwhile in Longfield, Kaikki äitini reseptitHannan Soppa ja Tasty Travellissimo blogeista. Jos näistä blogeista ei ala kakkua löytymään niin ei sitten mistään. Linkkaa myös oma kesän paras kakku kommentteihin ja tägää instagramissa #kakkukiertue!

kakku kesän juhliin

Suklaatäytekakku ruusupursotuksella

Kakkua vieraissa: pavlovan resepti Aamukahvilla-blogissa

Pistaasikakku

Lakritsikääretorttu

Gluteeniton maissikakku

Kermalikööri-suklaa nakukakku

Liemessä Snapchatissa @liemessa 
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

Jätä kommentti