Mulla on paha tapa selailla ruokakaupan lehtihyllystä kevyitä reseptivinkkejä ilmaiseksi ja jättää sitten lehti hyllyyn. Toisaalta en ehkä ole oikeaa kohderyhmää ”101 jumppaliikettä TV:n ääressä” tai ”Marjo -20 kg” artikkeleille mutta reseptit kelpaavat. KG-lehdestä tämäkin, yksinkertaistettu tosin.
Vuohenjuusto-kasviskeitto (4 hlö)
3 porkkanaa
1 bataatti
2 jauhoista perunaa
1 keltasipuli
1 kasvisliemikuutio
100 g pehmeää vuohenjuustoa (20 %)
suolaa
pippuria
yrttejä
vettä
Keitä pilkotut juurekset kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kunnes ovat pehmenneet. Soseuta ja sulata vuohenjuusto joukkoon. Mausta.
Alkuperäisessä ohjeessa oli 11 % juustoa, mutta käytin 20 % kun sellainen jämäpala löytyi valmiiksi jääkaapista. Jostain syystä juusto suli keittoon huonosti ja jäi hieman kokkareiseksi. Olin polkenut päivällä lähemmäs 40 km joten heitin sekaan vielä jämäköittämään raejuustoa.
hei, aloitin itsekin ruokablogin pidon ja lisäsin sinut linkkilistalleni, kun sivuasi tulee usein selailtua. Sopiihan tämä?>>http://kasviskokkailua.blogspot.com/
Heippa Niina,>>Tottakai sopii! Mistäpäin olet?>>– Jenni liemessä
Looks delicious!
Hi Susanne,>>How weird to bump into you here virtually. >>Well, I’m not too convinced about that soup. The taste was good, but the looks don’t quite live up to my standards 😉 The cheese just wouldn’t melt.>>So how’s your cooking getting along?
I don’t know. I think the cheese looks good like that.>>My cooking? Yeah, still in the theoretical phase. One day I’ll get started with the actual physical cooking.